Jump to content

Moto Zajednica

TEMA ZA VLASNIKE BMW-a

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

A da turis jednu aktuelnu sliku magareta?

Meni se vise svidja plavo, crveno beli Dakar... Ovaj crni mi je nekako falican...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

ipak ce biti saren, crveno, plavo, beli.... samo da nadjem dobrog majstora...ako imate nekog za preporuku, slobodno ;)

• U prolazu, 35 postova

Ma nikako mi ne ide taj dakar sarenis na ovaj model iz 90-ih. Mislim da mu ta crvena cuci odlicno, bas lep motor. Ovaj dakar mi izgleda ko putujuca reklama i kad bi ga kupio odma bi ga farbao.....u zuto-crnu(meni omiljenu) ili samo srnu varijantu.

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

Drugari samo da prijavim da sam prodao magare, kad je odlazio suze su mi krenule na oci, ali dok nebude GS1200, ili 1100, ja cu se voziti na Super Tenere. F650 mi je ostao u najdrazem secanju, a svasta sam vozio...pozz

ps. nikako da promenim BMW u Yamahu na profilu.... bas mi se neda  :-\

• BMWbmwBMWbmw, 90 postova
  • Motocikl: BMW K100

Ma jeste R65 iz 82.g. i preso50 000km. To znam nego me ovo drugo zanimalo, kako sluzi i el ga jasio ko....Ovoj mojoj ludoj zeni je najruzniji kog je videla, a ja bi se pre ispentro na njega nego na Moniku Beluchi!

Ja vozim taj motor. Ovako prazan i ne izgleda lepo (samo na slikama, uzivo je fenomenalan). Zahvalan, izdrzljiv, mala potrosnja, prost za odrzavanje, na njega mozes da kacis nosace i da ga tovaris kao magare... Ja sam moj uzeo od Fijuka, ako ne znas kako izgleda, poslacu ti slike...

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Ko se to zanima za R65? Ja ga derem vec neko vreme i nece da se podere nikako. Za grad je zakon. A komotno moze i na put. Malo trosi, jevtin za odrzavanje (naravno ako je redovno), lak za voznju. Oce malo da se pomuci kad sednu dvoje pa nekad nece cetvrtom uz Maksima Gorkog kad je guzva  :D

ovaj moj ima krauzere sa strane i kofercinu pozadi i idemo ladno na pijac sa njim. Ne pitaj zasto, odma promeni zadnje amrotizere i teraj ako moze da upali. Ako nece, pokusavaj dok ne upali pa teraj. A ako bas nece, proveri ima li goriva  ;D

jedina "mana" je jedna slavina za gorivo. Kad spadnes na rezervu, nagni ga na levo koliko mozes da salije gorivo iz desne polovine rezervoara i teraj. Jos ako je platinas a ne elektronac, ne ume da stane. Prava masina za Grunfa. Ide i ide i ide... i kad se pokvari, opet ide al malo slabije  ;D

• U prolazu, 35 postova

Ma doslo mi da se upucam...bas onaj sa slike mi pobegne a bio u savrsenom stanju....otiso za 800e!!! Dok se ja i burazer koji je napolju i koji je trebao da ga pokupi izjurismo, baja ga udade...za dan mi je izmako, a pre toga stoji dve nedelje na oglasu i ja polako-som.

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

Doslo je vreme da se prijavim ovde!

Ja sam od Akya uzeo F650 a on od mene ST. Za sada sam prezadovoljan BMWom a za kasnije cemo videti ;)

Aky, kao sto sam ti rekao, promenio sam mu ulje i filter a u petak sam mu zamenio obe svecice.

El ima negde da se kupi nov filter za vazduh?

• Drug član, 1898 postova
  • Motocikl: BMW F650

@Neskebg

Khm, khm, odeljenje za male kućne aparate i Cento-gradi je na drugom mestu na forumu  ;D

Molim doticnog gospodina da govor mrznje ostavi za neku drugu priliku ;D

BTW, kada ces biti u garazi da namestimo onaj nosac?

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Dakle vako, da i ovde ubeležim recku. Crko hallov senzor na R100RT. Popravka koštala 142 dinara i oko 6 sati posla sa sve štelovanjem paljenja. Samo sam čekao dvokomponentnu plastiku nekih 15-16 sati da se veže skroz. Senzor kupljen u Timočkoj u Radio klubu, odgovara po specifikacijama originalnom Bosch-u. Od alata je potrebna modelarska glodalica i zubarski boreri da se otkopa crknuti senzor i na to mesto mete nov. Evo, tenAk prešao već 50km bez ikakvih problema. Dakle, ne mora da se daje 300-400e za celu "konzervu" ili 50-70e za originalani Bosch-ov hall. Samo treba biti precizan i nežan pri radu i prolazi se sa 142 dinara i dosta truda.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja