shoyyka 12170 Napisano Maj 10 Ne silazi, 3725 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Google Photos, prosto... A ja se drno sa svakakvim... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12170 Napisano Maj 10 Ne silazi, 3725 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Sa ćerom... Ali nokti i ode skaj na deflektoru za nos. 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12170 Napisano Utorak u 07:03 Ne silazi, 3725 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekih par stotina km na Rumenci, mogao bih par utisaka... Kad kažu čupa ruke iz ramena... to ti je to... skoro... Tu oko ramena duva pa i to pripomaže za ono "čupanje". A ne možeš staviti neki deflektorčić sa strane ili proširiti vizir, možda par cm može, udara korman... Videću sa Ivanom, kontaktirao sam ga, kaže radio je ali je u gužvi, javiće, super. Elem, vožnja laka, dok ne daš gas,od suptilne, penzionerske do polu-agresivne(to mu i najviše odgovara), manervisanje lako, ciklistika super, povezao i "mladu", udobnost je ok, balans, težina se ne oseća, malo se propne vidim po retrovizorima, kad bude pun tereta štelovaćemo ogibljenje. Od modova samo turing i Urban probah i to 100hp i 150hp, kad da stignem do sporta, a i gde... Po gradu očekivano mora kvačilanje, ne voli tačnije mrzi niske obrtaje(a koji pa voli), trza, otima se, buni se... Ne greje oo što je bitno... Menjač kako se žale da je koščat... ne, u stvari da kad se pregreje po gradu, a takav je svaki. Samo na malo većim obrtajima tj. u penjanju istih šaltati i sam ide. Šta još... Zvuk-meljava kukuruza... Takav je... Zadnja guma 190 što će reći plitka, lagano do ruba, ne volim, volim da imam lufta kao na užim, a oblijim... Paljenje mi se sviđa, vidim po klipovima da pali kao i GS, drnd, stenje... Novu bateriju stavio, relativno lako pali. Aj veri 'epi za početak, mnogo se lako vozi, lagan, ne umara položaj... Rumenka konza 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12170 Napisano juče u 05:55 Ne silazi, 3725 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Juče Rumenka dobila bočne koferiće Kappa K22N ekstra, praktični vrlo,za svakodnevicu, otvoriš gore, ubaciš, zatvoriš, teraj... Ne ono sa strane, njih samo za dalje. Prodadoh one balone... Išao i do Barela da kupim deflektor nosa za Shark D skwal, nema, matora kaciga. I dalje je kao nova, slabo se koristi... Šta je u stvari pisac hteo reći? Po gradu sam je malo drnd'o, muka... Kvačilanje na max, da što manje cima. Rumenka je otprilike 03-04 mesec 2012 godine i zato ima samo dve svećice, tj. jednu sa svaki cilindar. Ali od kraja 2012e su uveli dual spark tj. dve po cilindru da smanje mučenje po gradu... I malo sam je produvao na obilaznici, odma' lepše radi, da... Nasmejana... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 94 Napisano juče u 10:38 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI MULTISTRADA 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ide ko pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12170 Napisano juče u 10:54 Ne silazi, 3725 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Ide za sve pare! Ali i koči... podseća me na TDMa 900,isti samo "malko jači"?! Čak mi i zadnja nije loša, ozračivao sam je pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16992 Napisano juče u 14:07 Integrisan, 8537 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je TDM prva Multistrada još od 1991 Meni se i 950 sviđa, bio bih zadovoljan iako kažu da je "mala". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12170 Napisano juče u 15:46 (promenjeno) Ne silazi, 3725 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan Voziš li se Aco... Ka'ćemo turu sa Nikolom, da mu ponesem crevo originalno, pošto sam ga zamenio kad podizah korman. I da mu prodam zadnji lančanik,nov mi stoji, crni... Da turi zlatni lanac... joooj lepote?! Pre 1 sat, Alekre je napisao: Ipak je TDM prva Multistrada još od 1991 Meni se i 950 sviđa, bio bih zadovoljan iako kažu da je "mala". Promenio juče u 15:47 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16992 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8537 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde se vozim, svi me napustili Aktivirao sam se, čim se osuši putevi eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...