Alekre 12783 Napisano Avgust 19, 2019 Ne silazi, 7383 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, šta kažete da stavim retrovizore od Tracera? Sad imam ove kao na slici. Evo su fabrički: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 19, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Ko muda i jedni i drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Meni lepai ovi fabticki na drugoj slici. Glrdam i stitnike za rukohvate na traceru i razmisljam kako je to uopste deo koji se verovatno prodaje sa najvecim profitom od 500-600%. Da imam proizvodnju plastike ( plus metalni delovi) pravio bi za sve moguce motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Avgust 19, 2019 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Markone88 said: Pa da, ali 8500. Mnogo... Vratio sam se prosle nedelje sa puta od skoro 3000km.... Ono sto nije u redu je da pored svih dazbina koje placamo a gde smo mi građani drugog reda, je da AMSS nema za motore pomoc na putu koju sam hteo preventivno da platim. Drugo je sto ni tag uređaji nisu homologovani za motore.Mislim da to nije u redu i da to treba nekako organizovano da trazimo... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Za uzimanje para su tu... što batališe periodične reg., kad su videli koje pare gube poništavaj odma'... ustupci neki... neće moći ove noći... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, IvanByk said: Vratio sam se prosle nedelje sa puta od skoro 3000km.... Ono sto nije u redu je da pored svih dazbina koje placamo a gde smo mi građani drugog reda, je da AMSS nema za motore pomoc na putu koju sam hteo preventivno da platim. Drugo je sto ni tag uređaji nisu homologovani za motore.Mislim da to nije u redu i da to treba nekako organizovano da trazimo... Nemam reci. I pored svega toga, smo jos i u saobracaju zakonom nezasticeni... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao originalni korman od 4tx-a! Prezadovoljan sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14532 Napisano Avgust 20, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, bocca_bastard je napisao: Hahaha sta jednog cini srecnim... ja sam taj korman na TDM-u veoma mnogo mrzeo Ne bi verovao koliko mi leži taj njegov korman, plus činjenica da je fabrički (težim ka tome da mi motor bude u što više ˝fabrika˝stanju)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 20, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ThePainkiller je napisao: Stigao originalni korman od 4tx-a! Prezadovoljan sam... Lakse ces ga prodati u fabrickom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nov telefon, nova kamera... nov motor: free pic upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bdada je napisao: Probao sa fabričkim, usko mi... ili sam navik'o na ovaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Avgust 20, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo pre nekoliko dana, danas tek imao vremena da se zameni sve natenane. Prede kao mačak, naštelovanaa sajla kvačila i nema otpora na polugi menjača. 106000 km and counting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14532 Napisano Avgust 20, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: Probao sa fabričkim, usko mi... Usko za silne gadzete Ja sam "pauk" gradje, neki coper fazon bi mi bio potaman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8870 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka - Gde si to usrafio nosace maglenki, za sraf blatobrana?Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bdada je napisao: Usko za silne gadzete Ja sam "pauk" gradje, neki coper fazon bi mi bio potaman Dok sam vozio Freewinda posle odredjene km me neka tetiva zaboli sa donje strane zgloba šake, morao stajati i odmarati... rekoh ako je ovako na svakom do klinca...sreća samo zbog užih kormana! Tako da mi ovaj baš odgovara... a i za gedžete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, ProMaster je napisao: @shoyyka - Gde si to usrafio nosace maglenki, za sraf blatobrana? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Aha... plašio se da ne ciknu, proveravao često, medjutim sve ok... podloške gumene... uploaded photo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8870 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da li ih koristis samo kako dodatna svetla ili ti imaju funkciju i nocu? Izvini sto te smaram, ali na slicnom mestu, samo negde u visini hladnjaka hocu da napravim nesto slicno, ali me brine da nije prenisko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Za osvetljavanje puta jesu prenisko, za vidjenje su dobri, kad mu šineš odozdo sklanjaju se,to po danu,dok po mraku obično palim led u štitnicima, da ide u širinu... sve to uz farove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 20, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi ti super u visini hladnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja ta dodatna svetla uvece gasim. Palim far i sa njim vozim. Isto kad udjem u tunel. Da dodatna svetla zaslepljuju ,sijaju pravo u oci. Danju je to super, ne mogu da vas ne primete. Pozitivno. Nocu je problem. Zaslepljuju ostale ucesnike. Ne zelite da zaslepite onog ko vam ide u susret ako je neiskusan,moze vam uci u traku. Takodje ne zelim da zaslepljujem ni ovog sto vozi ispred mene, to nije lepo. Tako da ta svetla koristim kao dnevna, i jako dobro rade. Lepo me primecuju. Nocu samo far ciji snop je usmeren i oboren. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8870 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imam one led "maglenke" koje je ugradjivao Satelis, namenjene prvenstveno za bajs. Snop svetla koje bacaju je tako dobro usmeren da nemas pojma, znaci nema ni malo rasipanja svetlosti, a mislim da bi lepo podesene pravile dan ispred motora, uostalom ima ih par ljudi na forumu i svi su prezadovoljni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...