Astral 6236 Napisano Maj 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je sledeca. Lezaj ima oznaku TA2428Z,proizvodjac je IKO. Dimenzija ovog iglicastog lezaja je 24x31x28. Zvao sam Astrid, nemaju na lageru. Proverice mogu li nabaviti i po kojoj ceni. Posto moji ne zele da napuste viljusku bez primene sile,ostavicu ih potopljene u petrolej da se otkrave. Ako ne izadju posle toga a ovi iz Astrida ne mogu da ih nabave,onda cu ih samo oprati tako kako mogu. Ako ih iz Astrida mogu nabaviti onda cu ih izbiti i zameniti. Javice mi iz Astrida kakva je situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 11, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Koji je problem sa tim koji su u viljusci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Branko said: @Astral Koji je problem sa tim koji su u viljusci? Nece d'izadju iz viljuske. Inace problem nisam imao,rasturio sam onako,kad je vec sve rastureno da ocistim i podmazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Maj 11, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nece d'izadju iz viljuske. Inace problem nisam imao,rasturio sam onako,kad je vec sve rastureno da ocistim i podmazem.Ovo poprima oblik epidemije...Da me ne shvatiš pogrešno, ali previše uživaš u rasklapanju motora, možda bi trebalo da razmisliš o BMW-u.Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde uzivam? Pa ko jos voli da bude masan do laktova? Nemoj se lažemo! Ja samo volim da budem siguran u svoje vozilo i da mi bude mirna glava, da dok vozim ne moram da razmišljam o tome kako mi je ležaj dotrajao, kako mi je guma stara i slično. Kad vozim,vozim. Kad popravljam,popravljam. Tako volim da živim. Odradim i posle sam miran, koliko to motor star 20godina dozvoljava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 11, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Astral je napisao: Nece d'izadju iz viljuske. Inace problem nisam imao,rasturio sam onako,kad je vec sve rastureno da ocistim i podmazem. Dobro operes naftom ( cetkom, pa izduvas pod pritiskom ) i dobro podmazes mascu, a osovinu isto ocistis i ispoliras, pa sve lijepo vratis nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Svi isti kao da su braća... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Otisao si? Svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Oboren je rekord, ukupno 235 Tako Dobrih Motora 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Astral je napisao: Otisao si? Svaka ti cast! Ma šta je 725 km, ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 11, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Maj 11, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo legendo, osvetlao si obraz Srbiji i nasoj maloj sekti i nadam se lepo nas prezentovao. Jel bilo nekih neubicajenih i modifikovanih TDM-ova i koji su ti privukli paznju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Maj 11, 2019 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bilo nikakvih modifikovanih motora, uglavnom su bili sa standardnim dodacima kakve uostalom imamo i svi mi. Jedino se isticao onaj sa sedištem presvučenim vunom ili čime već, to je bio tdm od organizatora ovog dogadjaja. Inače bilo ih je iz dosta zemalja, Nemačke, Austrije, Grčke, Rumunija... Naravno najviše je bilo domaćina 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam trosi 4tx otprilike? Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj 4tx je trošio oko 5 litara... (ali nisam prelazio preko 120 km/h sa njim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan To mi se svidja. Nekako mi mirise da cu da jurim neku krajem sezonePoslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Moj 4,6 na zadnjem putovanju. Normalna vožnja nisam ga previše mazio.Gradska vožnja ide malo više.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je pitao za gorivo samo jel? Ništa drugo? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12757 Napisano Maj 14, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To mu ne pričaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I moj je oko 5 uvek.. nebitno grad,selo i sl. Jedino na autoputu ako vozim 130-140 trosi izmedju 6-7l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je pitao za gorivo samo jel? Ništa drugo? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaHah cekaj cekaj cekaj... sta jos trosi osim benzina?, Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hah cekaj cekaj cekaj... sta jos trosi osim benzina?, Poslato sa JSN-L21 uz pomoć TapatokaMa ništa prijatelju to se mi onako malo šalimo među nama Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 14, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha vi ste nemogući, ismejah se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...