marshall 380 Napisano April 5, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2019. at 22:25, Astral je napisao: Uzgred, zna li iko kako da izvadim ovaj lezaj i semering sa desne strane tocka? Bio bih zahvalan. nemam onaj alat za vadjenje lezaja Prednji tocak lezajeve izbijes kao sto je kolega objasnio. sa suprotne strane jakim srafcigerom i laksi cekic. Onda ispadne srednja caura, pa izbijes i drugi lezaj. Nazad ukucas prvo jedan lezaj, VRATIS CAURU, pa ukuckas drugi. Ima da se kupe gde hoces, dimenzija je cesta. Pre povratka caure proveri jeli mozda zacepljena ponegde (najcesce jeste od srafcigera) i finom turpijom LAGANO SE PORAVNAJU SITNA OSTECENJA (od srafcigera) jer skrbotine povecaju razmak izmedju lezajeva za deo milimetra. Za semeringe.... pa mozda budu spaseni ali tu sam se vise otelio da nadjem nove semeringe nego da izbijem i ukucam nove lezajeve unutra u felnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 5, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.4.2019. at 22:35, Dejan Nešković je napisao: Imgur IMGUR.COM Post with 0 views. Neko majstorise, neko prilegao da odmori. ;-) Kolega samo polakico sa tim ledjima i vratom, prioritet zarastanje. Zelim da sto pre prodju bolovi i smetnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano April 5, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.4.2019. at 20:22, Motorcyclist je napisao: Nisam nikad vozio sa jednim tako da i ne znam sta propustam. Zato ne sedam na bolje motore Uz duzno postovanje, i kad se dodje do 1000 ccm sa bar 120 KS onda nedelju dana bude sve u redu, pa drugar kupi 1200 sa 150 KS. Proba se, jaci je bolje lepi.... Kupis 1300 i mislis da je kraj na njemu. E pa nije. Sta je dosta? Mozda 180 KS, ne pojavilo se 210, ne-ne evo 225KS to je dosta.... Snage nikad dosta, to je kao procesor u racunaru, nikad dosta. Covek treba da spozna sta mu je dosta, da razvije osecaj za meru, eto bilo mi je ispod du...a bas svasta. Zakljucio sam da je TDM odlicna mera, svestrana sposobna masina uz prihvatljive troskove, a sve ostalo je najcesce i najvise samo povecanje tezine i troskova. Sad se izvinjavam, ovo je moj zakljucak, Svako ima pravo na svoj zakljucak, ili eksperiment. I svojih 225 KS ako bas hoce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Takođe i meni TDM najbolje ˝leži˝. Udobnost i komfor na mali uštrb ˝fun factor-a˝ (kako ga ja zovem). Tj. nije toliko zanimljiv na gasu kao, recimo, VFR, ali ima dovoljno snage za lepu vožnju i može da potegne kad treba... Ja sam skontao šta bi bio savršen motor za mene: kada bi u TDM šasiju strpali VFR-ov agregat, to bi bio pun pogodak... P.S. Ako neko hoće da menja svoj TDM 4tx za VFR800 Fi, neka se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Takođe i meni TDM najbolje ˝leži˝. Udobnost i komfor na mali uštrb ˝fun factor-a˝ (kako ga ja zovem). Tj. nije toliko zanimljiv na gasu kao, recimo, VFR, ali ima dovoljno snage za lepu vožnju i može da potegne kad treba... Ja sam skontao šta bi bio savršen motor za mene: kada bi u TDM šasiju strpali VFR-ov agregat, to bi bio pun pogodak... P.S. Ako neko hoće da menja svoj TDM 4tx za VFR800 Fi, neka se javi... Mogu da preporučim motor ako neko razmišlja da li da bije put da ga gleda.A ti kolega moj apsolutno ne znaš šta hoćeš Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Nenadbg88 je napisao: Mogu da preporučim motor ako neko razmišlja da li da bije put da ga gleda Hvala, kolega... pre 53 minuta, Nenadbg88 je napisao: A ti kolega moj apsolutno ne znaš šta hoćeš Mogu ti reći da stvarno ne znam... Honda mi se sviđa zbog njene agresivnosti i tog "fun factora"... Ali mi ne leži zbog položaja sedenja... Tdm u tom pogledu odnosi ubedljivu pobedu. Tako da sam "zarobljen" u odlučivanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano April 5, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Promeni korman, bar je to lako, 50-60e i završen posao !