Astral 6236 Napisano Novembar 11, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Delim satelisovo misljenje. Dodao bih sledece: Ne vidim potrebu sa svim ovim drndanjem, pametni punjac mozete kupiti za 25€. Zakacite i ne razmisljate. Akumulator ce trajati i po 5 godina. A bez pametnog ce trajati 2 ili 3. Znaci investicija ce se isplatiti posle 3 godine, a punjac ce vam ostati. Tako da ste posle te 3 godine fakticki u plusu samo, finansijski gledano. A gume, pa i stenderi nisu skupi ne znam koliko, 2 stendera kostaju kao 2 rezervoara goriva. Ako vec imate 2000€ za motor, nije nemoguce izdvojiti jos 50€ za 2 stendera. Ako umete da varite (ja ne umem) onda bude jos jeftinije u samogradnji. Savan me pretece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velja2w 76 Napisano Novembar 11, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TDM-aši. Ako bude sreće pridružiću se sekti, danas idem da gledam motor sa oglasa. http://www.polovniautomobili.com/motori/12299431/yamaha-tdm-900-abs Da li je neko možda upoznat sa motorom, i ako jeste jel može info o njemu? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Novembar 11, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi ste kafenisali? Ja se razmislam da idem do Ralje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9136 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav TDM-aši. Ako bude sreće pridružiću se sekti, danas idem da gledam motor sa oglasa. http://www.polovniautomobili.com/motori/12299431/yamaha-tdm-900-abs Da li je neko možda upoznat sa motorom, i ako jeste jel može info o njemu? Hvala.Trebao sam da idem par puta, ali nemam kad, ne stižem, tako da uzeo ga Ili ne javljaj da znam.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9136 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi da nisam klošar.. U utorak sam nazad, pa ćemo da se jurimo neki dan.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15957 Napisano Novembar 11, 2018 Integrisan, 9320 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I da svratis do mene da ti dam maglenci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga danas malko zagrej'o... Inače šta god vozim prvo zagrejem,žena me grdi uvek:"Šta ga greješ,nije -20!"...a ja njoj:"Ustani ujutru i odma' trči...možeš li?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Motor operem,podmažem,naprskam WD-om agregat i td...i palim svakih 10-15 dana...naravno ne na -20...inače motor mi je u toplom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moram da vam prenesem impresije o TuDuMu-kratko i jasno ekstra motor,leži mi u svakom pogledu,što sam i pretpostavljao,naravno nikad ne znaš dok ne probaš...od položaja sedenja,upravljanja,na mom je širi korman pa do ponašanja u vožnji...snage taman...čak mi i ne smeta po gradu trzanje na malim obrtajima,nadjem nekako pravu meru gasa,ako ne tu je kvačilo...fali mi prozorče za nivo ulja,ovo pali,gasi vadi merač...ali dobro,rdjavom xxxxxxxxx smetaju...i taj hebeni stender...naručih fabrički,stotinak evra...prekljuće se preznojih podmazivajući lanac...ni zvuk fabričkih cevki meni nije loš...kod Neše ovih dana da mu on udari terapiju preventive menjajući sve tečnosti i štelovanjem ogibljenja i td...nema karburacije,pali,zagrej dobro i piči...pozz ...udavi,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Novembar 11, 2018 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će ti prozorče, ulje ne konzumira. Inače, kod koga preporučujete servis? Opširniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, shoyyka said: Moram da vam prenesem impresije o TuDuMu-kratko i jasno ekstra motor,leži mi u svakom pogledu,što sam i pretpostavljao,naravno nikad ne znaš dok ne probaš...od položaja sedenja,upravljanja,na mom je širi korman pa do ponašanja u vožnji...snage taman...