Stole_018 70 Napisano Februar 11, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Mrg-a su mi dali cenu od 220€ za set 110 80 18, 150 70 17 Pilot Road 3. Nemaju na stanju ali kazu da nije problem da nabave odmah. Verovatno ih uzimaju iz HR ili Hu pa svercuju. Mislim, boli me bas odakle ih uzimaju. Kupicu kod njih. Ovi u Compp co imaju Anake Wild za 180 € ali to nema poente stavljati na Tdm. Cenim da bruje ubijaju po asfaltu a off ne vozimo sa Tdm-ovima tako da to otpada. Jeftinije nista nema.Ja bih uzimao ako se jos neko javiПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler z8 i angel gt. Metzeler z4 stara 10 god mi je drzala odlicno tako da je meni to br1 brend. Uzeo pireli da menjam na prolece. Mada kako vozim svaka nova bi mi bila dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sachmo je napisao: U smislu kilomeraze???? Sezona 2018. 13k km Sent from my iPhone using Tapatalk Svaka čast...zato kažem,baš ga konzumiraš... Na mom su z8 Metzeler,videćemo kako se troše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 11, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, nikvuksa je napisao: A kad smo već kod toga, zna li ko posle koliko zakonski moram da vratim tablicu, a koliko eventualno tolerišu? 60 dana, za motocikle moguce da je i duze zbog "periodicne registracije" , zaboravim da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 11, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ako moze malaa pomoc. Vulkanizer na jugu Srbije koji namesta i balansira moto gume? U planu je zamena seta ali na prednjem imam kolko vidim par tegova i na nekoj brzini od 50km/h se osecaju vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo treba mi malo informacija . Drugar trazi motor i cilja na tdm neki 3wd , koja je neka orjetaciona cena za taj motor da kazem da je u dobrom stanju ali bez opreme (vizir, koferi i ostalo) . Ima li kod Ivana poviseni viziri za taj model ( onaj fabricki bas kratak) i kakve cu cene. Verovatno ce mu trebati i nosaci bocnih kofera , kras bar itd . moze li se na taj model montirati centralni stender ili samo copa kao opcija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 11, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @PECA BMW Cene su im 1300-1400€ ali je slab izbor, poviseni vizir mu bas ne stoji jer se maska suzava u gornjem delu, ja imam MRA Tourin pa sam i njega malo modifikovao (suzio sa strane), kres bar 70€ uglavnom ne pokrivaju plastike (ali se nabudzi od V Stroma ) a centralni moze samo ako nema fabricki izduv jer je lonac bas ispod i smeta, moze i to ali kaci u krivini i na ivicnjaku. Nosaci kofera se lako naprave a ima i wingrack za njega. Hoce da iskace iz trece ako je los, regler je desno iznad termostata i hladnjaka pa se greje, preporuka za izmestiti, kuciste termostata plasticno sa dva srafa pa zna da balavi i ide direkt na desnu svecicu koja nema drenazu (reinz resava problem). Udarne gume u zadnjem lancaniku takodje proveriti, mana. Ukoliko nadje 4CN je bolji izbor od 3VD (regler levo,korman srebrni kao na 4TX siri, 3VD kao da citas novine na wc solji) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 11, 2019 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera care bas takve inforamcije mi trebale ! Znaci na regler stavimo kuler , kuciste termostata proveravamo redovno a fabrici auspuh da skidamo , tako ce i biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 11, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bas to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, PECA BMW je napisao: Drustvo treba mi malo informacija . Drugar trazi motor i cilja na tdm neki 3wd , koja je neka orjetaciona cena za taj motor da kazem da je u dobrom stanju ali bez opreme (vizir, koferi i ostalo) . Ima li kod Ivana poviseni viziri za taj model ( onaj fabricki bas kratak) i kakve cu cene. Verovatno ce mu trebati i nosaci bocnih kofera , kras bar itd . moze li se na taj model montirati centralni stender ili samo copa kao opcija ? Ili tvoj drugar dobaci još koji evro i dobije odličan 4tx, bez tih ˝3vd dečijih bolesti˝, sa svim dodacima koji mu trebaju (povišen vizir, touring sedište, wingrack nosač sa koferom pozadi i sa otvorenim topom i centralnim štenderom...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9127 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ako moze malaa pomoc. Vulkanizer na jugu Srbije koji namesta i balansira moto gume? U planu je zamena seta ali na prednjem imam kolko vidim par tegova i na nekoj brzini od 50km/h se osecaju vibracije. Verovatno da u Leskovcu nemaš, ja se ubih tražeći prošle godine nekog da mi izbalansira zadnju gumu. Probaj Nis.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13003 Napisano Februar 12, 2019 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Držim se Continentala, stiže Road Attack 3 ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Alekre said: Držim se Continentala, stiže Road Attack 3 ovih dana. €£$? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13003 Napisano Februar 12, 2019 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Road Attack 3 275, dvojka je 225. Nešto skuplje nego u Deutchland ali dok platim transport, počastim, bolje koji eur više da ne molim rodbinu da mi čini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duk27 87 Napisano Februar 12, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ProMaster je napisao: Verovatno da u Leskovcu nemaš, ja se ubih tražeći prošle godine nekog da mi izbalansira zadnju gumu. Probaj Nis.