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano April 5, 2019 (promenjeno) Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan evo Promenio April 5, 2019 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, srbac je napisao: Promeni korman, bar je to lako, 50-60e i završen posao !!! I ta opcija mi je padala na pamet... Gde ima taj set za te pare? Koliko znam, samo kvalitetan korman košta toliko, a gde su još trougao, nosači kormana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 5, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Odsrafio sam sraf pneumatskim pistoljem (onaj imbus na viljusci).Rasklopio sam stapove, evo slike pa kazite sta ne valja i gde to mogu da kupim ?Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je u pravu, moj drug je na ovog bandita što ja hoću stavio drugi poviseni volan, totalno truga vožnja.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Meni taj volan nije smetao na VFR-u. Ali ono sto bih prvo uradio jeste ofarbao ceo motor u crno i uradio sedište kod ivice.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Nenadbg88 je napisao: Meni taj volan nije smetao na VFR-u. Ali ono sto bih prvo uradio jeste ofarbao ceo motor u crno i uradio sedište kod ivice. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Nije ti smetao jer si ga vozio 10 km... Ček da te vidim da voziš neku turu od 200+ km, pa da vidiš kako bole i ruke i vrat i leđa... Što se boje tiče, i meni je prvo padala na pamet ideja da ga ofarbam u crno, ali sam onda skontao da mi je to još trošak od nekih 150-200 evra... Bolje da za te pare stavim ženu na motor i provozamo neku turu. Već mi se oči polaaaaako navikavaju na ovu zlatno-narandžasto-šljašteću boju. Barem mi se više ne povraća od nje, malo mi samo krene gorušica, ali uspevam da se suzdržim kada ga gledam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, ThePainkiller je napisao: Ček da te vidim da voziš neku turu od 200+ km, pa da vidiš kako bole i ruke i vrat i leđa... A kad bi otišao u teretanu da malo ojačaš ruke, vrat i leđa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E vidiš... Nisam se toga setio... Puno bi tu rada trebalo da se sa svojih 75 kila "nabildujem" dovoljno da me VFR ne smlati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 5, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mnogo lepa boja Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2420 Napisano April 5, 2019 Andragog, 4992 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ThePainkiller je napisao: I ta opcija mi je padala na pamet... Gde ima taj set za te pare? Koliko znam, samo kvalitetan korman košta toliko, a gde su još trougao, nosači kormana... Poslacu ti linkove veceras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Stole_018 taj set teflonskih klizaca imas na wemoto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16912 Napisano April 5, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Nenadbg88 said: Meni taj volan nije smetao na VFR-u. Ali ono sto bih prvo uradio jeste ofarbao ceo motor u crno i uradio sedište kod ivice. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Crno? Tamno plava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Motorcyclist je napisao: Crno? Tamno plava! Idi bre, kolega... Što mi to radiš... Bacićeš me u trošak farbanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14511 Napisano April 5, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Siptari i Honde sto prze jaja, sta osta od teme 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 5, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Sjebali bi oni i geviht od 5 kila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 5, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam TDM-aš povratnik i to više puta...valjda još uvek imam kredibilitet da pišem u ovoj temi, pa makar i o Hondi (koju želim da menjam za TDM...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14511 Napisano April 5, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller povratak na TDM-a kao Spanska serija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo pricamo i o TDM-u. Lezajevi i semerinzi tockova i lezaj lancanika. barclays bank store finder the nearest mobil gas station wells fargo bank business hours Lezaj lancanika vam je jos 1300rsd na ovo. Gospodo moja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...