Jump to content

Moto Zajednica

stari roker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2315
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

3 Pratilaca

O članu stari roker

  • Rođendan 24.10.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    PECINCI
  • Motocikl
    BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Poslednji posetioci profila

6908 profile views

stari roker's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

3,9k

Reputacija u zajednici

  1. Podigneš ga praznog i okačiš gde ti odgovara. Onda flaše od 2 litre i puniš koliko hoćeš. Odlična je stvar ako se kampuje više dana na jednom mestu. Mi nosili na more, uvek topla voda za tuširanje.
  2. Držao je u rukama osamdeset neke. Bilo mi smešno-"jebs"...
  3. Nije uvek deblje bolje...
  4. Nemoj nista da kupuješ dok se ne utvrdi šta je. Isplati se više da odneseš motor 200 km dalje kod dobrog majstor nego da ti neki šuster popravlja koji ti je realno blizu. Ukoliko ne radiš sam. A nećeš sam raditi. Kada ti se dijagnostikuje kvar i majstor kaže koje su opcije i šta košta koliko, ti stupas na scenu. Ako nadjes havarisan sa dobrom mašinom za male pare, to je najlakše i najbrže. Možeš sam, a i papiri se lako završe. Kucanje brojeva na stranca u najmanju ruku nije legalno. E sad, i to može,ali...
  5. Nema veze sto je pljosnato. Bitna je širina nosača. Ja sam pravio nosače, tako da moguće da ima malo odstupanja. Sirina nosača, u stvari fi cevi je kod mene 16mm, takve cevi sam imao. Mozda je na originalu 15mm. Razmak izmedju gornje i donje cevi je 184mm. Mozda je na originalu 2 +-, ne više. 317mm je razmak između ovih kosih šipki. Isto +-2mm. Ako ti nesto jos mogu izmeriti da ti znači reci. Ako uskoro budem išao za NS, ponecu kofere pa da probaš na licu mesta. Ili ako prolaziš kroz Pecince stani da vidiš.
  6. To sve liči na slici sa je isto, ali da li može ne znam. Krauser jeste bio deo Hepco Backera i tačno je da je ukinut. Ako ti nesto znači, ja imam stare Krauser kofere za Bmw-a, starlet model. Mogu da izmerim bilo šta ako ti koristi koja dimenzija. Ili sad čitam ponovo... Ti vec imaš kofere, samo ti fale nosači?
  7. Ne znamo ni ko si ni šta si, ni odakle si. Život u Srbiji danas jeste težak i nema se. Ja ne znam kako je u drugim krajevima, ali kod nas realno ima posla za sve. Samo zavisi da li si spreman da radiš. U mojoj firmi uvek fali radnika, ali priznajem da je teško i prljavo. Mladi se baš i ne otimaju da rade kod nas. Ali zato u Šimanovcima ima dosta firmi koje stalno primaju nove radnike. Plate su solidne, redovne, može da se živi. Ne bih ja sad ovde da nekom govorim šta da radi i kako da se ponaša, samo bi želeo da kažem da ipak postoji neka mogućnost da se zaradi neki dinar.
  8. Mislim, lako je Puniši da da 8000 evra kad je "puniša"... Mi koji nismo puniše vozimo šta imamo...
  9. Ja kod mene vodim računa da i tačka ključanja bude visoka. Neki antifriz jeste G12 i ključa na 108 stepeni, a neki ključa ju na 170-180 stepeni. Kod mene na Kawi je 110 stepeni normalno kad je kazaljka na "12" sati. Ulazak u crveno je na 112,a ventilator se pali na 110. Ne znam koji su parametri na sv-u, ali obrati pažnju i na to. Samo da dodam da ni ovaj sto ključa na 108 kad je pod pritiskom ne ključa na 112.
  10. Mali čekićak i čuk-čukni po koji put po toj osovinici. Ne da odvališ, nego lagano. I pršći naravno. Popustiće sigurno. I probaj nešto da uguraš u tu rupu gde stoji rascepka pa da okreneš osovinicu.
  11. Ja se sećam, otprilike kad sam išao na sajam, Jeklotehna izložila ZX-10 i GPX750R. A od automobila se sećam Maserati 424.
  12. Ima na KP.100 evra traži.
  13. Ja sam na BMW-u probušio četiri rupe u uglovima za m5, stavio imbuse od prohroma i niko mi nikad na tehničkom nije zamerio. I kad sam je vratio u mup nisu me pitali što je bušna. Na kawi je drugačije kačenje, pa je samo zaglavljena u ram.
  14. Ima na KP, iz Bataje čovek. Potraži.
  15. I nemojte da dajete svoju karticu na zajam ni slučajno. Ja sam moju pozajmio rođaku na deset dana,rekao da mi vrati, a on dao nekim ljudima koje je upoznao na moru. Oni su mu obećali da će vratiti mojim prijateljima koji su u istom mestu na moru, ali to se nije desilo...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja