ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, kada mi se motor izvrnuo sa sva tri kofera i kada sam ga podigao i skontao da su sav udarac primili crash bar i zadnji kofer, i da su masina i plastike ostali netaknuti, itekako sam bio zahvalan sto je bio montiran crash bar. A meni i nije bio nesto ruzan na 3vd-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan ja pre neki dan skinuo crash barove na kratko. Majko mila koliko mi je neprirodno izgledalo. Lepsi je motor sa njima meni, izgleda krupno, masivnoSa ovim se slažemПослато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Septembar 2, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Moji odradili posao za sve pare! Prekjuče dodjem sa posla, podignem ćopavu, pomerim par metara motor i... ostavim da lebdi ..Послато са D2303 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VECTRA 54 Napisano Septembar 2, 2017 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zrx1100r Prijavi odgovor kao problematičan Moram do Sebe da popravi bolje .Послато са D2303 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 2, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan O da. Već par puta. Jednom, slično kolegi, podignem ćopavu, odvezem se 10 metara dalje, siđem sa motora i spustim ga na... oh sranje... x) Drugi put sam kretao noću uz neku bankinu, podcenio njenu visinu, pokušao da je uzjašem pod premalim uglom i završio, srećom, na crash baru. Crash je tad pretrpeo izvesno grebanje, a motoru (ni meni) nije falilo ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 3, 2017 (promenjeno) U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ga još doterao. Tutnuo natkurnu nalepnicu, stavio nove ručke i prefarbao neke manje pizdarije. Ja nisam picajzla niti profi farbar, pa nije baš idealno, ali kako je bilo, sad je drastično bolje. Takođe mi se jako dopada kako mu je čučnula nalepnica. Mislim da mu je baš trebalo malo kontrasta. Verovatno ću da odradim ove sa strane u sličnim bojama (belo, crno, crveno). Imate li možda ideju šta da radim sa ovim "rupama" između rukohvata i tegova? Stavio sam na desni parče starog rukohvata koji sam (loše) isekao, ali izgleda prilično nakaradno Promenio Septembar 3, 2017 član Zloboleon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 3, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da zamenis te rucice za odgovarajuce i da na njima ne pise R6 To mi je kao kad na auto zalepe stiker "sport" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4285 Napisano Septembar 3, 2017 motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zloboleon je napisao: Imate li možda ideju šta da radim sa ovim "rupama" između rukohvata i tegova? Stavio sam na desni parče starog rukohvata koji sam (loše) isekao, ali izgleda prilično nakaradno Ili da uvučeš tegove do kraja uzanog dela u upravljač ili da otpustis te armature sa prekidačima i ručkama i povučeš ih prema krajevima upravljača i zategneš ponovo. Ako to moze tako na TDM-u,naravno. .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Septembar 3, 2017 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Evo da vas obavestim da sam i ja postao ponosni vlasnik jednog lepog TDM-a 900. Crashbar koji je radio Seba u prirodi izgleda jos lepsi (u prilogu cu ubaciti jos dve fotografije iz drugog ugla). Da li je veci??? Da li treba da bude toliki??? Da li uopste na ovaj motor treba staviti crashbar ili su bolji slajderi??? O svemu tome moze da se vodi polemika, a verujem da svako ima svoje argumente za i protiv. Moje misljenje je da crashbar mora da ima funkciju kojoj je namenjen i da je tu sada izgled manje bitan i u svakom slucaju plastike je lakse okrpiti i ofarbati nego juriti novi dekl..... Majstor Seba i te kako zna kako da napravi da crashbar bude i lep i funkcionalan. Meni je uradio dvostruki crashbar. Oba su nezavisna jedan od drugog, odnosno mogu uvek da skinem jedan, a da mi ostane drugi. Ukoliko nekada nabavim ralicu, skinem donji crashbar ili ukoliko resim da stavim slajdere skinem gornji i ostavim samo donji..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Septembar 3, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tu ne bi' nista dir'o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 3, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker Tegovi su zavrnuti do kraja. Desni ulazi u ručicu gasa, ali ostaje i dalje gola plastika upravo te dužine koliko on uđe u nju. Na levoj uđe tek par milimetara više nego što je zavrtanj. Što se tiče spuštanja i tu postoji problem za svaku stranu posebno. Na levoj strani je deo na koji bi spustio ručku osetno manjeg prečnika nego rupa u ručici, dok na desnoj strani, pomeranjem ručke ne dobijam ništa, jer je ručica gasa sama veće dužine od ručki. Inače, iznenadio sam se da je ručica gasa em plastična, em bele boje. Jel to standardno ili je i to neko čačkao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Zloboleon je napisao: @stari roker Tegovi su zavrnuti do kraja. Desni ulazi u ručicu gasa, ali ostaje i dalje gola plastika upravo te dužine koliko on uđe u nju. Na levoj uđe tek par milimetara više nego što je zavrtanj. Što se tiče spuštanja i tu postoji problem za svaku stranu posebno. Na levoj strani je deo na koji bi spustio ručku osetno manjeg prečnika nego rupa u ručici, dok na desnoj strani, pomeranjem ručke ne dobijam ništa, jer je ručica gasa sama veće dužine od ručki. Inače, iznenadio sam se da je ručica gasa em plastična, em bele boje. Jel to standardno ili je i to neko čačkao? Tdm fabricki ima duze rucke od standardnih. Standardne su po 12 cm, a kod TDM-a su po 14 cm. Jako veliki problem za naci. Zato su i stavljene ove od YZF-a kod tebe jer nisu mogli da nadju original, a ove su krace i zato tako glupavo stoje na kormanu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 3, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @PedjaBgd Dobrodosao , lepa 900ka ko lutka! Uzdravlju se vozio ! @Zloboleon Nadji brate originalne rucke i stavi, ove su grozne,totalno kvare izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 3, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Meni bi bile ok, samo da su duže. Ali nisu Ne znam ni sta bih kucao da nađem "original" iskreno. Probao sam da tražim na guglu, ali bez uspeha. A i ne plaćaju mi se još jedne, da budem iskren. Zato bih radije da nađem neko prihvatljivo rešenje i završim ovu turu ulaganja, konačno sa nalepnicama. Ne znam zašto ti se toliko ne sviđaju - estetski ili samo zato što su kratke? Meni je dizajn zanimljiv i boje su otprilike sve koje su na nejmu. Iskreno, pun mi je kurac monokoloričnih, monotonih dizajnova praktično svega u životu, pored toliko mogućih boja i šara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 3, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednih od milion na Ali-ju . 2 pcs/set Motorcycle Handlebar Grips Aluminum Rubber Gel Hand Grips for 22mm Handle Bar Motorcyclehttp://s.aliexpress.com/vayQj2ye (from AliExpress Android) Handlebar grips 140mm, probaj sa tom pretragom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 3, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ubo i ja na kraju - "7/8 handlebar grips". Ha ne znam. Možda naručim neke od tih, a prodam ove moje. Al večito idem grlom u jagode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 4, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам на мом ТДМ-у имао неке прогрипове гумене, мало дебље али мекше и јако лепо су лежале у руци и после дуже вожње. А од ових силиконских пиздим. Јако умарају руке после дуже вожње, тврде су и дланови ме боле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Septembar 4, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoje ručke rešio sa umetkom na tegovima.Sent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 4, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/2/2017 at 17:51, VECTRA je napisao: Moji odradili posao za sve pare! Prekjuče dodjem sa posla, podignem ćopavu, pomerim par metara motor i... ostavim da lebdi .. Послато са D2303 уз помоћ Тапатока Nema zastitnih cevi oko moje Lepe Vlajne, dok je bila na bocnoj nogari zatezao sraf dole... neume da lebdi. Tresnula desnim bokom na moju provizornu stolicu (auto felna sa daskom). Polomljeno, izgrebano... Prevalio je zatezanjem kljucem 13 za zastitni pleh dole, odose bocna plastika, prednji blatobran, poluoklop zbog gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 4, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Zašto svi izmišljate izgovore. Te pokušao sam da pomerim, te pokušao sam da zategnem... Kažite lepo seo sam na motor i bio sam trapav i izgubio sam ravnotežu u mestu i izvrnuo se ko saksija na vetru, baš kao ja Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Septembar 4, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari. Evo da vas obavestim da sam i ja postao ponosni vlasnik jednog lepog TDM-a 900. Crashbar koji je radio Seba u prirodi izgleda jos lepsi (u prilogu cu ubaciti jos dve fotografije iz drugog ugla). Da li je veci??? Da li treba da bude toliki??? Da li uopste na ovaj motor treba staviti crashbar ili su bolji slajderi??? O svemu tome moze da se vodi polemika, a verujem da svako ima svoje argumente za i protiv. Moje misljenje je da crashbar mora da ima funkciju kojoj je namenjen i da je tu sada izgled manje bitan i u svakom slucaju plastike je lakse okrpiti i ofarbati nego juriti novi dekl..... Majstor Seba i te kako zna kako da napravi da crashbar bude i lep i funkcionalan. Meni je uradio dvostruki crashbar. Oba su nezavisna jedan od drugog, odnosno mogu uvek da skinem jedan, a da mi ostane drugi. Ukoliko nekada nabavim ralicu, skinem donji crashbar ili ukoliko resim da stavim slajdere skinem gornji i ostavim samo donji..... Lep motor , nek je sa srecom i puno kilometara .Sent from my LG-H831 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Septembar 4, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Nenadbg88 said: Zašto svi izmišljate izgovore. Te pokušao sam da pomerim, te pokušao sam da zategnem... Kažite lepo seo sam na motor i bio sam trapav i izgubio sam ravnotežu u mestu i izvrnuo se ko saksija na vetru, baš kao ja Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Nemoj zezati da si ga dobio u milimetar na istom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Septembar 4, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan 3:Nemoj zezati da si ga dobio u milimetar na istom mestu 3:Hahaha nije to ali vidiš ovo belo baš sam ga fino izgrebao :-)Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 4, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Bilo je i toga par puta, ali bez oštećenja i još dok nisam imao crash barove. Jednom sam ga tako nakrivljenog spustio koliko sam mogao blago na beton (iskrvio nogaru i ručicu kvačila, samo od svoje težine), drug' put sam ga povukao nazad kao magarac i ispravio, dok su mi pritom leđa hebala sve po spisku i tako... sve u svemu, tele je tele Neko jednom reče "Kad TDM krene da pada, možeš samo da ga gledaš i plačeš" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 4, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @KTibor E, to! Tako nešto bih i ja uradio. Kako si to sredio? Od čega je umetak? Jesi pravio, kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...