ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, ja ipak moram da otkazem prisustvo na sutrasnjoj voznji... Klinci su mi se razboleli, imaju temperaturu obojica, ne smem ih ostaviti takve... Bas mi je krivo, ali ipak su mi deca na prvom mestu, pa onda sve ostalo... Vi se vozite i okupajte i za nas pa se mi vozimo neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Septembar 1, 2018 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Šteta je Nešo što nisi neki serviser motocikla...para bi se namlatio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Septembar 1, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh Shoyka prijatelju, to je vec komercijala, ne mogu ja sa narodom... Razocaram se cesto. Ovo je cista ljubav, od deteta me drzi. Od kako za sebe znam ja sam na dva tocka! Roditeljska kuca puna delova, nisu me bas razumeli ali kasnije su popustili, moja je zelja bila jaca! Istom snagom jos uvek volim motor! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne budem najgori od svu decu. Kupanjac pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 1, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ehhh Shoyka prijatelju, to je vec komercijala, ne mogu ja sa narodom... Razocaram se cesto. Ovo je cista ljubav, od deteta me drzi. Od kako za sebe znam ja sam na dva tocka! Roditeljska kuca puna delova, nisu me bas razumeli ali kasnije su popustili, moja je zelja bila jaca! Istom snagom jos uvek volim motor! Ja te razumem. Vozi se TDM om i uživaj. Ja se više nekih stvari kao što su kočnice, ogibljenje itd. ne sećam sa Kawasakija ali sećam se svih trenutaka koje sam doživeo na njemu. Motocikl je samo sredstvo, računaju se samo emocije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Septembar 1, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas malo pre na semaforu supruga i ja komentarisemo rad TDM-a, covece kako je fin, ne oseca se pod zadnjicom da radi! Tvoji su textovi i opisi inace u mnogome doprineli kupovini ovog modela... Pises odmereno, realno i iz ugla korisnika te ti i ovim putem kazem hvala!Sent from my One using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Septembar 1, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, u kom god da se drustvu nadjem a posle par susreta primetim bolje ophodjenje prema motoru! Valjda vide koliko je lepse kada parkiras uredno vozilo! I tehnicki i vizuelno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 1, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da proverim ekipa iz BGa i NSa jel ide starim Smederevskim? Ja bi obilaznicom preko Ostruznice i Bubanj potoka pa na stari Smederevski pa da znam gde da vas cekam i kad otprilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ranije, pre jedno dva meseca, pregledam motor pre neke vožnje i primetim gledano motor "oči u oči", unutrašnja desna plastika labava...pogledam bolje, nema jednog šrafa, čuknem par puta, ispade žabica... Pre 7 dana u Rumuniji čujem da zvekeće plastika. Jutros konačno to da sredim sve. Skinem plastiku a na mestu žabice polomljen nosač žabice, nema šta da je drži...moraće plastika da se vari. Skinem sa druge strane da vidim i isti slučaj, za nijansu bolji... Za sada nabudženo nešto samo da ne landara, ne vredi. I da, inače u celom Čačku ne postoji šraf da se nađe koji mi je ispao. Ne razumem se preterano, ali svi koji vide u fazonu "uuu pa to je za plastiku, taj navoj, uh, nema to nigde..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Septembar 1, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ranije, pre jedno dva meseca, pregledam motor pre neke vožnje i primetim gledano motor "oči u oči", unutrašnja desna plastika labava...pogledam bolje, nema jednog šrafa, čuknem par puta, ispade žabica... Pre 7 dana u Rumuniji čujem da zvekeće plastika. Jutros konačno to da sredim sve. Skinem plastiku a na mestu žabice polomljen nosač žabice, nema šta da je drži...moraće plastika da se vari. Skinem sa druge strane da vidim i isti slučaj, za nijansu bolji... Za sada nabudženo nešto samo da ne landara, ne vredi. I da, inače u celom Čačku ne postoji šraf da se nađe koji mi je ispao. Ne razumem se preterano, ali svi koji vide u fazonu "uuu pa to je za plastiku, taj navoj, uh, nema to nigde..." Nije ni Subotica bolja, sve gledam da nađem na netu..Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da ima u Platneru istina, nisam mogao da ih dobijem danas... Nego ne mogu da verujem da kad vide jedan šraf kao duha da su videli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 1, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku sliku tog srafa(ako vec nisi) ,mozda neko ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Vratio sam na motor, stavio drugi zamenski privremeno. Sutra ne mogu ali neki dan pa ću okačiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, NIKOLA 1 said: Da proverim ekipa iz BGa i NSa jel ide starim Smederevskim? Ja bi obilaznicom preko Ostruznice i Bubanj potoka pa na stari Smederevski pa da znam gde da vas cekam i kad otprilike Mi se sastajemo na B.S. Zmaj smer ka BG-u. Picimo do vojske u Bubanj potoku pa onim putem za Lestane do Smederevskog puta. Mozes nas cekati tamo kod onog Offroad poligona ili na samoj raskrsnici kod Bubanj potoka u smeru ka Lestanima. Znas na sta mislim ili da postavljam mapu? Sa Zmaja krecemo oko 10:00. Racunaj da smo dole na raskrsnici kod bubanj potoka oko 10:15. Ovo ti je moj tel 0643008359 ako kasnis,javi se da te cekamo. @ svi ostali Na Zmaju cu biti malo ranije. Oko 09:30. Predlazem i vama da dodjete koji minut ranije. Ako kasnite javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 1, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Stizemo na Zmaj 9:30-9:45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 1, 2018 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde je to, vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 1, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksa Ispao je i meni jedan. Može da se naruče iz Engleske alu, titanijum i čelik u raznim varijantama ili orig. iz Plattnera. Ja sam i pre naručivao bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Alekre Srediće se šraf, nervira me i taj nosač žabice što se sjebao, ali srediće se i to, polako. Svima vama, želim super druženje, dobar put i lepo vreme sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 1, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam ispadaju srafovi. Ispod tih svih plastika imate pod ram koji drzi celu tu zajebanciju. Taj pod ram je sastavljen od tankih cevi. Tdm ima 2 cilindra. Prisutne su pojacane vibracije pri radu. Srafovi koji drze taj pod ram se otegnu od vibracija. Sve pocne da ima lufta. Cim je prisutan luft u pod ramu,krecu i plastike da se razilaze, dolazi do pucanja zabica i gluposti. To se meni desilo pre 2 godine. Kada sam na kraju sve poskidao napred,imao sam sta da vidim. Sve lepo nacentrirali , lepak za srafove na navoje i kilo kljuc u ruke pa zavrci kako treba,samo ovog puta sa lepkom. Od tada pratim. Sve stoji kako treba. Nije mrdnulo. Skinite sve,dotegnite i lepak na srafove obavezno. Nece biti posle otpadanja srafova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 1, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drndao sam sam i to, taj pod ram nikad kljuc nije video. Nisam lepo zategao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 1, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Dotle nisam zalazio, ali ova zima će biti prva sa Tedijem, pa će valjda biti vremena za detaljnije gledanje. I primetio sam da mi fali sa leve strane i onaj "quick fastener" šraf, dok je ok sa desne strane. Znači i on mora da se poruči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Alekre said: Drndao sam sam i to, taj pod ram nikad kljuc nije video. Nisam lepo zategao. Pa bas zato sto kljuc nije video, valjalo bi da kljuc pogleda, i lepak. On se otegne ali plastike i spojevi plastika neko vreme pruzaju strukturalnu stabilnost, posto nisu pravljeni da se sami nose, spojevi plastika pucaju od prevelikih sila kojima su izlozeni. Tada bude kasno,steta je vec ucinjena, zabice polomljene,srafovi poispadali... Zahvat nije komplikovan,treba vam 2h da sve skinete,stegnete i vratite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Info od nocas. Svaler je odustao. Tako da se na Zmaju nalazimo samo Milos-v,Aspar i ja , eventualno ako neko bane ko nije na spisku. Cim se sakupimo krecemo u susret Nikoli na raskrsce za Lestane u Bubanj potoku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, zelim vam lepu voznju danas...! Nemojte slike zaboraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13023 Napisano Septembar 2, 2018 Ne silazi, 7438 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Astral said: Pa bas zato sto kljuc nije video, valjalo bi da kljuc pogleda, i lepak. On se otegne ali plastike i spojevi plastika neko vreme pruzaju strukturalnu stabilnost, posto nisu pravljeni da se sami nose, spojevi plastika pucaju od prevelikih sila kojima su izlozeni. Tada bude kasno,steta je vec ucinjena, zabice polomljene,srafovi poispadali... Zahvat nije komplikovan,treba vam 2h da sve skinete,stegnete i vratite. Kako je usrafljeno u fabrici tako je i sada. Nisu mrdnuli. Nikada ne stežem srafove panela jako, lakse mi da kupim sraf nego da pocepam usicu. Javi kad pokupite Nikolu da znam kada da krenem u pokret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...