Jump to content

Moto Zajednica

Dugonjic Stefan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    34
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Dugonjic Stefan

  • Rođendan 17.03.1996.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sabac
  • Motocikl
    Aprilia Rs 250

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dugonjic Stefan's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2001 sa 60.000km na satu 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Kupljen u 17. Marta 2016. 3. Sta mi se dopada: Sve (Bas iz tog razloga sto je ovaj motor bio moj decacki san) 4. Sta je moglo biti bolje: Mozda kocnice, za nijansu da budu jace. 5. Moj utisak: Sto se motora tice, za te godine je perfektan, moze lagano da parira novijim motorima sto se tice izdrzljivosti i povoznosti. Visok sam 192cm i nimalo mi ne trnu ruke na njemu, mozda je to zbog rezervoara sto rece Steel_Stallion, jer sam non stop oslonjen na njega.
  2. Djole bajka,ne radi to nikako. Jeftinije je dati 80e,nego raditi generalnu. Trosice kao zmaj,a isto ce tako i ici,samo je pitanje dokle. Osobno,ja ostajem pri tome da je bolje dati 80e,nego sprziti agregat,jer ce posle izaci Boga oca.
  3. Vozio sam ja RS 125 i RS 250. Samo sipaj kvalitetno ulje i ne bi trebalo da imas nikakvih problema.
  4. RSV Mille R je ful fulova. Za razliku od rednih Japanaca,ovo je pravi motor. Potrosnja negde oko 8l,delovi malo skuplji,ali uz redovno servisiranje ne bi trebalo da bude problema. Ima problem sa zadnjom kocnicom i reglerom. Treba staviti regler od 150ah. Mnogo dodatne opreme kao sto su: Brembo sistem kocenja,ohlins gasni amortizer,RSV titanium exhaust koji mu daje nenadmasan zvuk. Sve u svemu motor je vrh
  5. 2t kao 2t. Samo sipaj kvalitetno ulje redovno i neces imati problema. A delova imas na www.motomax.rs Pozeljno bi bilo sipati Motul Racing 2t zelene boje.
  6. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 1997 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Jedna sezona 3. Sta mi se dopada: Motor vrh za pocetnike,mali potrosac i mogu da se nadju delovi gde god hoces 4. Sta je moglo biti bolje: Vrlo je lagan motor,mozda samo da su malo bolje kocnice,i da nema problema sa pumpom za ulje -.- 5. Moj utisak: Za svoju klasu jedan od najboljih motora,samo sto brzo dosadi.
  7. 1. Godište motocikla koji si vozio: 1998 2. Vreme provedeno na motociklu: Tek prva sezona 3. Šta mi se dopada: Izgled motora,pritom sam ulazak i izlazak iz krivine,kocnice i sama snaga motora 4. Šta je moglo biti bolje: Mogao je makar imati alnaser,i malo manju potrosnju 5. Moj utisak: Ovo je motor stvoren za stazu i trkanje,i naravno nije preporucen pocetnicima.
  8. Moj bivsi Rs 125 Replica,otvorena verzija 34ks.
  9. Drustvo evo i mene sa Apriliom Rs 250
  10. Planiram da kupim Apriliu Rsv 1000 Mille 2000. godiste. Zanima me kakva je cena odrzavanja tog motora itd... Znam da su problem bendix i zadnja kocnica. Takodje sam procitao da trosi 6-7l normalne voznje,a ume i 10 da popije naravno kada se doda malo veci gas Nego,nije meni problem to,zna se da ono sto ide mora i da trosi. Samo da mi neko objasni ko je nju vozio kakva je za voznju,krivine i za odrzavanje.Pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja