Alekre 12755 Napisano Jul 24, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Te sajle su dobre koliko za prvu pomoć. Treba ti original ili zamenska. Ja sam zeznuo sajlu kvačila na 900, ušla mi je voda jer sam slučajno prešao puškom za pranje preko ručice. Nova je nešto tipa 60 - 70 eur u "Plattneru" a zamensku u Nemačkoj sam platio ako se ne varam manje od 25 eur. Kako original, tako i ta od 25 su od istog dobavljača. Te sajle ne mogu da se porede sa Bobanovim. Znam jer sam imao njegovu sajlu kvačila i sajlu sauga na ER5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 24, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Alekre je napisao: Te sajle su dobre koliko za prvu pomoć. Treba ti original ili zamenska. Ja sam zeznuo sajlu kvačila na 900, ušla mi je voda jer sam slučajno prešao puškom za pranje preko ručice. Nova je nešto tipa 60 - 70 eur u "Plattneru" a zamensku u Nemačkoj sam platio ako se ne varam manje od 25 eur. Kako original, tako i ta od 25 su od istog dobavljača. Te sajle ne mogu da se porede sa Bobanovim. Znam jer sam imao njegovu sajlu kvačila i sajlu sauga na ER5. @Alekre hvala na odgovoru .....ja sam dobio drugacije misljenje za njihove sajle ali su to ljudi koji su uzimali za kola a nikoga ne znam da je uzimao za motor pa sam zato i pitao .....mislim da cu probati da nadjem neku zamensku ...mislim da je 70e malo jaca cena za sajlu ...ali kao sto neko rece ,, ljubav kosta" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Alekre said: Te sajle su dobre koliko za prvu pomoć. Treba ti original ili zamenska. Ja sam zeznuo sajlu kvačila na 900, ušla mi je voda jer sam slučajno prešao puškom za pranje preko ručice. Nova je nešto tipa 60 - 70 eur u "Plattneru" a zamensku u Nemačkoj sam platio ako se ne varam manje od 25 eur. Kako original, tako i ta od 25 su od istog dobavljača. Te sajle ne mogu da se porede sa Bobanovim. Znam jer sam imao njegovu sajlu kvačila i sajlu sauga na ER5. Kako si sa puskom pokvario sajlu. Ja sam skoro bio oprao motor puskom posle puta u Herceg Novi. Pa da znam sta ne sme da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8842 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kolege kakva su Vam iskustva sa sajlama za kvacilo?Gde nabaviti novu?Malo pre u povratku sa posla mi je pukla,srecom na 200m od kuce.Skinuo sam i Razmisljam da odem sutra kod Bobana sajle ili kod Zike sajle da mi naprave oni pa me zanima jel neko od vas radio kod njih sajle i kakve su.Radio ja juce(Zika), naplatili nesto smesno, mislim 700 din. Medjutim danas me zove Darko i kaze da su izgubili deo za štelovanje sajle, pa sutra idem da se jurim s njima.Ne ocekujem puno, jer kao sto rece Alekre, ovo je samo mesec dana dok ne stigne original.Inace da ne zna nego gde mogu da nadjem ovo obelezeno sa slike, doduse za Versys.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano Jul 25, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ušla je voda u bužir. Ne treba nikada puškirati motor. Posle par meseci počela je da se čuje i grebe. Kao što sam vam i napisao, zamenska sajla od proizvođača TSK je takođe i prva ugradnja, košta 25. Domaće sajle nemaju toliko kvalitetan bužir. Fabrička je presvučena teflonom, dosta je fleksbilnija i ima ležajeve na krajevima. Razlika u mekoći kvačila je očigledna. Kome to niie bitno i ko nosi rezervnu sajlu neka uradi kod Bobana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan A da uzmete polovnu sajlu istog tipa motora od 10e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2019 at 7:35 PM, ThePainkiller said: Kad smo već kod vožnje, @Astral, šta bi sa predlogom za TDM vožnju? Kako da ti kazem, nisam stekao utisak preterane zaunteresovanosti za dogadjaj. Tako da, u skladu sa trenutnim interesovanjem, mozemo da se nadjemo nas dvojica na sladoledu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8842 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A sto si im davao to, crni ti?Mladost ludost i po malo glupost.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster Jel to specificno na Versysu? Meni to izgleda prilicno isto na svim motorima. Sto ne otvoris temu u Kupujem? Sigurno neko ima na nekom motoru koji je za cerupanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22100 Napisano Jul 25, 2019 Integrisan, 9521 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pasuje i od neke bicikle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8842 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan [mention=17332]ProMaster[/mention] Jel to specificno na Versysu? Meni to izgleda prilicno isto na svim motorima. Sto ne otvoris temu u Kupujem? Sigurno neko ima na nekom motoru koji je za cerupanje.Reseno, obrnuo sve zivo niko nema, tj. pre mislim da ne zna da ima, jer kao sto kazes mislim da je isto za sve ili za vecinu. Na kraju nasao kod Joce Profimoto..@Astral P.s. Jedem i ja sladoled i ujedno raznosim displeje za Peugeot-e.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, ProMaster said: Reseno, obrnuo sve zivo niko nema, tj. pre mislim da ne zna da ima, jer kao sto kazes mislim da je isto za sve ili za vecinu. Na kraju nasao kod Joce Profimoto.. @Astral P.s. Jedem i ja sladoled i ujedno raznosim displeje za Peugeot-e.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Zena ce me ubiti zbog tog displeja. Moramo se videti uskoro. Aj da organizujemo neku kafu npr u onom lokalu na Bezanijskoj kosi sutra uvece? @bocca_bastard opet sam zaboravio kako se zove onaj kafic sa lepim pogledom. starost je grozna. Pomozi sa imenom i/ili lokacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 25, 2019 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kafic sa lepim pogledom, kako drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Java Lounge bar bi trebao biti @Astral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano Jul 25, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U Kovinu ima sladoled na kutlaču. Samo kažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde, gde, gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Alekre said: U Kovinu ima sladoled na kutlaču. Samo kažem. a tebi kovin samo preko mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Arakis said: Kafic sa lepim pogledom, kako drugacije Fotkacu pogled, haljinice svih boja su prisutne. 56 minutes ago, Alexa90 said: Java Lounge bar bi trebao biti @Astral Moguce, meni nesto u glavi Zig Zag ali nisam siguran. Uglavnom, ima se sta pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan kafic je zig zag,a drugi pored njega je java lounge bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12755 Napisano Jul 25, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alexa90 said: Gde, gde, gde? Evo, lokal naspram Renault Scenica. Sladoled Velike kugle, 50 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam tačno gde je, hvala dobri Alekre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8842 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan I jel se ide u Kovin ili sta.. ?Pitam zbog izbora kosulje.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama iz BGa, sve vam je blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 25, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Jel probao ko, iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Hitmanle016 je napisao: Jel probao ko, iskustva? Jednom je jedan pametan majstor rekao da Ipone ne valja ni na lanac da se maže, a kamoli u mašinu. Ja mu verujem jer sam i ja imao loša iskustva sa Iponovom full sintetikom u prethodnom CB-u. U TDM-a samo Elf i do sada nikakvih zamerki, mašina samo prede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...