Немања 2108 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Lazar991 je napisao: Ja sam prošle godine u februaru u HR platio Pireli angel gt za tdm 900 oko 200e,čini mi se da me izašlo neki evro ispod 200 Ја сам данас звао и добио званично на маил од фирме Угљо из Бјељине да ме сет гума Michelin road 4 prednja i road 5 zadnja izadje 480 evra ( 910KM). Сва срећа па сам седео. Још ми кажу да имам повраћај пдв-а цца 70евр. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Februar 3, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Lazar991 je napisao: Jel stigao vizir kolega da vidimo kako čuči,ja imam povišen kapin visok sam 180 i vetar mi udara pravo u čelo,mislio sam da stavim deflektor da probam da rešim problem ako ne uspem onda ova varijanta ili da vratim fabrički vizir Није још, и ја га чекам да стигне па да пробам како врши посао. Чим стигне јављам утиске… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 4, 2022 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Немања said: Ја сам данас звао и добио званично на маил од фирме Угљо из Бјељине да ме сет гума Michelin road 4 prednja i road 5 zadnja izadje 480 evra ( 910KM). Сва срећа па сам седео. Још ми кажу да имам повраћај пдв-а цца 70евр. Ja sam svojevremeno svaki set za TDM placao od 220-260€ tu se krecu. Najbolju cenu su mi davali uvek ovi Madjari iz Xmoto Subotica. Sajt im je za plakanje. Moras ih pozvati telefonom pa ce ti oni javiti dostupnost i cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Astral je napisao: Ja sam svojevremeno svaki set za TDM placao od 220-260€ tu se krecu. Najbolju cenu su mi davali uvek ovi Madjari iz Xmoto Subotica. Sajt im je za plakanje. Moras ih pozvati telefonom pa ce ti oni javiti dostupnost i cene. Па то ми је већ нормалнија цена. Све мислим да су ови погрешили у вези цена што су ми понудили, мада смо се дописивали и чули. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 4, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Alekre je napisao: Htedoh da kupim Givi 22 bočne kofere ali vraga. Nema ih niko u Srbiji. Imam dva Givija E360 od 40 litara trenutno. Ponekad mi fali malo prostora za neke vikend vožnje a ne kače mi se da ih vučem poluprazne. Ove od 22 litara ne bih ni skidao. Uzeo sam ja u Motolandu, bila je dobra cena, oko 15000 din oba pre par meseci. Mnogo lepo stoje, nisu mnogo siroki. Kapini su po izgledu identicni cak i po ceni, samo nemaju nikakav natpis, na ovim pise Givi. Promenio Februar 4, 2022 član Milllan 83 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Поручио гуме у Хмото из Суботице. Чули се телефоном и договорили за 5 мин. У уторак стижу 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 1938 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ubedljivo najbolji u Srbiji sa cenama. Preporucujem svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12562 Napisano Februar 4, 2022 Ne silazi, 7336 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poručeni šrafovi, ukupno nekih 30+ komada Nisu imali M6x15 od čelika pa mi dadoše titanijumski bez doplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Februar 4, 2022 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Немања said: Поручио гуме у Хмото из Суботице. Чули се телефоном и договорили за 5 мин. У уторак стижу Šta si poručio i koja je cena? I meni trebaju nove patike hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, TomyB je napisao: Šta si poručio i koja je cena? I meni trebaju nove patike hitno Узео сам као што и сад имам PIRELLI ANGEL GT. Цена за сет 260е ДОТ-2021. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Februar 4, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli je Pirelli, imao sam na Tracer 900 Sve pohvale i preporuke za gume Na dva do sada TDM - a imao Michelin Pilot ROAD 4, držale brutalno, trajne su, i za njih isto preporuke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano Februar 6, 2022 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2022. at 21:30, TomyB je napisao: Šta si poručio i koja je cena? I meni trebaju nove patike hitno Motogume.hr WWW.MOTOGUME.HR Ovde su oko 26000 din samo moraš da se organizuješ za prevoz,ja sam prošle godine u martu kupio dot su 4020 tako da su bile stare svega par meseci i platio sam ih 22000 din sad su malo poskupele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15833 Napisano Februar 6, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2022. at 7:56, Немања je napisao: Па то ми је већ нормалнија цена. Све мислим да су ови погрешили у вези цена што су ми понудили, мада смо се дописивали и чули. Ne mogu verovati da su ti dali tu ponudu, 910KM ili 480e jer sam nekoliko puta kod njih uzimao. Zarad mira u kuci, ako možeš pošalji im upit dal je to ta ponuda ili su se zajebali nešto u računici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Satelis je napisao: Ne mogu verovati da su ti dali tu ponudu, 910KM ili 480e jer sam nekoliko puta kod njih uzimao. Zarad mira u kuci, ako možeš pošalji im upit dal je to ta ponuda ili su se zajebali nešto u računici. Грешка, нису 910 већ 940КМ. Ни сам нисам веровао поготово што сам чуо за њих да су повољни. Нису могли да ми понуде Пирелли али су зато ми дали Мишелин. Ја сам тражио да ако већ узимам Мишелин узмем 6-ицу. Ни то не може једино 4 и 5 због димензије предње. