Funduk 29 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Zove me ortak danas kome cale radi u politici kaze mi da sam izasao u novinama. . vec sam namirisao neko opasno lozenje!Kad mi on donosi novine a ono ja Ne znam kad me je slikao ai mi takodje nije jasno kako je uspeo da me uhvati van semafora na 4 tocka. Posto je sitam text prekucao sam ga da mozete da procitate- "Bezbrizno krstarenje -On je blizak rodjak dvotockasa i automobila.Retko se srece na ulicama,jer je malo onih vozaca,koji dok voze i uzivaju,a on je namenjen za bezbrizno "krstarenje" po asflatu.Zaljubljenik u ovu neobicnu masinu zna da "kaciga glavu cuva".Brzna mu nije vazna,a ne izgleda ni da kolenima "ljubi" kolovoz kako su se nekada zbijale ... Read Moresale na racun onih koji upravljaju slicnim vozilima.Retko ih je videti na ulicama,a ovo cudo na cetri tocka koje se naslo pred objektivom naseg fotoreportera kao da je na saobracajno pisti poziralo " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 14 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 16, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D postao si medijska licnost!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D postao si medijska licnost!!! Još da snimi CD i biće prava zvezda :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Jun 16, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dok nisi na PINKU, dzaba ti novine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14715 Napisano Jun 16, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan al te izvredja ovaj u clanku ??? ispade da vozis ko devojcica ;D ;D ;D jos na kraju kaze da si pozer ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A gde te "u'vatio",da prostiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Prosto me sramota ,da neko ko me ne zna gleda sa strane mislio bi da sam devojcica )) Mogao je samo da me slika u cetvrtak jer sam taj dan stavio ovaj volan a novine su izasle u petak ,tako da me je verovatno skljocno negde kod arene. . . Sad kad budem isao na takmicenje moracu da kazem da sam ja onaj sto bezbedno krstari )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan e da . .. autograme delim 27.juna od 17-18 casova :PPP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 17, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 17, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D postao si medijska licnost!!! Još da snimi CD i biće prava zvezda :D Superstar!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan e prijatelju, moram da te pitam... jesi li ti posle koncerta acdc prosao celu Vojvode Stepe na dva (desna) tocka? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 17, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan kumeee da Ćastiš!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan e prijatelju, moram da te pitam... jesi li ti posle koncerta acdc prosao celu Vojvode Stepe na dva (desna) tocka? ;D Taj sam )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan e prijatelju, moram da te pitam... jesi li ti posle koncerta acdc prosao celu Vojvode Stepe na dva (desna) tocka? ;D Taj sam )) Eh šta ti je žal za dva točka :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan trudim se da se naviknem na 4 ali nekako mi dva bolje idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan e prijatelju, moram da te pitam... jesi li ti posle koncerta acdc prosao celu Vojvode Stepe na dva (desna) tocka? ;D Taj sam )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jun 18, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan Što jes, jes. Ja te nisam nikad video na sva četiri a bar si 10 puta prošao pored mene :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Što jes, jes. Ja te nisam nikad video na sva četiri a bar si 10 puta prošao pored mene :o :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece koje novine i koja strana, daj link da vidimo i mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 19, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece koje novine i koja strana, daj link da vidimo i mi... Novine politika ,prosli petak. . .slika na prvoj strani sa sve textom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...