WoodyRider 817 Napisano Jun 12, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguća zamena?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14511 Napisano Jun 12, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller sad menjaj za PanEuropu, jos tu klasu da probas pa da uzmes TDM-a Sala, stvarno lep motor, sa srecom da sluzi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, bdada je napisao: @ThePainkiller sad menjaj za PanEuropu, jos tu klasu da probas pa da uzmes TDM-a Sala, stvarno lep motor, sa srecom da sluzi! PanEuropa je već u mojoj garaži... Doduše, od drugara je, na servisu kod mene... Moji klinci odma dočekali da isprobaju udobnost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 12, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ThePainkiller je napisao: Srećan sam kao mali majmun! Lep lep. Sa srecom da se vozite sta su ove linije sa leve strane iznad migavca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, milos-v je napisao: Lep lep. Sa srecom da se vozite sta su ove linije sa leve strane iznad migavca? U transportu iz Švajcarske se otkačio u kombiju i pao na levu stranu, polomio levi migavac i ogrebao tu plastiku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom puno km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 12, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, bocca_bastard je napisao: Sto polu sintetiku? Zbog 126 000km razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 12, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Tepacu bolova sretan povratak i puno km sa TDMom. Sta bi sa Hondom,jel nasla novog vlasnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, aspar je napisao: Tepacu bolova sretan povratak i puno km sa TDMom. Sta bi sa Hondom,jel nasla novog vlasnika? Menjao je sa kolegom iz Mladenovca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano Jun 12, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Sada si miran dugoooo vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam se vraćao danas iz Mladenovca na TDM-u, sve vreme u vožnji mi je bio kez na licu. Potpuno sam zaboravio (od silnih drugih motora) kako se TDM lako vozi, kako lepo leži i u krivinama... ma milina jedna... Ja sam (što bi se reklo) prešao igricu (po drugi put)... Pošto je u narednom višegodišnjem planu sređivanje kuće (komplet sređivanje krova i izolacije na njemu) i nakon toga drugi (bolji) auto, ovaj TDM će se duuuugo držiti samnom (jer neće biti novca za prelazak na neku veću/bolju mašinu)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12762 Napisano Jun 12, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bio si na 50km od SD i nisi se javio. Cccc. Srećno i drago mi je da si se vratio na pravi put. Ako te smori taj produžetak blatobrana ja sam zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Bio si na 50km od SD i nisi se javio. Cccc. Srećno i drago mi je da si se vratio na pravi put. Ako te smori taj produžetak blatobrana ja sam zainteresovan. Bio sam u cajtnotu sa vremenom (obzirom da radim drugu smenu na poslu, a morao i po klince u vrtić), tako da smo expresno obavili pregled motora i prepis kod notara i gas kući . Krenuo sam u 7:10h iz Kule, a vratio se u 13h. Danas prevalio 400 km ukupno... Što se produžetka blatobrana tiče, smatram da je vrlo korisna stvar i za sada nemam nameru da ga skidam. Ali ako mi slučajno padne na um ta ideja, imaću te u vidu... Takođe, moram i kolegi @Astral da se izvinim, jer sam staru sirenu sa Honde vratio nazad na motor pre zamene, jer planiram ovu dvotonsku sirenu da stavim na TDM-a. Ali kada obavim zamenu sirene na TDM-u, obećavam da ti dam tu sa njega kada skinem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ThePainkiller said: PanEuropa je već u mojoj garaži... Doduše, od drugara je, na servisu kod mene... Moji klinci odma dočekali da isprobaju udobnost... Ovo nije Evropa. Imam sliku. Ovo je specijalna serija Tdm-a sa veoma cudnim pregradama i ostavama u regiji oko volana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da se vozite zence i ti neka vam donese puno osmeha ovaj Tdm. A ako si vest, mozda donese i seku ovoj dvojici delija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bocca_bastard je napisao: Ili dve seke, sudeci po proslim dogadjajima Tiše tamo... Samo bi mi to falilo... Onda ode i TDM i sve... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jebo motor. Nek su zivi i zdravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma slažem se ja, neka su samo oni živi i zdravi. Nego, ogromna je to obaveza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da je samo prve 2 godine tesko. Posle naucis da ne spavas nocu nego samo dok vozis i na poslu i bude ti ok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jun 12, 2019 (promenjeno) Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridružim čestitkama za našeg povratnika. Takođe. napokon, nakon više od dva meseca čekanja, dobio sam izveštaj osiguravajuće kuće na osnovu koga mogu da krenem da sređujem motor. Stoga, da se preslišam još jednom: kome se javljam, koji otpad jurim? Potrebni su mi (za TDM 900): - levi izduv - nosač tablice - zadnja felna (ABS, ako ima neke razlike) Promenio Jun 12, 2019 član Dejan Nešković Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16912 Napisano Jun 12, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, ThePainkiller said: Dok sam se vraćao danas iz Mladenovca na TDM-u, sve vreme u vožnji mi je bio kez na licu. Potpuno sam zaboravio (od silnih drugih motora) kako se TDM lako vozi, kako lepo leži i u krivinama... ma milina jedna... Ja sam (što bi se reklo) prešao igricu (po drugi put)... Pošto je u narednom višegodišnjem planu sređivanje kuće (komplet sređivanje krova i izolacije na njemu) i nakon toga drugi (bolji) auto, ovaj TDM će se duuuugo držiti samnom (jer neće biti novca za prelazak na neku veću/bolju mašinu)... Sad jedno 12 godina na TDMu kao ja na GPZ a onda ce izaci novi TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Dejan Nešković je napisao: Da se pridružim čestitkama za našeg povratnika. Takođe. napokon, nakon više od dva meseca čekanja, dobio sam izveštaj osiguravajuće kuće na osnovu koga mogu da krenem da sređujem motor. Stoga, da se preslišam još jednom: kome se javljam, koji otpad jurim? Potrebni su mi (za TDM 900): - levi izduv - nosač tablice - zadnja felna (ABS, ako ima neke razlike) Deki iz Kanjiže (malko skuplji, ali ima sve živo) - 063636156 Nemet Šandor - 063512519 Moto delovi Subotica - 0654450015 Moto otpad Vukelić - 063592404 I možda najbolja solucija moto otpad u Baji (Mađarska) - kontakt nemam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svi oni kupuju odande u Baji i preprodaju u Srb na KP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sedi u kola i idi u Baju. Mislim da je ovo lokacija otpada. Proveri na street view Google Maps WWW.GOOGLE.HU Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. WWW.SUGOMOTOR.HU használt motorok, alkatrészek, bontott termékek, sport- és túramotorok; motorjavítás... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jun 12, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega srecan povratak u klan , da te lepo sluzi i da se lepo navozas sa njim A sto se tice menjaze dok ne probas vise motora ne mozes ni da znas sta ti najvise odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...