Jump to content

Moto Zajednica

Bajasw

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu Bajasw

  • Rođendan 18.06.1963.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo city

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Bajasw's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Moto susret u Valjevu ce se odrzati od 13 - 15 avgusta na mestu River bar na reci Gradac u 2,5 kom od centra Valjeva.Dobrodosli.
  2. MC "Neretva" iz Mostara organizuje deseti Moto susret od 08-11.07.2010 godine.Moto susret ce se odrzati u kampu MC"Neretva" iz Mostara, pored reke Neretve,na 5 km od Mostara,pored magistralnog puta Mostar- Metkovic.DOBRODOSLI.
  3. Svaka cast lepa bajkerko,nema nista bez zenske ruke.
  4. MC SLOW WHEELS organizuje 13 Moto susret od 23 do 25 jula u Valjevu .Dobrodosli.
  5. Zasto se ne objavi i kalendar klubova koji nisu u MASu,mislim da je dosta klubova koji prave lepe skupove a nisu u MASu. Mi pravimo 23 do 25 jula u Valjevu MC SLOW WHEELS.
  6. Pozdrav od MC "Slow wheels". Vidimo se negde na pivu.
  7. Drustvo vidimo se sigurno kod vas na pivu.Pozdrav iz Valjeva.
  8. Neka su mu siroki putevi nebeski.Saucesce porodici i prijateljima.
  9. Ove godine MC "Slow wheels " organizuje 12 Moto susret na planini Divcibare u trajanju od 29 do 31 Maja. Moto susret ce se odrzati u centru pored hotela "Divcibare" i nema naplate ulaza. Trudicemo se da docekamo nasu bracu i prijatelje bajkere jer smo i ovih proteklih godina poklonili 4 cisterne piva po 500 litara. DOBRODOSLI BRACO I PRIJATELJI BAJKERI.
  10. Svaka cast na ovom lepom putopisu.Nadam se da ce biti jos.Mi se spremamo isto za jedan kraci po Balkanu ali mislim da ce biti zanimljiv po sadrzaju.
  11. MC "Slow wheels" za ovu 2009 godinu sprema otvaranje sezone u aprilu na reci Gradac u novim ptostorijama kluba i Moto susret na Divcibarama.O terminima se jos nismo usaglasili ali ce biti blagovremeno objavljeni.Prvenstveno zovemo svoju bracu po motoru bajjkere a potom i sve ostale motorcikliste.Ko god dosao sa dobrim namerama bice lepo ugoscen i docekan jer dosad smo poklonili ukupno 4 cisterne piva i dosta litara rakije.Mislim da je red da pojedinci prestanu da podmecu noge i da kazu u oci sta hoce jer ja papagaja i kanarinca drzim u kavezu gde im i jeste mesto.
  12. Ne treba ponovo otvarati temu MC i MK klubovi jer je dosad sve objasnjeno.Nasa dva kluba MC"Slow wheels" i MC "Neretva" imaju svoje bratstvo i svoja pravila u klubu koja smo zajedno usaglasili i pridrzavamo ih se.Dolazi neko novo vreme za bajkere u Srbiji.To se moze primetiti po oznakama na ledjima i ponasanju.Treba se dogovarari izmedju sebe a ne dozvoliti da nam drugi kroji pravila.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja