Guest Velimlje Napisano Januar 31, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Idem na sajam u cetvrtak , bice i slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Idem na sajam u cetvrtak , bice i slika Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Tek mi skoro doso net ,bio sam u kvaru ,razmislicu p a cu vam odgovoriti malo kasnije samo ne znam kako a da vas ne uvredim ..... aj razmisliti malo nista lose nisam pisao o vama licno ili ne daj boze reko da je nekome zena kurva samo sam dao svoje misljenje o r- bmw-u a vi tako drvlje i kamenje na mene kao da sam vam pobio sve po kuci.Smesno kako vo sve dozivljavate licno a radi se ipak samo o gomili gvozdja bilo nemackoj ili japanskoj. Pozdrav za sve neostrascene vlasnike BMW-A a soguran sam da ih ima.I uglavnom nisu pocetnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 3, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tek mi skoro doso net ,bio sam u kvaru ,razmislicu p a cu vam odgovoriti malo kasnije samo ne znam kako a da vas ne uvredim ..... aj razmisliti malo nista lose nisam pisao o vama licno ili ne daj boze reko da je nekome zena kurva samo sam dao svoje misljenje o r- bmw-u a vi tako drvlje i kamenje na mene kao da sam vam pobio sve po kuci.Smesno kako vo sve dozivljavate licno a radi se ipak samo o gomili gvozdja bilo nemackoj ili japanskoj. Pozdrav za sve neostrascene vlasnike BMW-A a soguran sam da ih ima.I uglavnom nisu pocetnici. Vidiš kako nije teško biti fin. Samo opušteno. Pozdrav i tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto sam obecao nekoliko slika Samo da napomenem ovde , posto me mrzi da pravim odvojenu ''reportazu'' , nadao sam se ove godine na sajmu videti Multistadu , pogledajte ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44350.new i jos neke druge motore , ali sam ostao razocaran jer Honda nije dovela VFR-a !!!!! Shvatam ja da sou u Londonu nije najveci u Engleskoj , obicno dovedu vise na NEC sou , ali ipak ... Mozda su protestvovali jer je Yamaha poslala Rossijevu pobednicku M1 ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ali da se vratim na temu .. Znaci od Honde VFR ni slika Multistrada jedna , trebao sam da pitam za dozvolu da sednem , a novi BMW ? Pet komada , u raznim bojama , sedas bez pitanja , i jedna Motorsport verzija na postolju , sa gomilom karbon delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika mene na motoru , na nekima sam seo ''unazad''da mi bude ''udobnije'' ali ne moze da se sakrije na 194 cm nije bas za ovaj motor ... sem ako bas neko hoce , ko sam ja da mu branim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Jos par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan I jos par ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan I da ubacim jos ove , opet napominjem , nisam pravljen za ove motore , samo iznosim onoliko koliko vidim , a na ljudima koje takvi motori zanimaju je da odluce sta da rade sa tom informacijom ... Seo sam i na novu Apriliu , i mogu da vam kazem 1 u prirodi BMW je lepsi , bar po meni 2 jeste da je bio radni dan i prvi dan sajma , ali oko svakog od pet BMW-ja je bilo pet puta vise ljudi koji se interesuju i gledaju motor , nego oko jedne jedine Aprilije 3 Max Biagi je DEFINITIVO PATULJAK ... Izvinjavam se , imam inace dobro misljenje o njemu , ali cuo sam da su dimenzije motora po njegovoj ''meri'' . Vizuelno BMW ne izgleda mnogo veci , ali je razlika OGROMNA , Aprilia je BAS mala , neznam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan i kakav je utisak na bmw-u osecali se ta nemacka preciznost ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i moj izbor za sledeci motor ( jos se dvoumim oko ova dva , sladkih li muka ... ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ja bi pre BMW R 1200 RT ....ovi K amodel su mi ................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan i kakav je utisak na bmw-u osecali se ta nemacka preciznost ili ? Definitivo , mnogo lepa izrada !!! ja bi pre BMW R 1200 RT ....ovi K amodel su mi ................ I meni se vise svida RT , ali kad se nekad vozim autoputem , pozelim GT ;D ;D i dugme na kormilu kojim mogu da prekinem Autocom da ne cujem kako se zena buni ... Ipak je ogromna razlika u snazi ... Jedini udobniji motor od RT -ja , sem Goldwinga ( koji je bio ograden , ko da je od zlata , i iz principa nisam hteo da trazim dozvolu od brkatog prodavca ... Ona tetka kod Multistade je drugo ;D ) je bilo ovo cudo , mada to ne bi vozio da mi poklone .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos tri od S1000RR , prva nije bas uspela , nisam ja profi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da provalim sta je ONO (sto ne bi vozio ni da ti poklone)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Velimlje, svaka cast na slikama. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da provalim sta je ONO (sto ne bi vozio ni da ti poklone)? Victory Vision 8 Ball , evo mu ga zadnji kraj , da se nasmejes , i njegov jos veci brat , sa visljim vizirom i torbom natrag ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ali da vratim temu na BMW ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je izgleda nova klasa "Monstrum skuter" na platformi HD! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan A ni ovaj nije los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan evo uputstva za upotrebu..... a sto mi se svidja ovo menjanje brzina pod punim gasom i bez kvacila..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Februar 6, 2010 Integrisan, 13041 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo uputstva za upotrebu..... a sto mi se svidja ovo menjanje brzina pod punim gasom i bez kvacila..... Pa to je uobičajena stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Februar 6, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Chris Pfeiffer , genije na motoru ( za moje pojmove ) , imao sam priliku da ga gledam pre dve godine , na novom BMW-u ... sta reci , ludak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...