drumskalisica 8741 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javi i polu guzzista A sto " polu "? Ti bar imas guzzija, ja jos nemam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za restauriranje,dao si mi dosta ideja,,,pa ako bog da se vidimo negdje na cesti... a ako nekom zatreba,,imam komplet masinu od V-35 i ram.(kupljeno na licitaciji prije 20-ak godina) 3 mjesto sampionat BIH 2007 1 mjesto sampionat BIH 2008-SAMPION 125sp-aprilia RS125 2006 RESPEKT!!!!!! naravno svaki rezervni deo je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javi i polu guzzista ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javi i polu guzzista ;D ;D ;D Covek koji je bio zaljubljen u Guzzija ali mu ljubav nije bila uzvracena. Ja ipak u ljubav verujem kako kaze neka pesma ili vec sta. Zaljubice se on opet a mi ce mo svi da mu pomognemo da prebrodi krizu. Samo napred mec jos nije gotov nastupa superteska kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne fotke snimljene na jezercetu nadomak Ralje na 20-tak kilometara od Beograda. Mada se na istoj vise vidi ovaj bmw nego majne GUZZI. Lepo kazi Jezero Tresnja u naselju istoimenom I mislim da je ~24km Avalskim putem od mojih vrata, na Vozdovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan E pa izvin`te komsija, ispravno. Znaci jezero u Tresnji i slika napravljena pored napustenog hotela. A sto se kilometraze tice tu sam dobar posto smo krenuli od spomen parka u Jajincima, sto je nekih 5km manje nego od vozdovca. Kad si u prolazu javni se pa na pivce i kafu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6736 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A jezero je na 3km od mene, tako da kad si ti u prolazu, svrati na kaficu. Citam ovu temu sa puno ljubavi i sete. 11 godina sam vozio samo Falkonce, i dalje ga mnogo vise volim nego bilo koji drugi Guzzi. Samo mi je zao sto sam ga k`o idiot prodao, umesto da ga cuvam, mazim i pazim, a boga mi i da vozim. Ovo je drugi po redu, prodat mesec dana posto je ova fotka napravljena ;D Ovo je treci, kojim smo isto mnogo putovali Izvinite ako se ne uklapam u temu o V35 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan E Miso uvek mozes da vaskrsnes u Guzzonju slike su stvarno pokazale tvoju ljubav prema Guzziju a bogami i jos po nekome hahaha dobro dosao kad god mogao u drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Kogod voli da se "guzzi" on je dobrodosao ha ha ha ha salim se steta sto si otudjo ovog lapotana ali nikad nije kasno da se ponovis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Inace na tom putu sam svaki drugi vikend posto idem po cerkicu u Mladenovac, pa se boze zdravlja vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan guzzonje?! ti bocni koferi ili ti kutije su sastavni deo opreme koliko vidim? mogu li se negde nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Od guzzija tesko, mozes probati da zovnes sushu ali mislim da se to tesko nalazi, ali zato ima starih dobrih kineza koji nisu ni nesto preskupi a sluze svrsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan guzzonje?! ti bocni koferi ili ti kutije su sastavni deo opreme koliko vidim? mogu li se negde nabaviti? Sastavni deo kad ih pazaris Nista bez brace kineza ako hoces male budjave kofercice a za nesto vise moras da odresis kesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, zavisi sta zelis i koliki ti je budzet. Na koji motor ti to planiras da stavis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan A ti bre dzoksi radi nesto, nemoj po citav dan blejati na forumu ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6736 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, to su kasete koje su bile serijski deo Falkonca, a cini mi se da je V35 imao slicne, samo sa drugacijim zatvaranjem. Tesko se nalaze, mada znam da ih je davno gomila vlasnika motora pobacala "jer su mnogo ruzni". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Da, to su kasete koje su bile serijski deo Falkonca, a cini mi se da je V35 imao slicne, samo sa drugacijim zatvaranjem. Tesko se nalaze, mada znam da ih je davno gomila vlasnika motora pobacala "jer su mnogo ruzni". A niema na tim vojnim odpadima baš tih od vojske ? Kolko se sječam, baš sve "vojne" V 35 su imale te kufere sa strane.Možda bi se koja našla na tim odpadima. Ali treba i držače,bez njih ne vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Eh Zaboravim... ;D Dobar dan guzisti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda nesto slicno na t12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas jos naravno. I ja sam kad i Miran 1983 / 1984 god. sluzio vojsku u Ribnici kod Kraljeva, bio instruktor i vozio Gucija. Imam nameru da kad tad nabavim nekog, a do tad ih samo gledam po sajmovima ( i vozim ovo sto imam ) . Predrag, pa sredičemo jednog za tebe, ali posle češ biti u garaži više nego sa ženom. ;D (šala) Reci kakvi su kod vas uvjeti uvoza za starodobnike - oldtimere? Vani možeš dobiti jako povoljno ali se ti ne sme žuriti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nema ogranicenja za godine kod uvoza motocikla!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan nema ogranicenja za godine kod uvoza motocikla!! Onda ste carevi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Eh Zaboravim... ;D Dobar dan guzisti ;D ;D ;D Bar dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 10, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A ti bre dzoksi radi nesto, nemoj po citav dan blejati na forumu ;D. :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Eh Zaboravim... ;D Dobar dan guzisti ;D ;D ;D Dobar dan kolega sta se radi, ima li posla tamo oko tih motora ili se vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...