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Februar 6, 2022 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Lazar991 said: Motogume.hr WWW.MOTOGUME.HR Ovde su oko 26000 din samo moraš da se organizuješ za prevoz,ja sam prošle godine u martu kupio dot su 4020 tako da su bile stare svega par meseci i platio sam ih 22000 din sad su malo poskupele Za pireli angel gt, na ovom sajtu treba izdvojiti oko 32000 rsd, plus dostava mora da se reši, a kod xmoto je isti komplet oko 30000, a i dostava je jednostavnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9658 Napisano Februar 7, 2022 Ne silazi, 2268 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Možda je cena sa točkovima, u kompletu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Februar 7, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Грешка, нису 910 већ 940КМ. Ни сам нисам веровао поготово што сам чуо за њих да су повољни. Нису могли да ми понуде Пирелли али су зато ми дали Мишелин. Ја сам тражио да ако већ узимам Мишелин узмем 6-ицу. Ни то не може једино 4 и 5 због димензије предње. Ja msm da je ovo nemoguće, ili oni neku opasno dobru drogu koriste ako su im stvarno takve cenePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2108 Napisano Februar 7, 2022 (promenjeno) Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nole Bg je napisao: Ja msm da je ovo nemoguće, ili oni neku opasno dobru drogu koriste ako su im stvarno takve cene Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Искрено, ја мислим да су погрешили, мада имам сву комуникацију путем маил-а. Када сам видео цену позвао сам лично директора, и он ми је потврдио да сет гума изађе тачно 482евра, и као страни држављанин имам повраћај цца 70евра. Promenio Februar 7, 2022 član Немања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Februar 7, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu nešto ni jeftini na sajtu, ali ove dve cene ubijaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano Februar 7, 2022 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešan sajt sam poslao zove se mynetmoto gde sam naručio,čovek mi doterao kamionom igrom slučaja jer ga poznajem a sad može da traje priča 13 dana oko ovoga šta je kome lakše skuplje jeftinije itd,meni je ovako bilo lakše i jeftinije Pre 12 sati, TomyB je napisao: Za pireli angel gt, na ovom sajtu treba izdvojiti oko 32000 rsd, plus dostava mora da se reši, a kod xmoto je isti komplet oko 30000, a i dostava je jednostavnija. Promenio Februar 7, 2022 član Lazar991 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas kupio Batlaks 023 zadnju. Da li neko moze da mi kaze sta znaci konkretno za ovaj model oznaka G? Iste oznake a ta sa oznakom G je skuplja. Zasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12562 Napisano Februar 7, 2022 Ne silazi, 7336 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Preterano. Pa ja sam Continent Road Attack 3 platio manje. Premijera gume bila u novembru u Španiji a ja ih oko Nove godine nabavio. Tad kad sam kupovao gume napravio sam tabelu sa modelima, cenama i prodavnicama. Bila je okačena u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 813 Napisano Februar 7, 2022 Zainteresovan, 683 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam preko veze, pa na popustu, dobio ovu od 16.500 za 18.500. Vreme koje bih proveo na internetu trazeci najpovoljniju cenu gume sam potrosio pametnije, blejaceci po kojekakvim glupostima, ali to sam platio 2.000din. Sve ima svoju cenu. Mene samo zanima sta znaci variante G, da li to neko moze da mi objasni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Februar 8, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam preko veze, pa na popustu, dobio ovu od 16.500 za 18.500. Vreme koje bih proveo na internetu trazeci najpovoljniju cenu gume sam potrosio pametnije, blejaceci po kojekakvim glupostima, ali to sam platio 2.000din. Sve ima svoju cenu. Mene samo zanima sta znaci variante G, da li to neko moze da mi objasni?To znači da nisu za brzu vožnju do 90 km/h What is Tire Speed Rating & Tire Speed Rating Chart | Tires Plus WWW.TIRESPLUS.COM Tire speed rating is the top speed a tire can safely keep over time. View our tire speed rating chart and visit your local Tires Plus to learn more today! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...