Jump to content

Moto Zajednica

UmrEla mi HONDA - OPERACIJA USPELA!!! :)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Варадеро

Bravo Sergio

Ajde sklapaj brže da možeš da dođeš motorom u jedno mesto kod Topole.

Tamo, čuo sam priprema se okupljanje koji će zaseniti sve tradicionalne događaje (Jagnjijada, Slaninijada, Kobasicijada i t t...) gde se jede i pije.

;-)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

"Sto je brzo, to je i kuso"

Samo lagano, natenane sklopi to, pa onda voznja :)

Pratim temu od pocetka, i zelim ti puno srece :)

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

"Sto je brzo, to je i kuso"

Samo lagano, natenane sklopi to, pa onda voznja :)

Pratim temu od pocetka, i zelim ti puno srece :)

Pa to mu i ja kazem. Taman da i ja stignem na tjevap-tjitji..... ;D

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Sokantne vesti!!!!!!!!!!!

Svabe su poslale posgresne karike!! Danas su dosle na red i karike, Rasa (Scapolo) je ocistio klipove i kad je pokusao da stavi nove karike, zakljucio je da su manje za 2mm!! Meni trebaju 62mm, a ovi strucnjaci su poslali 60mm. kreteni! cak su i deblje od onih koje meni trebaju, tako da ne mogu da upadnu u falc na klipu! :(

Dakle, ove karike koje imam su precnika (spoljnog) 60mm i debljina karika je ~1.50mm, a meni trebaju karike u precniku 62mm, debljine 1.25mm (ona mrezica za podmazivanje bi trebala da bude ~2.50). Da li ima nekog ko poseduje NOVE karike obima 62 i voljan je da se menja za set NOVIH karika obima 60mm? ??? ??? :(

Ili ako nekom trebaju ove karike koje ja imam, prodacu ih za onoliko koliko sam ih ja platio, a to je 130e.

ajd' ljudi, pomagajte ... thanx

p.s.

pre nego sto neko predlozi da zovem Saleta iz Trstenika i predlozim mu trampu, samo da kazem da sam ga zvao i covek nije zainteresovan ..

Pa zar ne mozes vratiti "shvabama" ili kod koga si ih vec kupio?

BTW, moje saucesce u ovako teskim trenutcima....znam kako je to kad cekas nesto 2 nedelje, a onda dodje nesto sasvim drugo. :-\

Pa sutra cu da ih zovem da ih molim i kumim na telefon i da se izvinim sto je moj deda ganjao njegovog dedu po ovim prostorima, pa mozda i pristanu da mi zamene :D

Jbg. moram da imam neki backup plan u slucaju da shvabo kaze "NEIN!"

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Pa zar ne mozes vratiti "shvabama" ili kod koga si ih vec kupio?

BTW, moje saucesce u ovako teskim trenutcima....znam kako je to kad cekas nesto 2 nedelje, a onda dodje nesto sasvim drugo. :-\

Ne bih da OFF-ujem temu,ali iskustvo sa Shvabama-Austrijancima, isti ku...pac. ;D ;D ;D Ja narucio Alu-Rack za Z750 2007-09 god. i to samo nosac,a oni nabavili u prodavnici za Z750S 2006 i to full sve sa Top Case-tom i Koferima.Samo sam imao srecu sto imam pametnoga drugara pa nije to uzeo, vec mi rekao da im posaljem sliku na E-mail sta Ja hocu. ;) I konacno nakon mjesec dana mi drugar danas javlja da je stiglo u prodavnicu ono sto sam ja trazio i da ide preuzeti te mi poslati ovaj vikend. ;):D

P.S.

Jos trnem pod zebnjom sta ce mi stici.  :o Ni Shvabe nisu sto su nekad bili. ;D ;D ;D

Ako si narucio preko interneta i roba je jos nova / ne upotrebljena, mora da ti zamjeni ili vrati pare.

Koliko je vremena proslo od kad si primio karike?

Od koga si narucio? (ko su "svabe")

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Варадеро

Što je brzo to je i kuso

Znači sigurno neće biti kuso

Ne seckiraj se sve će da se sredi i ako osediš možeš da se ofarbaš.

Šalim se videćemo sutra šta kažu nemci.

Važno je da se utvrdi koje karike tačno odgovaraju (sr.broj ili dimenzije) da ne potraje do božića.

Pozdrav i sčuvaj hladnokrvnost

• Zainteresovan, 469 postova
  • Motocikl: Magare (F800ST)

E jbg, bas mi je krivo. A tako sam se radovao da sve koji su mislili da je rostilj = cevapi zeznem sa vratom na rostilju!!! Ali sa primesom cevapa, jbg.

