Jump to content

Moto Zajednica

Djaps27

Članovi
  • Broj tema i poruka

    96
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Belgrade
  • Motocikl
    Yamaha FZ6N S2

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Djaps27's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Ne bih rekao da je bas u mestu, nego kad je prilazio semaforu i kocio... Prilicno je izgrebano, mislim da poliranje nece proci.
  2. @Ivanrsvb hvala puno, a gde bih mogao da nabavim novu deklu? Inace moja je u mat crnoj boji, onu sliku gore sam postavio sa interneta samo da pokazem koji deo je u pitanju.
  3. Ok, onda cu nekako izdrndati dok je na motoru, tacnije, uvalicu majstoru to da sredi.. prethodnom vlasniku je motor bukvalno ispao na semaforu, tj. prevrnuo se na stranu i izgrebala se samo ta dekla..
  4. @Ivanrsvb za proveru kog tajminga? Je li ok da ga skinem? @Biker-Boy zato sto mi je puno jednostavnije da ga skinem, treba i da se smirgla itd.. naravno pod pretpostavkom da ga nije tesko skinuti.
  5. Ljudi, znam da pitanje nije najpametnije, ali treba mi pomoc da shvatim koji je ovo deo (na slici), i savet da li mogu da ga skinem za potrebe farbanja.. U pitanju je ovaj sivi "poklopac" sa ovim krugom za nekakvo podesavanje, valjda.
  6. Pitanje je kratko i jednostavno.. kod kog majstora u Beogradu (ja sam na Zvezdari) mogu da odem da mi zategne lanac (nemam stender da to sam uradim) a da mi ne ispira mozak, i koja je cena te usluge okvirno? Moze i neko ko nije majstor inace ali je normalan.. Unapred hvala!
  7. Ja koliko znam (makar za Aliexpress) a i EBay ima slicnu politiku sigurno, od prevara te stite na sledeci nacin: Kada narucis robu oni novac rezervisu za isplatu prodavca i prebace tvoje pare na njihov racun, ali novac ne stize do prodavca sve dok ti ne potvrdis da si dobio robu, ili dok ne istekne rok za zalbu. U slucaju da nesto ne valja otvaras “dispute” i tu objasnis sta nije valjalo, oni ti vrate sredstva i to je to. P.S. Meni je Ali vratio novac svaki put.
  8. U moj katanac ne moze da se ugura ni prst. Ima toliko mesta da samo lanac prodje.
  9. Ja sam skoro uzeo Shark DSkwal i jako sam zadovoljan.
  10. Meni danas u Visegradskoj (Beograd) registracija izasla 25k, sa novom saobracajnom i novom tablicom.. I da, nikakvih problema na tehnickom, do duse od dodatne opreme imam samo slidere sa strane.
  11. Ja u kolektivnoj garazi zgrade imam svoje mesto gde sam u beton poda usrafio anker srafovima koji se na kraju polome i ne mogu se izvaditi (zovu se ankeri za beton sa lomljivom glavom), kroz to pa kroz ram provucem lanac od 12mm i pripadajuci katanac koji ima oklop i gotovo je nemoguce njega iseci.. imaju i kamere, i nadam se da je dovoljno.
  12. Shark D-Skwal, cekam i tamni vizir..
  13. Provericu za vikend, pre toga nisam blizu motora. Hvala jos jednom!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja