shoyyka 10405 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Sachmo Sa srećom otvaranje sezone...neko se vozi,a neko šmirgla grane...otpadaju ruke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 18, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Prva jazz numera mi se jako dopala. Može naziv?Chill Old - School Funky Hop Instrumental (copyright free)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Januar 18, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bez Putina na snimku nista ti ne verujemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 18, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Bez Putina na snimku nista ti ne verujemo. Zabranili da ga Put in snimak. ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 18, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Zabranili da ga Put in snimak. ;-) Sent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 18, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 19, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 17.1.2019. at 22:15, Sachmo je napisao: Danas registrovao TDM 900 (2004) Morao da skidam top case Cena prava sitnica, 28.090 din Uskoro i snimak Sent from my iPhone using Tapatalk Ipak je od tehnickog do tehnickog,ja nisam skidao top case ,cak su mi rekli da nisam morao ni bocne da skidam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Januar 19, 2019 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tri sam motora u Kg "po novom" registrovao, znaci i tehnicki radio... Nema skidanja nicega, proverili (kao) kocnice i nista vise, nije ni paljen motor! Verujem da sam tehnicki mogao proci i bez tocka samo ako platim i ne pitam puno... Elem, @Alekre, plastifikacija i peskarenje "Hellas centar" Kg, brdo nijansi plastifikacije, crnu obicno zavrse za 5/6 dana, resto se ceka (verujem da nece prljati pistolj dok ne skupe za tu boju)... Usluga peskarenja i plastificiranja stendera ne bi trebalo biti skuplja od 300/400din obzirom da za felne od motora platim izmedju, 1000 i 1500din za obe a zavisno od nijanse koju zelim... Ne zasticuju nista, eventualne rupe za srafove ili kasnije dremelom cistis ili u njih pre slanja zavijes srafove.... Ja za srce felni gde lezajevi idu, obavezno pravim metalne cepove koje kroz felnu "uhvatim" dugackim brezonom, mesto gde diskovi lezu, podloska i sraf.... Zbog obaveza ne mogu mesto tebe odneti ali verujem da nece biti problem da im posaljes... P.S. Delove koji su vec plastificirani pre peskarenja spaljuju, ako je nesto od materijala koji se na temperaturi deformise morate naglasiti, dva puta!!! Posto rade kako im je lakse a ne kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13006 Napisano Januar 19, 2019 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve polu idioti, kad ja kao mušterija moram da izučuvam proces umesto njih. Što me to nervira. Ja ću na kraju sve u oglase da potrpam i da kupim pristojan auto. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Sve polu idioti, kad ja kao mušterija moram da izučuvam proces umesto njih. Što me to nervira. Ja ću na kraju sve u oglase da potrpam i da kupim pristojan auto.Ako dođe do potrpavanja na oglas, samo dođi na moju adresu. Siguran sam da cemo se dogovoriti Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22245 Napisano Januar 19, 2019 Integrisan, 9575 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta se desilo kada nisam zastitio srce felne, tada i naucih... Podloske sam obrezao i zavio na mesto nasedanja diskova... Plastificiran deo gde lezajevi idu, jedva sam kruznom smirglom ocistio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, majice su gotove. Pošto sam sad na poslu, mogu slikati kad dođem kući pa da vidite kako izgledaju. Ja sam poprilično zadovoljan. Majstor tvrdi da je štampa kvalitetnija od prethodnih majica. Vreme će pokazati da li je u pravu... Molio bih da mi se svako, ko je poručio majicu, javi na PP da se dogovorimo oko preuzimanja majica. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Januar 21, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Bravo kolega! Hvala na trudu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, majice su gotove. Pošto sam sad na poslu, mogu slikati kad dođem kući pa da vidite kako izgledaju. Ja sam poprilično zadovoljan. Majstor tvrdi da je štampa kvalitetnija od prethodnih majica. Vreme će pokazati da li je u pravu... Molio bih da mi se svako, ko je poručio majicu, javi na PP da se dogovorimo oko preuzimanja majica.Mozda bi moglo za nas koji smo iz Bg-a da se posalju sve majice kod nekoga u jednoj porudzbini pa da se izdelimo međusobno. Ne znam šta ostali misle o tome?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi moglo za nas koji smo iz Bg-a da se posalju sve majice kod nekoga u jednoj porudzbini pa da se izdelimo međusobno. Ne znam šta ostali misle o tome?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaTakodje, ako ima za Niš i Leskovac, mogu ja da podelimПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Januar 21, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller ja sam ti se već javio Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Nenadbg88 je napisao: Mozda bi moglo za nas koji smo iz Bg-a da se posalju sve majice kod nekoga u jednoj porudzbini pa da se izdelimo međusobno. Ne znam šta ostali misle o tome? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Može i tako... Vi se samo izdogovarajte ko želi tu varijantu(čije majice da pakujem) i javite mi na koju adresu da šaljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 1/17/2019 at 10:15 PM, Sachmo said: Danas registrovao TDM 900 (2004) Morao da skidam top case Cena prava sitnica, 28.090 din Uskoro i snimak Sent from my iPhone using Tapatalk da li cu moci da registrujem TDM900 kad skinem 2 original auspuha i umesto toga stavim samo jedan Robertov auspuh sa desne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Markone88 je napisao: da li cu moci da registrujem TDM900 kad skinem 2 original auspuha i umesto toga stavim samo jedan Robertov auspuh sa desne strane? Drugar mi drži tehnički pregled i kaže da bez problema prolazi Robertov top. Jedino za kofer kaže da se mora skinuti. Nosač kofera ne smeta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, ThePainkiller said: Drugar mi drži tehnički pregled i kaže da bez problema prolazi Robertov top. Jedino za kofer kaže da se mora skinuti. Nosač kofera ne smeta... Super informacija, ako me budu smarali ovde, eto me kod tebe na tehnickom vec sam dogovorio sa Robertom kad bude lepo vreme da odvezem motor na par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Markone88 je napisao: Super informacija, ako me budu smarali ovde, eto me kod tebe na tehnickom Nema frke, kolega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Januar 21, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, ThePainkiller je napisao: Drugar mi drži tehnički pregled i kaže da bez problema prolazi Robertov top. Jedino za kofer kaže da se mora skinuti. Nosač kofera ne smeta... Budalastina sa skidanjem kofera. Agencija i tehnicki pregled Sunce,Zemun ,Oračka ulica. Moze auspuh,mogu koferi,moze sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 21, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan da li cu moci da registrujem TDM900 kad skinem 2 original auspuha i umesto toga stavim samo jedan Robertov auspuh sa desne strane? Nadam se da da. Nisu palili motor, a nisu bas ni tehnicki obrazovani za dvotockase. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 21, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Super za majce. Prijavljujem se za posiljku koja ide za Beograd dva kom XXL i jedan M zenski. Taman i razlog da svi zajedno popijemo kafu, caj ili pivo, rakiju....Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sachmo je napisao: Super za majce. Prijavljujem se za posiljku koja ide za Beograd dva kom XXL i jedan M zenski. Taman i razlog da svi zajedno popijemo kafu, caj ili pivo, rakiju.... Sent from my iPhone using Tapatalk Samo se dogovorite kome šaljem sve majice i koliko vas ima za BG... Za sada su se samo kolege @Astral i @vidakn javili, a da su iz BG-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...