Markone88 4818 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ako može sledeća subota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Maj 30, 2020 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam nista za moj sl vikend kakav ce biti. Danas sam obrnuo jedan krug za svaki slucaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 31, 2020 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2020. at 8:13, Sale-VFR je napisao: Znaci mora da ima potvrdu da ima 28.5kw. A da li su ti motori stvarno izlazili sa 28.5kw fabricki ili ne? On mi tvrdi da je takav izasao iz fabrike..iskreno meni je to malo kilovata za tu kubikazu da je tako izbacen iz fabrike..mozda gresim i ja. Sta kazete Stvarno je tako izasao iz fabrike, imam bas takav. Postoje jos neke sitne razlike specijalno za Svicu, ali da znas da ako povadis blokade taj 4cn postaje standardni 3vd. Cela serija je napravljena specijalno za Svajcarsku, a poznata je i nelogicnost (nekima) oko godista proizvodnje. Serija po serija stizali su u Svicu iz Japana a prodaja je isla i 2-3 godine. Tako je proizveden u Japanu 1992 TDM moguce kupiti kao polovan iz Svice i kao 1994 jer je onda prvi put registrovan (a stajao u prodavnici 2 godine). To je bas slucaj sa mojim. (1992-1994) Za Nemacku je proizvodjena verzija sa 35 kw (4cm) i sa punom snagom (3vd), tako su stizali iz fabrike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje odličnog TDM-a, ako je neko zainteresovan. Yamaha TDM WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM, 2003. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 65000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jun 1, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zimus polomih M6 na klizaču lanca. Pošto ne stavljam bilo kakve šrafove, imao sam već dva titanijumska i naručim dve široke titanijumske platne. Čekao sam ih dva meseca i čuvao biksnu da je ne izgubim. Juče uzmem da montiram sve, ispadoše mi šrafovi iz kesice i izgubim biksnu... Poludeo sam. Poručio sam dve nove iz Yamahe. 90387-06106-00 Yamaha Collar new - KFM-Motorräder WWW.KFM-MOTORRAEDER.DE Buy now Yamaha 90387-06106-00 / 903870610600 online at KFM! Genuine Yamaha motorbike spare part Collar new. 275839230000, 802823130000, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Jun 2, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, ne znam da li sam pogodio temu ali mi treba savet oko TDM 900 pa mozda neko moze da pomogne.Imam problem sa zadnjom kocnicom (abs model). Kocnica propada i koci sa 30-40% snage. Zamenjene su gumice u pumpi i kociona tecnost ali situacija je ista. Majstor mi je napomenuo da je mozda problem u regulatoru ABS-a. Da li je neko imao slicna iskustva ili zna gde bi mogao potraziti pomoc? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Jun 2, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2020 at 8:05 PM, Alekre said: Zimus polomih M6 na klizaču lanca. Pošto ne stavljam bilo kakve šrafove, imao sam već dva titanijumska i naručim dve široke titanijumske platne. Čekao sam ih dva meseca i čuvao biksnu da je ne izgubim. Juče uzmem da montiram sve, ispadoše mi šrafovi iz kesice i izgubim biksnu... Poludeo sam. Poručio sam dve nove iz Yamahe. 90387-06106-00 Yamaha Collar new - KFM-Motorräder WWW.KFM-MOTORRAEDER.DE Buy now Yamaha 90387-06106-00 / 903870610600 online at KFM! Genuine Yamaha motorbike spare part Collar new. 275839230000, 802823130000, ... Nemoguće da ne možeš da nađeš ili napraviš kod strugara te biksnice nego plaćaš 18€ dostavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jun 2, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mora original. Naručim kod ovih naših u Plattneru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 3, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2020 at 11:52 AM, Okramovski said: Pozdrav kolege, ne znam da li sam pogodio temu ali mi treba savet oko TDM 900 pa mozda neko moze da pomogne.Imam problem sa zadnjom kocnicom (abs model). Kocnica propada i koci sa 30-40% snage. Zamenjene su gumice u pumpi i kociona tecnost ali situacija je ista. Majstor mi je napomenuo da je mozda problem u regulatoru ABS-a. Da li je neko imao slicna iskustva ili zna gde bi mogao potraziti pomoc? Hvala unapred Mogu biti i gumice u klestima. Mogu biti i creva. Moze biti i abs modul. A mozda samo imas vazduha u sistemu zadnje kocnice. Ako negde gubis ulje iz sistema zadnje kocnice,tu ti je problem. Ako ulje ne gubis. Onda treba odzraciti dobro sistem. Ako to ne urodi plodom remontovati pumpu zadnje kocnice. Ako to ne urodi plodom onda otvoriti abs modul i videti moze li se sta uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 3, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje smo drug i ja rasturali Versys 1000. Palio je abs lampicu. Skinuli smo modul, otvorili. Ispostavilo se da se na motoru koji se nalazi na modulu potrosila cetkica i dolazilo je do prekida i stvaranja el.luka. Zamenjeno, ocisceno. Novo ulje,odzraceno i problem je prestao da se javlja, a abs radi besprekorno. Sam abs modul na Tdm 900 ne znam kako izgleda ali predpostavljam da je iz komada metala izradjen i da reparacija nije moguca osim ovakvih sitnica. Mada to ostavite kao poslednju stavku,prvo izremontujte sve ostalo. Jer je jeftino sto se tice delova. Vise te izadju ruke,delovi su smesni. Kada sve to sredite tek onda dirajte abs modul. On je vrv jako skup. I nije servisibilan. Ne verujem da bilo koja fabrika dopusta remont takve komponente/modula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jun 3, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam prodao Yamahu TDM 900. Iako sam otuđio motor, ostaću veran ovoj sekti. Nema bolje ekipe nigde.... Osećanja pomešana, jako mi je bio drag motor, ali mi je drago što ga je kupio član foruma! Ostaje samo pitanje, šta dalje.....? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, WoodyRider said: Jutros sam prodao Yamahu TDM 900. Iako sam otuđio motor, ostaću veran ovoj sekti. Nema bolje ekipe nigde.... Osećanja pomešana, jako mi je bio drag motor, ali mi je drago što ga je kupio član foruma! Ostaje samo pitanje, šta dalje.....? Jel se zna ime "budale" koja je kupila motor? Ček da vidim šta mi se ono žuti u kombiju 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22097 Napisano Jun 3, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Woody, velikog Bandita, vodenjaru, 1250 Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, N.F.S. said: Woody, velikog Bandita, vodenjaru, 1250 Sent from my SM-J530F using Tapatalk Mislim da smo Woody i ja ovaj put zamenuli uloge. Posle nekih 7 godina se ponovo vraćam na ispod 21" napred,a Woody se prenje na 21" i gasi još jednu svećicu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jun 3, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ne'am pojma... Probao bih sve, al ne može odjednom. Ali sam nekako najbliži Endurači nekoj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, WoodyRider said: Ne'am pojma... Probao bih sve, al ne može odjednom. Ali sam nekako najbliži Endurači nekoj.... Woody, a onaj KTM iz oglasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jun 3, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Markone88 je napisao: Woody, a onaj KTM iz oglasa Koji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 3, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Mindžake Merava u zdravlju da se vozis sa Tdm-om. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Jun 3, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Astral said: Prosle nedelje smo drug i ja rasturali Versys 1000. Palio je abs lampicu. Skinuli smo modul, otvorili. Ispostavilo se da se na motoru koji se nalazi na modulu potrosila cetkica i dolazilo je do prekida i stvaranja el.luka. Zamenjeno, ocisceno. Novo ulje,odzraceno i problem je prestao da se javlja, a abs radi besprekorno. Sam abs modul na Tdm 900 ne znam kako izgleda ali predpostavljam da je iz komada metala izradjen i da reparacija nije moguca osim ovakvih sitnica. Mada to ostavite kao poslednju stavku,prvo izremontujte sve ostalo. Jer je jeftino sto se tice delova. Vise te izadju ruke,delovi su smesni. Kada sve to sredite tek onda dirajte abs modul. On je vrv jako skup. I nije servisibilan. Ne verujem da bilo koja fabrika dopusta remont takve komponente/modula. Hvala na odgovoru! Sve sto si naveo je uradjeno. Remontovano i sredjeno ostao je samo ABS modul.Kao sto si rekao nov je jezivo skup al svakako cemo ispitati mozda budem imao srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Astral said: @Mindžake Merava u zdravlju da se vozis sa Tdm-om. Hvala kolega!Pomalo neplanirano sam uzeo TDM,mislim da se neću kajati.Woody-jev motor mi je stvarno delovao kao jedan od najboljih motora za predhodnih par meseci potrage i ni sekunde se nisam dvoumio kad ga video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, WoodyRider je napisao: Jutros sam prodao Yamahu TDM 900. Iako sam otuđio motor, ostaću veran ovoj sekti. Nema bolje ekipe nigde.... Osećanja pomešana, jako mi je bio drag motor, ali mi je drago što ga je kupio član foruma! Ostaje samo pitanje, šta dalje.....? Pa Tracera 900 normalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jun 3, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će leto konačno da dođe i da se okupimo u nedelju. Nadam se da nema drastičnih promena oko broja ljudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Jun 3, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre ja ću doći ako kupim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Jun 3, 2020 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: Woody, a onaj KTM iz oglasa Odmah sam pomislio na njega :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jun 3, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan @WoodyRider Šteta propustiti takvu vožnju i druženje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...