Bigor 7677 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege koje su uzimale na aute kazu da nisu tacni, vremenom valjda pocnu da zezaju. Samo prenosim info jer sam i ja razmisljao da uzmem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12760 Napisano Avgust 6, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne uzimaj ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Avgust 6, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Pavke_88 said: Da li vredi ovo, tj.kako se ponasa u praksi, ako ima neko? Bacanje para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo?Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 6, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Zavije se na ventil i ako je zelen vrh onda je pritisak dobar, a ako je crven, onda je nizak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hah, za biciklu za motor za auto i za traktor ne ide isti pritisak, jeste glupost. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 120 Napisano Avgust 6, 2019 U prolazu, 73 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Majce u upotrebi 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alekre je napisao: Napiši neku usporedu sa Tracerom. Znamo da Tracer ima mnogo agresivniji agragat. Ogibljenje, kočnice, udobnost... Naravno, sutra se ide po tablicu, a sledeća nedelja put TA i TF tako da je pravo vreme za test i onda ću izneti svoje iskustvo. Bez brige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Posle oko 1 km posle kiše,prošao kroz Baroševac,Kolubara...tamo je i po suvom haos... Bio 'naki danas: photo upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Avgust 8, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sad je 'vaki: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Avgust 9, 2019 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.8.2019. at 18:57, DarkoČa je napisao: Interesuju me štitnici ruku, gde može da se nabavi, unapred hvala Ja sam uzeo u Louisu komplet sa nastavkom, mislim da su negde oko 120e sve zajedno.Odlicni su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 10, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan On 6.8.2019. at 18:57, DarkoČa je napisao: Interesuju me štitnici ruku, gde može da se nabavi, unapred hvala Ja sam svoje uzeo preko amazona: https://www.amazon.com/dp/B00S1NDC9Y/ref=twister_B07LHLCVNK?_encoding=UTF8&psc=1https://www.amazon.com/PowerMadd-34452-Black-Sentinel-Handguard/dp/B00RAQXD8I/ref=sr_1_2?fst=as%3Aoff&qid=1565418942&refinements=p_n_feature_two_browse-bin%3A405973011&rnid=404850011&s=automotive&sr=1-2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Avgust 11, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas fina km...do D.Milanovca fallout 3 all vaults Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Avgust 11, 2019 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Da li je onaj wingrack ili kako se vec zove dovoljno jak da se na njega namontira kofer? ili da smislim neki nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, JoeD je napisao: Da li je onaj wingrack ili kako se vec zove dovoljno jak da se na njega namontira kofer? ili da smislim neki nosac Pa wingrack je i napravljen da nosi kofere. To mu je i osnovna i jedina namena... Naravno da je dovoljno jak... Ili ti možda misliš na ovaj rukohvat na repu TDM-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Avgust 12, 2019 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan mislio na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14508 Napisano Avgust 12, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @JoeD slobodno stavi kofer na to, moj takodje stoji tu, ne mozes ga opteretiti koliko moze izdrzati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi bila greota bušiti taj fabrički rukohvat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 12, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, ThePainkiller je napisao: Meni bi bila greota bušiti taj fabrički rukohvat... Rukohvat se ne busi, vec se ploca stegne sarafima i "zabicama" koje dodju uz nju, ako je ploca kupljena nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Avgust 12, 2019 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto i ja imao na umu. Video takvu plocu, pa mi zato i palo na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 13, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @JoeD Evo nadjoh neku sliku da ti je jasnije kako da pricvrstis plocu za rukohvat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Avgust 13, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Twin 900: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12760 Napisano Avgust 13, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Avgust 13, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, WoodyRider je napisao: Twin 900: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 14, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec 4 sezone vozim sa koferom na repu, pricvrscen kao sto je Branko prikazao i nema greske, samo parce gume da se uglavi izmedju ploce i repa i nema brige, no svakako je nosac bezbednib opcija, ali ko nema, moze i onako da posluzi... Vidjao sam da neko ojacava rep nekim sipkama, imao sam negde i sliku, tako da ako ne kupim nosac, ojacacu rep za svaki slucaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...