čak mi i ne smeta po gradu trzanje na malim obrtajima,nadjem nekako pravu meru gasa,ako ne tu je kvačilo...fali mi prozorče za nivo ulja,ovo pali,gasi vadi merač...ali dobro,rdjavom xxxxxxxxx smetaju...i taj hebeni stender...naručih fabrički,stotinak evra...prekljuće se preznojih podmazivajući lanac...ni zvuk fabričkih cevki meni nije loš...kod Neše ovih dana da mu on udari terapiju preventive menjajući sve tečnosti i štelovanjem ogibljenja i td...nema karburacije,pali,zagrej dobro i piči...pozz ...udavi,a? Gde si narucio fabricki stender. Jel se lako montira? Jel ima neka jeftinija situacija, neko ovde na forumu da pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Markone88 je napisao: Gde si narucio fabricki stender. Jel se lako montira? Jel ima neka jeftinija situacija, neko ovde na forumu da pravi Kod Denisa...mislim da ThePainkiller ima napravljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, shoyyka said: Kod Denisa...mislim da ThePainkiller ima napravljen... Kolko se ceka kod denisa centralni stender? Kapiram da mi je bolje to da kupim, moze svuda da posluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana,meni kao jeftinije,kupio motor...inače su 200€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13016 Napisano Novembar 11, 2018 Ne silazi, 7435 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to liči da on demontira sa primerka koji uveze pa ga onda proda posebno? Ako jeste tako, onda je cigan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da sam to pomislio ali ...trgovci...mada ne verujem,skoro je i N.F.S. uvezao TDM-a,da je mogao verovatno bi sa stenderom...ma tamo skidaju...ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Da li vrede nesto ovakvi stenderi? Nesto mi deluju "tanko" https://m.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Obezbedjenje-motocikala/Stender-Pontis-ST-01-61788489-oglas.htm#mhs0-1541966862007 I sad razmisljam, ako dignem samo zadnji tocak, o da prednji trpi vise tezine. Ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, shoyyka je napisao: Kod Denisa...mislim da ThePainkiller ima napravljen... Meni je za moju 850-tku štender pravio @KTibor Cena po kojoj Tibor pravi centralni štender je dosta manja nego da poručujete od preko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Markone88 je napisao: Da li vrede nesto ovakvi stenderi? Nesto mi deluju "tanko" https://m.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Obezbedjenje-motocikala/Stender-Pontis-ST-01-61788489-oglas.htm#mhs0-1541966862007 I sad razmisljam, ako dignem samo zadnji tocak, o da prednji trpi vise tezine. Ili gresim? I mene zanima...ja ti poslao PP ti ne odgovori,pre par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi stiglo nista. Pazi ako moze na TDM 900, ili bar ako moze na ovaj moj nosac ja bih kupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10424 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ThePainkiller je napisao: Meni je za moju 850-tku štender pravio @KTibor Cena po kojoj Tibor pravi centralni štender je dosta manja nego da poručujete od preko... Jel valja?Pasuje li na 900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 11, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Markone88 said: Da li vrede nesto ovakvi stenderi? Nesto mi deluju "tanko" https://m.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Obezbedjenje-motocikala/Stender-Pontis-ST-01-61788489-oglas.htm#mhs0-1541966862007 I sad razmisljam, ako dignem samo zadnji tocak, o da prednji trpi vise tezine. Ili gresim? Ja sam kupovao stendere. Kupio sam od ovog lika. https://m.kupujemprodajem.com//Motocikli-Oprema-i-delovi/Ostalo/Univerzalni-Stenderi-Novi-31696960-oglas.htm#mhs0-1541967398827 Pravi sve tipove stendera i sve prihvate za motor. Vi samo kazete koji zelite. Ok momak za komunikaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom TDM-u radi odlično (jedino što moram sa Tiborom da ga još malo skratimo jer je sada poprilično visok, pa je teže podići motor na centralni). Za 900-tku verujem da može da napravi kao i za 850-tku... Najbolje da vidiš direkt sa Tiborom pa dogovoriš sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Astral said: Ja sam kupovao stendere. Kupio sam od ovog lika. https://m.kupujemprodajem.com//Motocikli-Oprema-i-delovi/Ostalo/Univerzalni-Stenderi-Novi-31696960-oglas.htm#mhs0-1541967398827 Pravi sve tipove stendera i sve prihvate za motor. Vi samo kazete koji zelite. Ok momak za komunikaciju. Hvala! Poslah mu sad poruku Samo me zanima kako se dize motor, da ne grebe to nesto prilikom dizanja i spustanja. Imas li mozda koju sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...