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Imas u negotinu kod Kraguljca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Брате Дук, Неготин је толико далеко од југа, да може доћи и у БГ лагано онда Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, Alekre said: Road Attack 3 275, dvojka je 225. Nešto skuplje nego u Deutchland ali dok platim transport, počastim, bolje koji eur više da ne molim rodbinu da mi čini. Opaka cena, kao Angel GT. Dobri su testovi tog Kontinentala. Ja im ne verujem. Za taj novac bih pre uzeo GT. Mada trenutna situacija sa finansijama mi diktira da cu uzeti PR3 kao naj odnos ulozeno dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ThePainkiller je napisao: Ili tvoj drugar dobaci još koji evro i dobije odličan 4tx, bez tih ˝3vd dečijih bolesti˝, sa svim dodacima koji mu trebaju (povišen vizir, touring sedište, wingrack nosač sa koferom pozadi i sa otvorenim topom i centralnim štenderom...) Koliko je to malo ? Imam jedan kod mene u Ja , sa komplet opremom (vizir , koferi , tank , komplet akrapovic, usb , voltmetar , stitnici ruku , kras bar i jos gomila stvari ) ali daleko prelazi budzet . Nasli smo jedan za 1300e taj 3wd kako vec i u dobrom je stanju ali klot, mada ima vremena da dodavanje opreme jer drugaru je to verovatno poslednji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, PECA BMW je napisao: Koliko je to malo ? Imam jedan kod mene u Ja , sa komplet opremom (vizir , koferi , tank , komplet akrapovic, usb , voltmetar , stitnici ruku , kras bar i jos gomila stvari ) ali daleko prelazi budzet . Nasli smo jedan za 1300e taj 3wd kako vec i u dobrom je stanju ali klot, mada ima vremena da dodavanje opreme jer drugaru je to verovatno poslednji motor. Ja za moj trazim 1900 evra. Nema ulaganja nista. Evo i tema: Sama oprema na njemu vredi preko 300 evra. A od potrosnog materijala: gume (skoro nove) oko 200 evra, lanac i lancanici jos 120 evra, disk plocice - oko 60 evra za tri seta, semerinzi i ulje u vilama - oko 40 evra, zadnji amort repariran i ne koristen od tada - 130 evra... Ako nadjes na oglasima gde nista od toga ne mora da se menja i za manje para, onda alal cufte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ih tvoj je i opremljeniji i noviji , nazalost daleko od njegovog budzeta . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9127 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imas u negotinu kod Kraguljca.Bliže mu je Sofija.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cangrljanje iz kvacila potice od fucking opruga. @NIKOLA 1 jesi li menjao ove srafove ili samo opruge. Ja ga ne razumem u potpunosti tako da nisam bas skapirao bitnost zamene srafova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Februar 12, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Nisu nekoliko vulkanizera. Jedan je u kosovke devojke preko puta rostilja"Golub" i doma ucenika. Za jos jednog znam ali ne znam kako da objasnim lokaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 12, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.2.2019. at 21:27, Astral je napisao: Mislim da je jedan mesec rok za vracanje. To za automobile. Po novom za motocikle je godinu dana jer imamo pravo te takozvane periodicne registracije. Gde bi bila povoljnost pauze od registracije ako za sledecu moramo kupiti nove tablice, saobracajnu i nalepnicu? Ovako imamo godinu dana fore, pa kupimo samo nalepnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13003 Napisano Februar 12, 2019 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Astral said: Opaka cena, kao Angel GT. Dobri su testovi tog Kontinentala. Ja im ne verujem. Za taj novac bih pre uzeo GT. Mada trenutna situacija sa finansijama mi diktira da cu uzeti PR3 kao naj odnos ulozeno dobijeno. Road Attack 3 se skoro pojavio na tržištu. Čak i na internetu nema baš puno informacija i to uglavnom na nemačkom i nekim specijalizovanim moto forumima. Trebalo bi da je izuzetno dobra u kišnim uslovima. Sasvim je sigurno da ovaj set u mnogome prevazilazi moje vozačke mogućnosti i mogućnosti "TDM"-a. Ako obuzda "KTM 1290 Super Adventure" i "Multistradu" nema tu puno diskusije. Interesantno, jesenas kada sam skupljao ponude, u Nemačkoj su koštale 265, kod nas 275. U međuvremenu je cena pala i sada ih ima oko 240 ali cene u "MRG" su ostale kakve jesu. Road Attack 2 se javlja oko 200, ponekada i ispod. Nažalost izbor u Srbiji je nikakav, pogotovo za ne tako česte dimenzije i tu su cene krajnje bezobrazne. Radije ću doplatiti 30 eur za poslednju generaciju sport touring guma nego za "Metzeler Z6" na primer koji sada imam, ili stari model "Dunlopa", "Pilota", itd. Ja inače preferiram "Continental", mada je kod nas retka guma. Ja sam prvi koji je naručio set RA3. Nema ih nigde, marketinga nema a zastupnik "MotoBox" je katastrofalan. Prvo što nemaju izbor, drugo što mi za zadnju ContiMotion i prednju RA2 tražiše preko 300 eura a to sve skupa jedva da košta 170 u Nemačkoj. Na sajmu me neka budala udavi sa pričom što vozim "TDM" zbog 18. Nama bi bio interesantan "AVON" (Cooper tires). Set 3D XM je oko 170 u Nemačkoj. Ja bih menjao na dve sezone da ih ovde imam za te pare. Popričao sam nešto duže sa Andreom iz MRG, javiće me da li će moći da ih pribave, mada sigurno će biti oko 200 eur kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...