DUKI 215 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovi sa slike mi deluju nekako punoletni! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano April 8, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @deki59 Odlicno si me podsetio, na dvisku sam skroz zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu punoletni,to su pravi jaganjci,ima ih 24 i svi ce stradati za Vaskrs.Slikao sam ih pre neki dan u jednom selu nadomak Jagodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 8, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dviska je isto prava stvar,bese treba da ima samo po dva zuba u vilicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 8, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Jok ima dve noge hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho momci, vidim da sa pristojnim predznanjem dolazite na Jagnjijadu! Bas mi je milo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 8, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho momci, vidim da sa pristojnim predznanjem dolazite na Jagnjijadu! Bas mi je milo! Pored teorijskog predznanja, u treningu smo za disciplinu "Kad jaganjci utihnu"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano April 13, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno pozdrava iz Lajkovca za organizatore jagnjijade i sve bajkere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, puno pozdrava Lajkovcu i samo da potsetim još 42 dana 8 sati 28 minuta 0 sekundi do Jagnjijade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A kad ce ovca doneti na svet, "predmet nase zudnje", ( "dezire")? Da nebude da je klopa trenutno na maturi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mozemo mi iz TOpole da stupimo u kontakt sa organizatorima da im ponudimo neku pomoc,ako treba.Mi smo vrlo blizu,pa cak i ako se dogovorimo da idemo zajedno cekalibi vas na skretanju za Jagnjilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje Topolac, evo ti kontakt : Stevan Bankovic (predsednik udruzenja koje organizuje Jagnjijadu) 063/342-375 064/866-0029 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 22, 2009 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kako mozemo mi iz TOpole da stupimo u kontakt sa organizatorima da im ponudimo neku pomoc,ako treba.Mi smo vrlo blizu,pa cak i ako se dogovorimo da idemo zajedno cekalibi vas na skretanju za Jagnjilo. Ako si mislio na motocikliste, posalji mi pp-om broj telefona, da se cujemo i dogovorimo o detaljima. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jagnjoljub 7 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poštovani ljubitelji motora, samo da Vas potsetim još 30 dana do Jagnjijade !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6104 Napisano April 28, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini, brojimo i mi :D. Nego, hoce li biti ta kapama, janjeca sarmica itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nomo' sad da se kolje pa zamrzava! Bolje neka zavrse "malu maturu" pa ondak'! ;O) ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovi sa slike mi deluju nekako punoletni! ;-) Ako ti smetaju ti "matori", prepusti ih meni :D Sprema se i jedna grupa iz Bijeljine, sve sami "jagnjoljubi"... na dva točka, li na sopstveni pogon. Zainteresovani su bicikljisti, članovi kluba "ISTOK"... onako kao "predgrupa" MK KNEZ R... za njih je 200 km sitnica, a još kada na cilju čuju pjesmu "Jagnje malo dozivalo majku..." :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 28, 2009 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Priblizava se 30. Maj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan A jage su imune na ovaj grip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jage su imune na ovaj grip. Mi smo danas jeli prase, ali nije kasljalo uopste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan A ima li nekih detaljnijih informacija oko smeštaja?Videh da je Pablo napisao da ćemo imati obezbedjen kamp i ležajeve u privatnom smeštaju a koliko ima mesta, koje su cene?Greota da se vraćamo kući isti dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bice detaljnije verovatno tokom ove nedelje, za sada nismo diskutovali o cenama u privatnom smestaju, kamp je besplatan za nas prema prethodnom dogovoru sa organizatorom, ali sve ce biti potvrdjeno najverovatnije ove nedelje i objavljeno u zasebnoj temi koju ce otvoriti rukovodioc akcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Maj 4, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trebao da idem ovog vikenda da vidim sta su to spremili za nas. Medjutim,ne stigoh pa to ostavljam za sledecu nedelju kada se vratimo iz Umaga. Uostalom, ima sasvim dovoljno vremena za detalje. Radi raspaljivanja maste evo i zvanicnog rasporeda: PROGRAM JAGNJIJADE U JAGNJILU 2009 Cetvrtak 28.05.2009. 1. DAN MANIFESTACIJE U 20.00 sati svecano otvaranje Jagnjijade u Jagnjilu U 20.15 sati vatromet pracen plotunom iz tresnjevog topa U 20.45 sati muzicki program (gost veceri Dragan Pantic Smederevac) Petak 29.05.2009. 2. DAN MANIFESTACIJE U 10.00 sati otvaranje izlozbe poljomehanizacije U 11.00 sati pocetak takmicenja u spremanju jela od jagnjetine U 12.00 sati decija olimpijada starih igara U 15.00 sati takmicenje za izbor prve pastirske frule Srbije U 17.00 sati takmicenje pevaca amatera U 20.30 sati otvaranje izlozbe slika, naivne imetnosti i rucnih radova Posle takmicenja muzicki program do zore (gost veceri Radisa Urosevic) Subota 30.05.2009. 3. DAN MANIFESTACIJE U 10.00 sati izlozba ovaca U 10.30 sati predavanje oz oblasti ovcarstva (prof.dr.Frida Bauman) U 11.00 sati takmicenje u pecenju jagnjadi na raznju Po zavrsetku takmicenja muzicki program Od 20.00 sati izbor za mis Jagnjijade (najlepsa pastirica) Muzicki program do zore (gost veceri Merima Njegomir) Nedelja 31.05.2009. 4. DAN MANIFESTACIJE – Dan lovaca U 09.00 sati revija pasa svih rasa, izlozba oruzja, municije i lovackih trofeja U 10.00 sati ,,Zlatni kotlic,, - Drzavno takmicenje u spremanju lovackog gulasa U 15.00 sati kulturno- umrtnicki program u kome nastupaju lovci pevaci, sviraci, trubaci, tamburasi (…. Bira se Lovac kralj lazova gosti veceri Mira Karanikolic i Ceda Markovic) uz pretnju narodnog orkestra RTS-a U ranim jutarnjim satima zatvaranje Jagnjijade. U.G. Belo Jagnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 4, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Doda, obavezno da vidiš sa organizatorima dal su te misice-pastirice iz pastirskog podmladka ili su neke matore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...