gavrolini 2754 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je za drugara. Prodaje Yamahu Virago 1998god. Ima neke male estetske izmene tako da je moje licno misljenje,da stvarno nikad nisam video lepsi choper od 125ccm. Cena je 800e. Za vise informacija mozete okrenuti 064/126-47-90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jako lep zvuk za 125ccm jer su i izduvi sredjivani. Motor ide na ime kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan zar nema pocetnika kojima se ovo svidja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je smeshno niska za ovako lep motor..... Imao sam Viraga 125.....cista 5 za sve pocetnike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan samo da pitam ako nije glupo jel ovo cvaja ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan samo da pitam ako nije glupo jel ovo cvaja ??? Nije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 30, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je smeshno niska za ovako lep motor..... Imao sam Viraga 125.....cista 5 za sve pocetnike. cena je takva jer je drugaru hitno potrebna kinta za veci motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena je iskljucivo za kes jer gori pod nogama ;D Ako ovo ne vredi 1000e onda stvarno ne znam sta vredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno dzaba..dva silindra a jos je i mlad..............pocetnici kupujete ovaj stroj 100% je odlican Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Octobar 23, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan A koliko može da razvije ??? Makina je ko lutka. Pouzdan i dobar. Ko ga uzme neće se pokajati, u to sam siguran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan poredjenja radi kod nas je virago 250cc isto godiste 1998. sa skoro 50.000km u solidnom stanju, ne perfektnom, 2.000e ajde ljudi kupujte, nemo da me plasite, ako ovako virago ne moz da se proda, sta cu ja kad se odlucim za jace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je situacija stvarno zajebana kad ne moze EN500 1995 god da se proda za 1700 i virago za 1000e onda je stvarno doslo do dna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kriza je prijatelju. Mada ovako niska cena za Viraga.....pa gde ce ti dusha.Deder malo strpljenja....otici ce taj motor i po boljoj ceni.Samo agregat koshta oko 500-600e. Bolje pokushaj na e-bay ako ovde ne ide. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam u poslednje vreme da mozes jeftinije da kupis motor kod nas u Srbiji nego bilo gde preko. Evo kao i sad ovaj Virago.Pa posto ga je platio kad ga daje za ovako male pare?Jos i na nase table ??? Kako je krenulo citacemo oglase:Menjam motor za dve kante masti,plus doplata i slicno cccccc ni K... vise od prodaje za kes nema love na vidiku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1417 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam u poslednje vreme da mozes jeftinije da kupis motor kod nas u Srbiji nego bilo gde preko. To i ja pricam svima al' mi ljudi ne veruju. Pratio sam oglase za drugara ovih meseci i to bas 125ice copere i ovo je vise nego povoljno. Vlasniku srecno s prodajom. NIsam do sada nikad ovako komentarisao ali stvarno ne mogu da verujem da se ovo nije prodalo odmah ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2838 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam u poslednje vreme da mozes jeftinije da kupis motor kod nas u Srbiji nego bilo gde preko. Evo kao i sad ovaj Virago.Pa posto ga je platio kad ga daje za ovako male pare?Jos i na nase table ??? Kako je krenulo citacemo oglase:Menjam motor za dve kante masti,plus doplata i slicno cccccc ni K... vise od prodaje za kes nema love na vidiku Kad sam ja rekao da kod nas tek stize kriza, a u Srem.Mitrovici ce cela sledeca godina biti katastrofalna. Nazalost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan njega je kostao mnogo vise ali coveku trebaju pare,nije u situaciji da zbog 200-300e ceka prolece i prodaju...motor stvarno nema manu ali jbg kad stisne onda stisne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne znas koliko je presao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan 14000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nadam se da cu naci malo vremena da odem da pogledam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se motor nalazi u Sapcu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se motor nalazi u Sapcu? da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi dodjite i vidite motor,povedite i majstora,nije nikakva uvala,coveku jednostavno trebaju pare hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan motor je 100% ispravan i regularan,ocarinjen i placene sve dazbine,kupcu ostaje samo da ga registruje. Cena i dalje samo 1000e!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan možda zamena za fz750,90 god,imaš je ovde u oglasima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...