srbac 2421 Napisano Avgust 23, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 6 brzina veliki plus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Какво, бре, ђубре? Не мож' да буде ђубре кад има сисице од 1900 РСД! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Imam 900 probao 850. Po meni polozaj sedenja na 850 bolji. Ostalo sve na strani 900. Edit: Probao sam onaj sa okruglim farovima, ne onaj noviji 850. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14524 Napisano Avgust 23, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, srbac je napisao: 6 brzina veliki plus... Krace brzine, cesce saltanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, bocca_bastard said: Velika istina! @Alekre Ne bi valjda na tu grozotu? 900 je sampion lepote u odnosu na to nemacko djubre Za cenu je relativno. 900 meni vredi svaki cent. Upotrebljiviji motor teško za te pare i performanse. Da li je R1200GS toliko bolji da opravda razliku od 3500e, tj. još jedan TDM? Ne sigurno ali sve ima svoje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2421 Napisano Avgust 23, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, bdada je napisao: Krace brzine, cesce saltanje Ali zato svaki čas guram u petu a on u petoj ceo dan. Imao sam 3vd i XTZ750 ista priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ima taj imidž kako GS tako i vlasnici koji deli ljude na dve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: @ThePainkiller ili @Astral dajte sliku jednu u istoj pozi Nemam baš u istoj pozi, ali mislim da će poslužiti... Prethodna 850-ka: Sadašnja 850-ka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Plavi najlepsi od ova 3! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Markone88 je napisao: Hvala! Plavi najlepsi od ova 3! Hmmm, da, baš ga volim... Hvala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 23, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji je zbog blatobrana. Policijski 900 ima dugačak blatobran ali nema na Ebay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Alekre said: Najbolji je zbog blatobrana. Policijski 900 ima dugačak blatobran ali nema na Ebay Nisam rekao najbolji, samo najlepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 24, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre meni se GS svidja kao moped, izgleda prakticno i upotrebljivo. Nadam se da ces ga kupiti i dati mi da probam krug Ono sto zaista jeste grozno na GS-u je zvuk agregata, fabricki auspuh ne dirati ni po koju cenu, jer ono treba sto tise da se cuje. Po mogucstvu dodati jos neke prigusivace. Po pitanju razlike u ceni, jebes ga... verovatno ne vredi, moras malo platiti brend. Doduse on je od TDMa puno snazniji tako da VAU efekat nece izostati sigurno. Sa 850 na 900 tog efekta nema, razlika je mala, u korist 900 naravno ali nije ni blizu 900 vs GS. Tako da reci cemo da vredi razlike posto ipak pruza dosta vise. Off sposobnosti, sjajno ogibljenje,dosta snage,4kg kompijutera. Sve ima svoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan I obicno je nekoliko godina mladji. Zadnjih par god cena polovnih GS-ova je dosla na neku realnu cifru. Pogledajte GS 2006 i strom 650 isto godiste. Strom zajebao i golfove. Sto se mene licno tice GS mi se svidja i rado bih ga posedovao. Alekre samo napred :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 24, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan TDM-ovci kod bivseg TDM-ovca @Dimitri @shoyyka @N.F.S. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 24, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Astral @bopk Stromovi, pogotovo 650. Više se isplati uzeti nov. Uz solidno učešće može lepa rata da se napravi. Kod GS-a je specifično. R1100 i R1150 su napravljeni u malim serijama. Dobar primerak i dan danas košta. Pratim stalno strane i naše oglase, kada se u inostranstvu pojavi kvalitetan primerak R1150 GS ADV, to teško bude ispod 6000 eur u najboljem slučaju. Doduše, on će verovatno postati klasik pa nije ni loš kao investicija. Sa druge strane R1200GS se napravio u baš velikom broju. Ponuda je velika pa i cena ide dole. Većina ima svašta od opreme. Da već za 5000 može solidan 2004 - 5. Ovaj mi se toliko sviđa, ne bih ga ni probao. Mada mi je cenovno u domenu želje Približniji sam starijem primerku koji je kod istog prodavca. BMW R 1200 GS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R 1200 GS, 2008. godište, Touring, vozilo prešlo 76000 km, Batajnica. Cena 6.950 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Avgust 24, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Astral said: Primedba. Kocnice na 4tx su odlicne. Mogu podici zadnji tocak u vazduh ukoliko je potrebno. Potrebno je samo da budu ispravne. Vecina motocikala ima dobre kocnice samo su na vecini polu ispravne ili zapustene. 900 je bolji motor od 850 i to se ne spori. Takodje se slazem i da nemaju previse toga slicno, tacnije vise se razlikuju nego sto lice. Da li je 1500€ razlike bolji? Po meni ne. Ukoliko neko kupuje prvi put Tdm, definitivno treba da kupi 900, naravno ukoliko moze da ga plati. Ukoliko neko vec ima Tdm i kupi 900. Mislim da nece bas biti odusevljen za sta je dodao tih 1500€. Ako me razumete. Da, bas tako. Tako sam ja razmisljao i ulozio u vesanje a ne u zamenu (a probao 900ku jedno 300km). I bio sam apsolutno u pravu, ovaj motor ostaje kod mene , potpuno uzivanje. E sad kupiti odmah 900 i vešanje zameniti, mislim da je to smešno ulaganje za ono što taj motor nosi sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Avgust 24, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 24, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan OpNapravih danas lep krugic.Avala,Ralja,Stojnik,Kosmaj,Lazarebac,Valjevo,Debelo Brdo pa uz Drinu do Ljubovije, Osecina,Tekeris,preko Cera do Sapca i Bgd.440km. Iznenadih se od Ljubovije ka Osecini lep put,skoro pust,krivina more.Ima dosta i novog asfalta.Takodje od Osecine ka Ceru,dobar deo novog puta,prilicno brzog.Ima delova i sa krpljenim asfaltom ali pegla to TDM bez problema.Sve u svemu prijalo je jer nesto u poslednje vreme sve se vozam po nekim pravcima,auto putu,shebah gume uz dosadu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 25, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Markone88 je napisao: TDM-ovci kod bivseg TDM-ovca @Dimitri @shoyyka @N.F.S. Skida mušice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam od skoro na forumu nemam mogucnost za postavljanje oglasa evo ovde da postavim.... Prodajem motor zbog odlaska u inostranstvo Motor kupljen od kolege sa foruma. Ako je suprotno pravilima urednici neka uklone post. Za vise inf.pozovite Yamaha Tdm 850 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tdm 850, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 1 km, Beograd. Cena 1.650... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 25, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Eol je napisao: Posto sam od skoro na forumu nemam mogucnost za postavljanje oglasa evo ovde da postavim.... Prodajem motor zbog odlaska u inostranstvo Motor kupljen od kolege sa foruma. Ako je suprotno pravilima urednici neka uklone post. Za vise inf.pozovite Yamaha Tdm 850 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tdm 850, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 1 km, Beograd. Cena 1.650... Nije vise aktuelno....motor prodat.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam i ja to pomislio... Nenad prodavao motor mesecima, a sad motor ni jedan ceo dan nije bio u oglasima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je skroz na mestu, drago mi je zbog njega.Ali i ponuda je odlična bila Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 26, 2019 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.8.2019. at 18:14, Alekre je napisao: Kod GS-a je specifično. R1100 i R1150 su napravljeni u malim serijama. Dobar primerak i dan danas košta. Pratim stalno strane i naše oglase, kada se u inostranstvu pojavi kvalitetan primerak R1150 GS ADV, to teško bude ispod 6000 eur u najboljem slučaju. Doduše, on će verovatno postati klasik pa nije ni loš kao investicija. Sa druge strane R1200GS se napravio u baš velikom broju. Ponuda je velika pa i cena ide dole. Većina ima svašta od opreme. Da već za 5000 može solidan 2004 - 5. Vozio sam TDM-a 850, a sada R1100GS. Prednost GS-a je u udobnosti i što može malo i van asfalta. Pre neki dan mi "dunulo", u Užicu skrenuo levo i sve sa ženom do Valjeva makadamom Kome to ne treba TDM 900 je možda bolji izbor. Pre 11 sati, Eol je napisao: Nije vise aktuelno....motor prodat.... Gde je otišao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...