Jump to content

Moto Zajednica

branko lajkovac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

branko lajkovac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Prvi put u Valjevu na moto skupu....docek predivan,suva sljiva i rakica za dobrodoslicu..naravno i l i lepe devojke....vecera jos bolja....koncert grupe Kerber na nivou..jednom recju jedan moto skup bas organizovan kako treba....vidimo se i dogodine...
  2. Srecan pocetak drugari,ja sam u to vreme na Zlatiboru i najverovatnije cu doci! Puno pozdrava iz Lajkovca!
  3. Mozda te zanima zxr 750 93god. cena je ispod tvoje ponude. Branko 0648719552
  4. Prelepo je bilo ove dve godine unazad,cak je i vreme posluzilo.Inace mesto gde se odrzava skup je isto lepo,prodje se raskrsnica za centar i jedno dva kilometra prema naselju Gajevi i cuvenom restoranu Krcma gde je sve za medalju.Plus moto skup se odrzava u jeku turisticke sezone kada se nalazi oko 10 000 gostiju,pravo ludilo. Preporuka za drugare bajkere,da obavezno svrate u pivnicu u trznom centru kod Joke i popiju neko pivo.Osoblje ljubazno a cene povoljne,pivo 0.5l samo 80din. Vidimo se!
  5. Pozdrav Uzicu od ~nezavisnih vozaca~ iz Lajkovca! Dolazimo i ove godine!
  6. Lajkovcani dolaze naravno i to u petak,subota se podrazumeva!
  7. Puno pozdrava za Sabac i sabacke motoriste. Dolazim zadnjih godina i uvek je bilo fantasticno od provoda preko klope,pokloncica i druzenja. Dolazim i ove godine. Pozdrav!
  8. Doci cu ti ovih dana u posetu,pa da cujem iz tvojih usta da neces vise da vozis motor! Ti nas malo....! Salim se druze moj,brz oporavak!
  9. Tako je Nixi, Prosao sam zadnjih godina poprilicno kroz mesta gde nikoga ne poznajem,motoristi se uglavnom javljaju,pitaju ako si stao ili pak da pokazu put. Dobro je!
  10. Jakna je lepa Nidzule nema sta cucala bi i meni za moju kavu nema sta!
  11. Iskreno saucesce porodici i prijateljima! Neka mu je laka zemlja!
  12. A sta cemo za moto skup u Valjevu tj. Kljucu? Pozdrav! Svrati malo do moje firme!
  13. Ljudi, afriku sam video pre nego je Joca prodao,znaci vrh,bolju skoro nisam video jer i ja hocu da je kupim ali tek kad prodam moj zxr750. Ko je kupi zavrsio je posao.
  14. Sto kaze Nikola slabo iz Lazarevca a u gradu dosta motora. Za Lajkovac ne pitajte nigde nikoga sem Nikole kao i po moto skupovima slabo.Sto rece komsa iz Mladenovca sve kafic vozaci. Da znate da mi iz Lajkovca imamo malu grupu da ne kazem udruzenje <nezavisni vozaci< jer ne pripadamo ni jednom moto klubu.Poceli smo sa majicama a za dalje videcemo. Dosetio se Nikola. Pozdrav!
  15. Dobro dosao! p.s.vino i zene su vam prva liga!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja