Ninja66 2810 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Možda stave i desna klešta na levu stranu. Ne razumem samo šta su čekali sve ove godine sa Japanizacijom firme. Pa i detetu je bilo jasno da ih kolju na vlolumenu i DOVOLJNOM kvalitetu. Jedino se brinem da se zaljubljenici u besmislenost BMW-ovih motora sad ne razočaraju i padnu u depresiju. Ko je sledeći sa rednim 4cilindrom od 1000 kubika i 170kg suve vage? Moto Guzzi? Harley Davidson? Porsche je svojevremeno zakljucio da je model 911 preziveo . Pokusaj da ga naslede modernije koncepcije je propao i 911 i dalje zivi. I BMW je 1984. pokusao slicno sa K serijom i ... stativa. Boxer sektu ne doticu inovacije, ostaju verni koncepciji bez obzira na tokove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 22, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Možda stave i desna klešta na levu stranu. Ne razumem samo šta su čekali sve ove godine sa Japanizacijom firme. Pa i detetu je bilo jasno da ih kolju na vlolumenu i DOVOLJNOM kvalitetu. Jedino se brinem da se zaljubljenici u besmislenost BMW-ovih motora sad ne razočaraju i padnu u depresiju. Ko je sledeći sa rednim 4cilindrom od 1000 kubika i 170kg suve vage? Moto Guzzi? Harley Davidson? Nikada mi neće biti jasan ovakav način razmišljanja. Drugim rečima, svi motori treba da budu na isti kalup, da ne možeš da ih razlikuješ uopšte? Pa koja je onda čar u tome? Možda treba i da se oblačimo isto i slušamo istu muziku? Jedna od najlepših stvari u životu je raznovrsnost – raznolike ribe, gradovi, predeli, motori. Zašto težiti ka jednolikosti? Porsche je svojevremeno zakljucio da je model 911 preziveo . Pokusaj da ga naslede modernije koncepcije je propao i 911 i dalje zivi. I BMW je 1984. pokusao slicno sa K serijom i ... stativa. Boxer sektu ne doticu inovacije, ostaju verni koncepciji bez obzira na tokove. K serija nije bila toliko uspešna koliko su se nadali, tačno, ali nije bila ni neuspešna. Prodali su pristojan broj primeraka, i još uvek se prodaju. Ali nisu uspeli da sa njom privuku mase novih vlasnika kao što su očekivali. Jedan od glavnih problema koje BMW ima je imidž. Mahom se smatra za penzionerski motor (osim u Srbiji, tamo vidim predstavlja nekakvu luksuznu mašinu il' šta li). A takođe kada je neko drastično drugačiji od drugih (Telelever, kardan, fensi elektronika) onda oni koji nisu navikli na njega imaju odbojnost prema njemu. Jbg, ljudi vole ono što im je poznato. Sa ovim novim RR modelima, mislim da su uradili pametnu stvar. Napravili su sportski motor onako kako ga svi ostali prave.... a s'time će verovatno privući nove vlasnike. No ja mislim da je to samo za početak. Verujem da će, ako se ovaj model pokaže uspešan, početi vremenom da uvode inovacije i na njega pa neće biti isti kao ostali. Ne možeš odma' da napraviš nešto radikalno drugačije, neće raja da prihvati. Mora polako, malo po malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2810 Napisano Decembar 22, 2009 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan [K serija nije bila toliko uspešna koliko su se nadali, tačno, ali nije bila ni neuspešna. Prodali su pristojan broj primeraka, i još uvek se prodaju. Ali nisu uspeli da sa njom privuku mase novih vlasnika kao što su očekivali. Jedan od glavnih problema koje BMW ima je imidž. Mahom se smatra za penzionerski motor (osim u Srbiji, tamo vidim predstavlja nekakvu luksuznu mašinu il' šta li). A takođe kada je neko drastično drugačiji od drugih (Telelever, kardan, fensi elektronika) onda oni koji nisu navikli na njega imaju odbojnost prema njemu. Jbg, ljudi vole ono što im je poznato. Sa ovim novim RR modelima, mislim da su uradili pametnu stvar. Napravili su sportski motor onako kako ga svi ostali prave.... a s'time će verovatno privući nove vlasnike. No ja mislim da je to samo za početak. Verujem da će, ako se ovaj model pokaže uspešan, početi vremenom da uvode inovacije i na njega pa neće biti isti kao ostali. Ne možeš odma' da napraviš nešto radikalno drugačije, neće raja da prihvati. Mora polako, malo po malo. Upravo to sam rekao. I Mercedes je pre X godina resio da menja imidz sportskim modelima i agresivnijim dizajnom i po meni uspeo. BMW ulazi u igru novim , radikalnijim modelima i ucescem na trkama a drugi proizvodjaci kupuju firme sa reputacijom (HD mislim da je uzeo MV Agustu). U Srbiji je kao i mnoge stvari i BMW naprasno doziveo reinkarnaciju. Ali po meni pogresnu - statusni simbol i slicno.Tu je sustina svog prepucavanja. HD je to u Americi ranije, a sada i sire, doziveo da ga vozi totalno novi soj motorista - advokati, lekari, brokeri. To su i sami uvideli kada je na proslavi jubilarne godisnjice pevao Elton Dzon, na cemu su se izvinuli prisutnima. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 22, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda stave i desna klešta na levu stranu. Ne razumem samo šta su čekali sve ove godine sa Japanizacijom firme. Pa i detetu je bilo jasno da ih kolju na vlolumenu i DOVOLJNOM kvalitetu. Jedino se brinem da se zaljubljenici u besmislenost BMW-ovih motora sad ne razočaraju i padnu u depresiju. Ko je sledeći sa rednim 4cilindrom od 1000 kubika i 170kg suve vage? Moto Guzzi? Harley Davidson? Nikada mi neće biti jasan ovakav način razmišljanja. Drugim rečima, svi motori treba da budu na isti kalup, da ne možeš da ih razlikuješ uopšte? Pa koja je onda čar u tome? Možda treba i da se oblačimo isto i slušamo istu muziku? Jedna od najlepših stvari u životu je raznovrsnost – raznolike ribe, gradovi, predeli, motori. Zašto težiti ka jednolikosti? Nema šta da ti bude jasno. Sprdao sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 23, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako Motorrad vidi FZ8...U svakom slucaju, Yamaha ce uskoro predstaviti ovaj model tako da ce ova vrsta zabave prestati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 23, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da neće možda i R verziju da izbace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 25, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da neće možda i R verziju da izbace? U Americi se nekada prodavao R7 (750 kubika), ali ne verujem da će napraviti R8 jer nema trka u toj kubikaži (osim MotoGP-a, što se ne važi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Decembar 25, 2009 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Istina da nema na vrhunskom nivou ali dosta ljudi koristi 750ice (gsxr) u klasi od 1000 na nižim nivoima i u gsxr kupovima širom sveta jer se lakše voze, a još ako je staza zatvorenija ili nema dugačak pravac može nešto i da se napravi. Gomila ljudi vozi R 1000 samo zato što im godi egu. Kod nas amatersko trkanje gotovo da i ne postoji pa je ova tema (Rovi od 750) pomalo bsmislena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 25, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 25, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Januar 25, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Očekuje se da će imati 120KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 25, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ovo je kao u filmu muva.. :o ubacili fazer 6 i fazer 1 u modulator, i izašla ova simbioza ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 25, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan jbt, ovo je kao u filmu muva.. :o ubacili fazer 6 i fazer 1 u modulator, i izašla ova simbioza ;D ;D Sta ti je marketing- toliko buke a na kraju su izmislili toplu vodu. Sad cekamo jos nekih dvadesetak dana ne bi li Yamasa objavila i zvanicne podatke o agregatu, sto me u krajnjem slucaju i mnogo vise interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 26, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se kako ga vide Italijani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Januar 26, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Njihova se prilicno postuje.Izmedju ostalog evropska baza je u Torinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike sa Visordowna. Najavljuje se da ce se u pradaji naci tokom proleca, zajedno sa svojim 'golim' FZ8 bratom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan auh, meni ovo ruzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan meni prelepo, isto kao hiljadarka....samo jos da se stavi ralica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hiljadarka ima verziju GT.Nisam jos cuo da ce i ovde to da bude slucaj,ali mi deluje krajnje logicno. E to je onda vec sprava o kojoj vredi razmisliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan GT postoji samo u nekim zemljama, a u većini drugih donja oplata se kupuje kao dodatna oprema (ja je imam na FZ6). Ostatak opreme na GT-u su povišeni vizir i koferi, a tu bih preporučio Givi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...