DarkoČa 1760 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre neizvesno mi je za jednog drugara, na Traceru, čekam potvrdu da li ide, smatram da neće biti problem ako se izjasni do subote!? Takođe @N.F.S. On je iz Batočine, pa ako bude kroz KG da se nađe sa nama na Rudniku, proslediću ti njegov br.da se čujete oko gumica, nije problem da ponese. Kažem opet ako bude išao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Okramovski je napisao: Pozdrav svima. Gde mogu naci gumice za poklopac filtera (veca i manja) ? Ako neko zna bar dimenzije bio bih zahvalan Postoje firme koje to prave. To ne mora od Jamahe. npr: http://www.avalametal.rs/prodaja-o-prstenova/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 28, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte da do petka imamo sve ljude na spisku jer ću tada rezervisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan A ekipa iz Bgda mogla bi zajedno za Smederevo???Ja sam zaaaaПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan 13. Vava bez tedema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da pitam, jel će vlasnici TDM-a sedeti za jednim stolom, a ovi koji su prodali TDM za drugim? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 28, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razumeo da ce biti okrugli sto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, WoodyRider said: Ja samo da pitam, jel će vlasnici TDM-a sedeti za jednim stolom, a ovi koji su prodali TDM za drugim? Vlasnici TDM-a za okruglim stolom, a oni koji su prodali TDM-a ce biti na stolu, sa jabukom u ustima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 28, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najavio sam nas da kojim slučajem neko ne uleti između. Ne verujem da će spisak značajno da se raširi. U subotu ću spisak da zaključim i javim tačan broj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 28, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, DarkoČa said: @Alekre neizvesno mi je za jednog drugara, na Traceru, čekam potvrdu da li ide, smatram da neće biti problem ako se izjasni do subote!? Takođe @N.F.S. On je iz Batočine, pa ako bude kroz KG da se nađe sa nama na Rudniku, proslediću ti njegov br.da se čujete oko gumica, nije problem da ponese. Kažem opet ako bude išao Ostavio sam prostor za njega, ali javi obavezno u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8759 Napisano Maj 28, 2020 Drug član, 1885 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1. Alekre2. The Painkiller3. Shoyyka4. Markone5. Sachmo 6. WoodyRider 7. Surla + zena 8.Zoxxx69+bolja polovina 9. DarkoČa 10.Zocist 11. Astral 12. Marko 13. Promaster ... kao sto Marko rece, ako primate pridoslice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Vreme u nedelju nije ni malo obećavajuće za Smederevo... Kakvi su konačni planovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 29, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ove prognoze su sve šac metoda. Vreme je jako nestabilno i ko prati prognozu, zna da se ona menja iz sata u sat. Praktično niko ne može precizno da zna šta će biti prekosutra. Koliko sam shvatio, vreme će biti nestabilno do sredine sledeće nedelje. Zajebano je da u nedelju ujutru krenemo da ispaljujemo jedan po jedan. Moj predlog je da se druženje odloži. Šta kažu ostali? @Alekre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan ako bude kise, ja necu ici, mogu samo kolima po kisi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 29, 2020 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan jbg,meni motor neregistrovan,tehnicki zakazan za 3.o6. Jedino kolima ali...nije gust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan ma daj da pomerimo kad bude lepo vreme, ili da cekamo nedelju, da se nadamo da ce biti ok vreme. Bas mi nije po meri da vozim po kisi. ajde javite blagovremeno sta je krajnji dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo sutra kakva je situacija, do 14-15h ćemo znati... na Weather-u kao ne pada! Ili da krenemo pa beeeži od oblaka, oni tamo mi 'vamo... Haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, shoyyka je napisao: Videćemo sutra kakva je situacija, do 14-15h ćemo znati... na Weather-u kao ne pada! Ili da krenemo pa beeeži od oblaka, oni tamo mi 'vamo... Haha Ako nedelja bude kao danas, bar ovde kod mene, 2,3 puta je počela po koji minut, inače posle toga ubrzo suvo. Videćemo sutra šta će vreme pokazati, msm da neće biti značajnije promene nego što je ovih dana. Ako se pomeri vožnjica i druženje, što i nije problem, nadam se uskorom susretu na istoj ili sličnoj lokaciji pre 15 minuta, shoyyka je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 29, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas uzeo one električne makaze, da podšišam živu ogradu. Lepo vreme, sunce, nije previše toplo.... Odjednom, kao iz vedra neba takav pljusak u grad! Jedva sam umakao! Ajde beži, ionako sam proćelav.... Odmah sam pomislio da me to ne zadesi u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 29, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra do 12h pratim situaciju sa prognozom. Imaćemo skoro tačnu prognozu. Na osnovu toga ostaje ili se pomera za sl. vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 30, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pomerićemo pečenje za sledeći vikend. Ima nas dosta iz svih krajeva Srbije a vreme je nestabilno. Cilj i želja mi je da se što više nas okupi a ujedno i da svako sebi organizuje neku vikend turu. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, bolje sledeći vikend da ne vozimo po kiši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Maj 30, 2020 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 20.5.2020. at 19:55, Alekre je napisao: Pošto nas ima "od svuda" teško je uklopiti neku grupnu vožnju a da svi budu zadovoljni i podjednako tretirani. Bolje je da se nađemo u kafani, da se upoznamo zvanično i ispričamo a za vožnju, svako nek se organizuje kojim će putem da dođe i gde mu je zabavno i merak. Ako je cilj kafana i druzba.... pozdravljam, ali (uvek ono hebeno ali ). Druzba i dobra krka ne ide bez dobre voznje tj sa tim treba poceti da bi posle kafance bilo jos sladje. Nekako da svako voza za sebe ili par manjih grupa do kafane.... ne pije mi vodu. Razmisli o premeni plana, neka kraca ruta npr avalskim spust do AR gde bi bila prva pauza, preko sela za Mladenovac pa opet preko sela za SD direkt u kafance na rucak... relativno je mala km. Google мапе WWW.GOOGLE.COM Posle kafane svako na svoju stranu di mu odgovara. Ovo je samo predlog, kako god se dogovorite slazem se, pratim zbivanje pa mozda se pridruzim ako se polkope kockice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Maj 30, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pomereno je pečenje za sledeću nedelju. Sve ostalo je isto. Zamisao je da ovaj vikend bude okupljanje i upoznavanje. Kasnije ćemo organizovati grupne vožnje po delovima Srbije i to će biti već drugi vid organizacije. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...