Obelix 140 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan 26.02.2010. Diskoteka RIČ ŽURKA MK KNEZ " R" Diskoteka je u centru grada, Ul. Meše Selimovića br. 4 "Servisne informacije", koordinate, orijentiri, mapa grada, parking... kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Šta je falilo Imperiji ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 17, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da li da dodjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo Pero,hocemo. I povescemo nekoga,da ucinimo coveku ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zar je potrebno da potvrdim dolazak? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx10r 0 Napisano Decembar 17, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan dolazimo braco bajkeri mi maratonci iz sapca malte ne svi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo Pero,hocemo. I povescemo nekoga,da ucinimo coveku ;D ;D Svastiku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja vodim svastiku, Pera taštu, a Cika Kure i Obelix će da rasprave face to face. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Decembar 18, 2009 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta drugo reci nego DUHOVI potvrdjuju dolazak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja vodim svastiku, Pera taštu, a Cika Kure i Obelix će da rasprave face to face. Nemojte mene.. ja sam mator, ćelav, debeo... debelo oženjen i miran u svome gradu. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zare,ko te nezna.............nego, ti kao dobar domacin trebao bi da obezbedis zabavu za goste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zare,ko te nezna.............nego, ti kao dobar domacin trebao bi da obezbedis zabavu za goste! Ma biće neke uniformisane... oskudno obučene u bijelo, sa kapicama na kojima je crveni krstić, nosiće epruvetice.... ;D ( to je za ove doktore ) Za nas ostale će se pobrinuti neke sirotice , koje nemaju šta da obuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slab sam na sestre ! I na one druge ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bice to dobra zurka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 18, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Slab sam na sestre ! I na one druge ! Nemoj da ti zena ovo procita. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Decembar 18, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan mi dolazimo naravno pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan zar je potrebno da potvrdim dolazak? ;D Meni nije ... možda imaš nekome drugom da se najaviš. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 18, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zar je potrebno da potvrdim dolazak? ;D Meni nije ... možda imaš nekome drugom da se najaviš. ;) uf,jos je rano,ne brini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodjo 9 Napisano Januar 5, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: bijeljina Motocikl: BMW R1100RT,HONDA CB650 SC Prijavi odgovor kao problematičan zare se nesto ucutao?!!! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Januar 5, 2010 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan STA SE MORA, NIJE NI TESKO, DA SE OPET PRIJAVIM I JA ;D ZNACI STANDARDNA PRICA, JEDAN VIKEND VI KOD NAS, SLEDECI MI KOD VAS HEHE ;D ;D ;D POZ I VIDIMO SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Januar 14, 2010 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Slab sam na sestre ! I na one druge ! ..."one druge"???...Dodo zastranio si, ako se to odnosi na doktore ....ja necu sa tobom u sobu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Januar 14, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slab sam na sestre ! I na one druge ! ..."one druge"???...Dodo zastranio si, ako se to odnosi na doktore ....ja necu sa tobom u sobu Neke druge .... !!! A da,neces sa mnom u sobu, pa sigurno da neces -- kao i do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 20, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Zare ,jeli sve spremno,mojne da fali prasića ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Club Semafor 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 26.02.2010. Diskoteka RIČ ŽURKA MK KNEZ " R" Diskoteka je u centru grada, Ul. Meše Selimovića br. 4 "Servisne informacije", koordinate, orijentiri, mapa grada, parking... kasnije. ....kasnije , kasnije ... ;D Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Zare pozdrav za tebe i ekipu ,vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...