Jump to content

Moto Zajednica

div011

Članovi
  • Broj tema i poruka

    35
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu div011

  • Rođendan 08.06.1975.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bg

div011's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pa kod cika Radula, ja sam za moj sve uzimao tamo i uopste nisu neke cifre za takve stvari....neke takve sitnice su po1000-2000din.Uostalom dok sam ja jasio GS-a tu su cene i bile najbolje, jednom sam proveravao par njih i to je to....jedino sto se ceka nedelju dana da stigne...al sve ima! pozdrav!
  2. a jest taj agregat smor kad treba da se proveri ulje....isti je u bmw-u f650 i isti sam problem i ja imao-prvi put...elem to toplo hladno zaboravi-sa zamenom filtera ode oko 2,3l, i ona prica 2l, pa kratko paljenje, pa na centralni dizanje ...je prava!! pozdrav!
  3. div011

    F650GS

    Pozdrav! Vozio i prodo(taj model 2000) i opet cu da ga kupim! Generalno motor je neunistiv....bukvalno, mozes samo da ga kunes al agregat ne moz da mu slomis pa gazi ga ko tudjeg po celi dan....Ta ti zivotinja predje 60-70 000! i nista i dalje radi isto- ne trosi ulje i to. Motor ko motor nije savrsen, ima nekih mana al to je sve podnosljivo i bitno da ih znas pa i ako se dese da ne dobijes cir odma il slicno. Evo iz prve ruke, -prvo vetar- ubi sa svih strana. ni to s' vizirom ne pomaze mnogo a posebno su kolena na udaru-to resavas opremom(obavezno jakna-pantalone). - Davac ili senzor pritiska ulja?!?! zna da ode i tu pocne da pusta ulje i da pali lampu za ulje-to ti je ono vezano za cir! A celo gova.ce kosta 1200din(kod Radula). -zna na 15-25000 da mu ode i neki ''frajlauf'' ili ti kvacilo anasera- pa pocne da zeza pri paljenju i ta operacija ce te izadje 80e! - i uz gluposti tipa kontakti(struja), plastike ovde-onde..sto ti je normalno i na dr. masinama, to je to sto se tice uobicajenih defekata. Ostali kvarovi su na ovom agregatu retkost a ja sam iskusio samo problem sa ovim davacem pritiska ulja il kako se vec zove.Sto se potrosnje tice to ti je prosto neverovatno,stvarno trosi ko upaljac...ja mora da sam se negde zeznuo, jer je meni ispalo kad sam merio 3,3l na otvorenom pri nekih 80-90km! Videh te masine kod Ernesta i mislim da je to bilo extra povoljno, napolju ih nemas ispod 2000e+prevoz+harac...izlazi skuplje!
  4. Ma doslo mi da se upucam...bas onaj sa slike mi pobegne a bio u savrsenom stanju....otiso za 800e!!! Dok se ja i burazer koji je napolju i koji je trebao da ga pokupi izjurismo, baja ga udade...za dan mi je izmako, a pre toga stoji dve nedelje na oglasu i ja polako-som.
  5. Au nesto smo se izgleda razbezali.....letovanja...mezetluci.....
  6. Ma nikako mi ne ide taj dakar sarenis na ovaj model iz 90-ih. Mislim da mu ta crvena cuci odlicno, bas lep motor. Ovaj dakar mi izgleda ko putujuca reklama i kad bi ga kupio odma bi ga farbao.....u zuto-crnu(meni omiljenu) ili samo srnu varijantu.
  7. Ma pusti Moniku, skupa je za odrzavanje.....
  8. Ma jeste R65 iz 82.g. i preso50 000km. To znam nego me ovo drugo zanimalo, kako sluzi i el ga jasio ko....Ovoj mojoj ludoj zeni je najruzniji kog je videla, a ja bi se pre ispentro na njega nego na Moniku Beluchi!
  9. I jos da budem dosadan el zna iko ista o ovom modelu, mnogo mi zapao za oko. Iz 80-ih je i preso 40000....
  10. Sto se meni svidja onaj prvi -crni bombarder(onaj mat). Bas je drugaciji...nekako naostren ratnicki(pobesneli max-a)...fenomenalno. Prvi komad da me zagolica a da je ceo mat!
  11. ma teraj slobodno, moz malo da ga isamaras kompresorom i cao...
  12. Jeste malecki, kakva supa ovaj je za plitke tanjire.....al zato kuferi sa strane, poezija...volim da vidim ovako cist agregat. Nakupci ovde za ovo kazu-salonsko stanje!
  13. Novi G650-650ccm, isti kao stari F650, ali samo za americko trziste i sklapa se u Kini taj novi stari.....isto mu izgleda agregat ko na mom iz 2000-te, samo + dve svecice...
  14. Ma meni jedno nije jasno, dal je u novom GS-u(kinezu) -Rotax ili je sad to drugi agregat. Sam agregat izgleda isto, mozda je i rotax preselio proizvodnju tamo ili im salje agregate ili....
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja