Markone88 4882 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi odveo temu u drugi smer, polemisemo oko 2 TDM-a. Slazem se da je kod nas tako, ali budi siguran da ako je u Svajcarskoj proizvodnja na primer 2003 a prva regiatracija 2006 (kao u mom slucaju) tu nema muljanja, sve bude ispostovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 3, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Yamahe provjerite ovdje koje su godiste: http://en.vindecoder.pl/JY4AM09Y17C012831 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9487 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1944 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi odveo temu u drugi smer, polemisemo oko 2 TDM-a. Slazem se da je kod nas tako, ali budi siguran da ako je u Svajcarskoj proizvodnja na primer 2003 a prva regiatracija 2006 (kao u mom slucaju) tu nema muljanja, sve bude ispostovano Ahaaa, sad shvatam da sam pogrešno protumačen.. Ne mislim ja ni jednog trenutka da je tamo neko muljao niti ovde, nego se radi o sledećem.. Takav motor kada se uveze u Srbiju kroz dokumentaciju AMSS utvrdi godinu proizvodnje i taj motor biva kod nas registrovan po godini proizvodnje, e sad tu se nadje preprodavac koji u oglas o 2004. godištu stavi godinu prve registracije i samim tim dovode mene u zabludu o motoru sve dok neman dokumenta tog motora u rukama, kad se i sam uverim u godište i sve ostalo.. Za jednog prodavca Svajcarca je normalno da u oglas napiše godinu prve registracije jer taj podatak stoji u dokumentima i to je njihov ustaljen sistem rada.. Za našeg prodavca je normalno da ako moze stavi u oglas što kasniju godinu bez obzira što je prodao hiljadu vozila i zna šta je bitno, no možda se i upeca neko.. Opet se sve svodi na to kakav si čovek.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan E tu se slazemo 100%. Kad se prodaje motor treba da se upise godina proizvodnje, i da se naglasi ako je registrovan kasnije. Kod nas nazalost, svi gledaju da prodaju sto "mladje" da bi zaradili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ProMaster je napisao: Ahaaa, sad shvatam da sam pogrešno protumačen.. Ne mislim ja ni jednog trenutka da je tamo neko muljao niti ovde, nego se radi o sledećem.. Takav motor kada se uveze u Srbiju kroz dokumentaciju AMSS utvrdi godinu proizvodnje i taj motor biva kod nas registrovan po godini proizvodnje, e sad tu se nadje preprodavac koji u oglas o 2004. godištu stavi godinu prve registracije i samim tim dovode mene u zabludu o motoru sve dok neman dokumenta tog motora u rukama, kad se i sam uverim u godište i sve ostalo.. Za jednog prodavca Svajcarca je normalno da u oglas napiše godinu prve registracije jer taj podatak stoji u dokumentima i to je njihov ustaljen sistem rada.. Za našeg prodavca je normalno da ako moze stavi u oglas što kasniju godinu bez obzira što je prodao hiljadu vozila i zna šta je bitno, no možda se i upeca neko.. Opet se sve svodi na to kakav si čovek.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ne radi baš taj AMS savršeno svoj posao... Moj Bandit je i u AMS potvrdi bio 2009, iako je K5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Branko je napisao: Za Yamahe provjerite ovdje koje su godiste: http://en.vindecoder.pl/JY4AM09Y17C012831 Odličan i tačan link, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Posle vaganja i premišljanja,presipanja iz šupljeg u prazno odlučih se...sutra u Vladimirce da vidimo to Denisovo čudo... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Novembar 3, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Branko je napisao: Za Yamahe provjerite ovdje koje su godiste: http://en.vindecoder.pl/JY4AM09Y17C012831 Upravo proverio, piše proizvodnja 2007,a u saobraćajnoj 2005 god. Znači dve godine stajao u salonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Novembar 3, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan I meni pise 2001g, a u saobracajnoj 2000 g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, nije nista cudno da se motor proizvede na primer 2000-e godine, pred kraj godine, stigne u salon, pocetkom 2001-e godine, a proda se na primer tek 2002-e. Nemoj da bijete glavu a dzabe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Novembar 3, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok, samo se pitam onako. Inače sam ga i kupio kao 2005 godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9487 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1944 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tu može da bude sad još jedna zackoljica...Kada prodavac prijavi proizvodjacu pocetak garancije, odnosno prodaju.. Zarad bonusa, neki fingiraju kvartalnu ili godišnju prodaju, pa se tu može desiti da je neki motor mesec dana pre ili posle prijavljen na garanciju..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13135 Napisano Novembar 3, 2018 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je bitnije stanje nego godište. Bar kod TDM koji je bio ispred svog vremena. Ne znam za vas ali ja sutra gledam Maleziju i idem posle na RaljaRing. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Novembar 3, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre tako je, i meni dosadila ova zaludna priča o godištima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 3, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre, samo gas! Evo jedna današnja: 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, ProMaster said: Za našeg prodavca je normalno da ako moze stavi u oglas što kasniju godinu bez obzira što je prodao hiljadu vozila i zna šta je bitno, no možda se i upeca neko.. Opet se sve svodi na to kakav si čovek.. Danas zovem dva oglasa, oba prvi vlasnik, kupljen nov u Srbiji... Kod prvog motor 6 meseci, pre toga kod njegovog ortaka 10 godina. Motor 2004. godiste. Kod drugog 3 godine, prethodni vlasnik ga uvezao iz Nemacke... Prvi vlasnik, kupljen nov u Srbiji! 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4882 Napisano Novembar 3, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, shoyyka said: Posle vaganja i premišljanja,presipanja iz šupljeg u prazno odlučih se...sutra u Vladimirce da vidimo to Denisovo čudo... Da li si pazario motor. Kakvi su utisci uzivo? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Novembar 3, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Hvala zemljace za onaj Reinz, odradio je mali ni japanac ga kato zadihtovo nije A smrdi sve mu ebem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Novembar 4, 2018 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sluzimo narodu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravlja vas Denis: windows 7 screen shot 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9487 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 1944 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga mozda i pobednik teme po pitanju godista.. https://www.polovniautomobili.com/motori/13058048/yamaha-tdm-900-ch-povoljno Nije bas bezazlena prica dobiti 3 godine stariji motor od onoga sto ocekujes.. Edit: Shoyyka - sa srecom nek je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10454 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 3397 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Srećni dobitnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, ProMaster je napisao: Evo ga mozda i pobednik teme po pitanju godista.. https://www.polovniautomobili.com/motori/13058048/yamaha-tdm-900-ch-povoljno Nije bas bezazlena prica dobiti 3 godine stariji motor od onoga sto ocekujes.. Edit: Shoyyka - sa srecom nek je! Po VIN decoderu, taj motor je 2002. godište, dakle razlika je 5 godina. A i negde sam pročitao da je YAMAHA natpis na rezervoaru išao samo 2002. godine. Svi mlađi imaju okrugli logo umesto natpisa. Sve jedno, ako ima svu servisnu dokumentaciju, to može biti dobar motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 4, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, shoyyka je napisao: Da je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...