Salu na stranu, ja i dalje imam karike koje su jedva presle 50-60km, jednom montirane i posle te kilometraze skinute. Ako hoces njih, dobijes ih za manje para i moze na dodjem ti (kad god dosao). Ja sam zena na sve spremna.

I da, samo mirno i stalozeno. I ja sam poludeo sa reglerom, pa sa paljenjem pa sa ovim, pa sa onim, pa opet masina ide. Samo mirno, dostojanstveno, ovo nije poraz nego samo sitnica koja ti jednostavno ne dozvoljava da spavas mirnije. Toliko.

Sve sto treba - znas broj.

Pozz.

Hvala Negro, sad cu da zovem svabe da ih molim da mi zamene za one koje mi trebaju...

Ako ne uspe to, onda cemo da pravimo neku kombinaciju ... javljam sta sam uradio ..

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Bratori, taj preko koga si narucio delove tj. karike njega za gusu! Pa cekaj malo, jesam li rekao honda cb 750 kz '81 ?!?! Nemoj da mu dolazimo s boldorima  :o pa da pojede te karike i iskenja valjane! Ako su u pitanju svabe nek ti neko napise valjan mail gde ces im zapretiti  brukom po svim forumuma a i licni dolazak tvoga..necaka..gde god da su...Imao sam slicni situaciju gde sam narucio neke zajebancije preko neta za 200 jura a stiglo za 100! Na lom mailova nisu odgovorili ali posle nedelju dana sve je stiglo kako treba! Znaci dok ne pokazas zube nista! Ako su iole normalni, i bar malo poslovni zamenice ti karike ili vratiti novac. A ako vidis da ce to potrajati uzmi od Negra karike da ne bi bilo "jesen stize a kruske ne obrah"a ove prevarante vijati za pare! Bas mi je zao sto ovo dobija elemente spanske serije gde je Honda  ??? ??? glavni akter  :-* a ti u crnini zbog drage ti pa naravno Honde :( 

Medjutim, cim smo svi ovde znaci da jos uvek verujemo u bajke tako da ovo mora biti happyend jer se pojavljuje Negro s valjanim karikama, ti dobijas pare i izvinjenje a nama idu suze... :D radosnice...

p.s. krkanluk i da ne spominjem vise... ;)

Ma, posle sam provalio da je delom i moja greska .. Necemo jos da napadamo sbabe :)

Upravo sastavljam pismo koje ce Jocke da prevede na nemacki pa cemo da vidimo sta kaze svaba.

Zvao sam jutros pa je rekao da mu sve to posaljem preko mail-a zajedno sa racunima pa da vidimo sta moze da se uradi ..

javljam kad budem znao nesto vise :)

edit: kolega = Jocke :)

Uh, ajde prevodite to pismo a kako si ti, sine Nebojsa, uspeo da pogresis u porudzbini?!?! ???

Ocekujemo dalje informacije...  :o

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Pogrešio si jer sediš na ladan beton. Jesam ti lepo reko da piješ.

Bez sve šale, nešto mi se javlja da ćeš samo malo više čekati a da će se sve lepo svršiti te ćeš je poterati ako ne sutra, sledećeg vikenda. Prihvati sve sa filozofskim mirom i uživaj u budućnosti u kojoj ćeš imati prelep, nov motor.

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Samo stalozeno, i ovo sto si sve nasao nije malo, bas si sve brzo resio. Samo stalozeno, uz tebe smo, stici ce i prave karike. Sve ce se resiti, ovako ces se samo jos vise uzeleti voznje ;)

Last update: sada sam se kuckao sa Sergiom, porucio je karike koje odgovaraju i one stizuuuuu, stizuuuuu, samo sto nisu. Otprilike za 20-ak dana. Za detalje cekamo njega da se javi, sto ne znaci da ne treba napraviti generalnu probu rostilja, cisto da vidimo da li smo dorasli izazovu, a???

;D

• Drug član, 3053 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Cuj, toa generalka mora da se uradi ;D, mislim na rostilj ;).

A za Hondu, pa ima vremena, vidi kakvo je vreme. Taman da se sve sredi.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Bogami, kako stvari stojU, moraćemo da nosimo sunčane naočare kad stanemo pred Hondu. Reko bi da se sva cakli.

• Drug član, 1847 postova

Last update: sada sam se kuckao sa Sergiom, porucio je karike koje odgovaraju i one stizuuuuu, stizuuuuu, samo sto nisu. Otprilike za 20-ak dana. Za detalje cekamo njega da se javi, sto ne znaci da ne treba napraviti generalnu probu rostilja, cisto da vidimo da li smo dorasli izazovu, a???

;D

oš se kladiš u dan i sat kada stižu?

(izgubićeš)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja