Jump to content

Moto Zajednica

Nandy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Nandy

  • Rođendan 27.03.4.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kikinda

Nandy's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nandy

    CBR 900rr

    Hvala joebaru na pomoci. Stvarno sam kuci po jedno vece u nedelju dana. Evo ovako.Okrecen je prosle godine.Jula prosle godine sam dao Kawu za Hondu kljuc za kljuc,stim da nije imala prednji gornji oklop i far.Far je prodao a gornji oklop je bila napukla posteno.iz madjarske sam done oprednji kompletan oklop,far i sat (sat koji bio na motoru imao nekih 40hiljada al nije radio pitanje odkad).Tako da ovaj sat pokazuje nekih 70hiljada al nije merodavan.I tako da su oklopi bili crveni tad smo ofarbali rezrvoar i zadnji rep.Castrol full sintetic ulje sipano i odradio prednje viljuske semering i ulje.Fale nalepnice i zmigavci.ogledala ima al je napoklo staklo na jedan cim sredim bice namontirano. Od prosle godine sam tri puta seo na motor.eto razlog prodaje a i frka mi je za pare. Tako da molim da dajete konkretne ponude.Cena jeste 2000evra.Al bi voleo cut komentar dal je cena realna il nek neko ponudi sta misli da je realno.Prosle godine sam prepisao i ulozio jos nekih 700evra i nije mi ostalo para za registraciju.Od ulaganja mi ostalo jos prednje plocice da se promene.i kupio novembra nov akumulator koji mi ide na nerve a ne priznaju reklamaciju (na stizem da odem licno i da im mamu maminu...). Sad stigao iz italije i opet krecem ujutru na utovar,tako da sam i umoran i sanjiv pa mi ne zamerite ako sam bio grub ali citajuci vase komentare sam se malo iznervirao. tel.064/160-34-79 ako moze prvo poruku pustite jel me roming unistava. A moze i na nandor.tiri@gmail.com mogu poslati jos slike ako zanima nekog.
  2. Nandy

    CBR 900rr

    Prodajem Hondu cbr900rr.94-god.Na mom imenu al nije registrovan.
  3. Nandy

    Honda cbr 900 rr

    Cena u kesu je znatno niza.
  4. Nandy

    Honda cbr 900 rr

    U potpuno si u pravu.Januara sam tri noci spavao kuci. Ajde nek neko ponudi neku realnu cenu u kesu.Bar daznam vrednost. Stvarno nemam vremena za motor.
  5. Nandy

    Honda cbr 900 rr

    Moze i u Nemackoj da platis pivo.Moguce da se tamo pre vidimo neg u Kanjizi.Kuci sam ovih dana,stigla mi nova prikolica pa srdjuju papire. Tako da se odmaram malo. Poslao sliku.
  6. Prodajem Hondu cbr900rr. 94-god. U odlicnom stanju.Odradjen servis u decembru,castrol ful sintetic ulje,semerinzi viljuske. Boja crvena skroz.Sliku imam samo jednu i to nemogu da postavim,( jbg) zbog velicine valjda.Saljem mejlom koga zanima. razlog prodaje sto vozim u medjunarodnom i nemam vremena ni za porodicu a kamoli za voznju .kod mene je od jul prosle godine. Augusta prepisao al nije registrovan.Cena, da lupim 2700evra.Za kes ako je neko ozbiljan lako se dogovorimo.Za zamenu nemenjam cenu. Ali samo za auto.Ili jos imam kadeta limuzinu,pa zajedno za skuplji auto. Putujem 100km do posla tako da bez auto nemogu funkcionisati.
  7. 94-godiste.A znak nemenjam,hteo i hondu da farbam u zeleno.Uskoro ce u prodaju.Kadet+honda za noviji auto. Moracu zbog posla. Pozd.
  8. Pozdrav.Jakna je fantasticna.Ali i ja sam promenio firmu.Menjao zxr za hondu cbr900rr.
  9. Nandy

    Nikon displej

    Cerka nosila u torbi i nekako stisnula displej,skroz je pocrnela sredina i strafte ko pukova mreza. Zvao servis u BG i receno mi je da zamena 6.5 hdin. Dal moze nesto jeftinije da se sredi. inace aparat je Nikon L18 , amaterski.
  10. Nandy

    MK ROAD FLYERS

    Meni je jako zao sto nisam mogao da stignem na skup iako sam obecao.Zbog nekih zdravstvenih problema sam morao da ostanem kuci. nadam se da mi organizatori nece zameriti i da camo sve ispraviti nekom narednom prilikom. Sta mi sad ostaje neg da gledam slike i da se jedim sta sam propustio. Pozdrav Flyersima uvek ste bili pravi domacini.
  11. Srecno sa prodajom stvarno je prelep motor i lepo odrzavan. I da stigne konacno ta 12-ka.
  12. Nandy

    Kawaski zxr750

    Kawaski zxr je PRODAT.
  13. Nandy

    Kawaski zxr750

    Moze. ;D Ali da su limenke bar cu moci da ih recikliram. A dodjem ja u Kanjizu po kaparu. ;D
  14. Nandy

    Kawaski zxr750

    Zamena za kes bi najvise odgovaralo. ;D Ali kesa nema. Tako da nesto jeftinije i doplata bi mi najvise odgovaralo. Veruj mi nisam pametan sta cu.
  15. Nandy

    Kawaski zxr750

    Cena je stvar dogovora, tako sam i napisao.Nek kaze ko je zainteresovan cenu i lako se dogovorimo. Cena za kes oko 2500.(lupio i to je stvar dogovora). A da sam napisao 1500 i tad bi neko zvao jel moz jeftinije.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja