arnyman 1729 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Solidni su bili Tomosi, ali samo one obicne 50-ice, mada precenjeni radili su posao, napominjem opet samo obicne 50-ice, ne neke trkacke verzije i 80 i 90cc masine. Tomos je imao problema sa svakim pokusajem da napravi ozbiljan motor, njihova cjena nije bila srazmjerna losoj konstrukciji, zato je trzisni uspjeh bio kakav je bio. Mene ovaj novi SM brine, kad sam prvi put vidio cjenu nije mi bilo dobro. Ako je to kao sto KDX kaze oko 160000 onda mozda ima i smisla, ali necu nista da tvrdim dok ne vidim motor uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tomos kosta 3500, za te pare imas da kupis polovnog japanca boli glava, samo ovce daju ovolike pare za ovo... i da nemas da kupis 3 nego 2 kineza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic: Ih, pa Bokilicu, svi majstori navijaju da ljudi voze kineze . A ne znam to za kawu, ja sam moju platio 1000e, i 3 godine na njoj nista nisam radio...presao sam preko 15 000km, a ona ima na satu 58 000km. Kako onda losa? Tog kevaja ne bi ni u ludilu vozio, on ima vise od pola konja manje nego ovaj KDX, i tezi je...a obicna gvozdjusija...ne moze se porediti dozivljaj voznje na njemu i na tom kevaju. @kinezilog: Pa ja stvarno zelim pomoci, da ljudi ne zive u zabludi...sto da ovde savetuju ljude pogresno? Ko hoce da pomogne - hoce. Ti si potegao satove, pa ja da kazem nesto i o tome... I kakva je to 125-ica do 15ks..nikak'a... Pa cvaja japanac restriktovana na toliko ima da predje ihihiiii...6 kineza da sa'rani... I nije budala ko cepa novine...kakve su danas, i treba ih cepati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tomos kosta 3500, za te pare imas da kupis polovnog japanca boli glava, samo ovce daju ovolike pare za ovo... i da nemas da kupis 3 nego 2 kineza... Toliko i ja mislim da je ali dok ne zovnem i ne uvjerim se, nemogu nista da tvrdim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja da imam 3500 jevreja ne bi Tomosa ni gledao, kineze bi pozdravio, a polovnog japanca zagrlio i zajasio ;D I nemoj da poredis cvaje sa 4T, ako ista znas o motorima to ne bi poredio, pogotovo 125ice... Dovedi mi neku CBR125 ili YZFR125 da vidis kako kod nas u Bosni (Republici Srpskoj) Musa dere jarca... Poslacu ti pp ako te zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tomos kosta 3500, za te pare imas da kupis polovnog japanca boli glava, samo ovce daju ovolike pare za ovo... i da nemas da kupis 3 nego 2 kineza... Ti stvarno neces da shvatis i prihvatis istinu...pa zivi u zabludi, ako ti je lakse, shvatam te donekle, bolje je ubediti sebe u nesto, nego priznati gorku istinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta su oni to konstruisali? Ево баш данас сам видео да су "конструисали" лек против леукемије. Oni su prva zemlja po industrijskoj spijunazi na svetu, sve zivo spijuniraju i dzoraju... Срам да их буде! Па ко то још ради? Gde je njihova pamet? Ма да - дивљаци. Јуче сишли са дрвета... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Mart 13, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta su oni to konstruisali? Ево баш данас сам видео да су "конструисали" лек против леукемије. Oni su prva zemlja po industrijskoj spijunazi na svetu, sve zivo spijuniraju i dzoraju... Срам да их буде! Па ко то још ради? Gde je njihova pamet? Ма да - дивљаци. Јуче сишли са дрвета... Ovo postaje sve zanimljivije :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Mart 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic: Ih, pa Bokilicu, svi majstori navijaju da ljudi voze kineze . A ne znam to za kawu, ja sam moju platio 1000e, i 3 godine na njoj nista nisam radio...presao sam preko 15 000km, a ona ima na satu 58 000km. Kako onda losa? Tog kevaja ne bi ni u ludilu vozio, on ima vise od pola konja manje nego ovaj KDX, i tezi je...a obicna gvozdjusija...ne moze se porediti dozivljaj voznje na njemu i na tom kevaju. aki je i dalje nov,i bolji od te tvoje kawe,,ustvari ja volim da ljudi voze kawe......da imam vise posla ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan @KDX Brate vidim da si napisao da suspenzija ne postoji kod kineza. Ajde da ti ja lepo dam moju adresu,a ti dodji da probas moj motor,i suspenziju i sve ostalo. A onda probaj tomosa,ali sa skinutim nalepnicama ( posto vidim da je ime presudno,verovatno te blam od kineza) pa ako razlika bude veca od 30% ja ti poklanjam moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan KDX, prpa a... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan @KDX Brate vidim da si napisao da suspenzija ne postoji kod kineza. Ajde da ti ja lepo dam moju adresu,a ti dodji da probas moj motor,i suspenziju i sve ostalo. A onda probaj tomosa,ali sa skinutim nalepnicama ( posto vidim da je ime presudno,verovatno te blam od kineza) pa ako razlika bude veca od 30% ja ti poklanjam moj. Probao sam tvoj motor cim su prvi primerci uvezeni u Srbiju, nema potrebe, znam sta pricam. Razlika je ogromna. I to nije motor. Vec sam napisao. To je imitacija motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od rasprave,vidim da je problem mnogo vecih razmera nego sto sam mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan surova istina polako izlazi na svetlost dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa dabome...veliki je problem...tol'ko ljudi hoce da ih kupi, a to obican srot...ne znaju ljudi, nisu obavesteni...treba ljude edukovati, za to i sluzi forum, da ljudi procitaju pametnu rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista,hvala ti sto si mi otvorio oci. Idem da skinem sijalice i to sto valja,i nove gume koje sam uzeo,pa da ga zaletim u Dunav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Mart 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma nema veze,,to su pricali pre 30 godina i za japance,,kaze vidi ova japanska govna....a sad... e tako ce biti za ponovo,,,i prvi japanski primerci su bili krsevi..... al vidim sve vise i vise kineza po putu,sve vecih i vecih...i onih starijih,jos idu,kvare se naravno isto kao i japanci,nista nije vecito,,, nego nema veze ko nece da kupi kineza nemora da ubedjuje druge da to nerade... nekom se svidjaju crnke nekom plavuse,neko voli ridje,,,sto ljudi 100 cudi,,100 zena 200 sisa...prosto ti to ... ja kawu nikad nebi kupio bas iz servisnog iskustva,pa neubedjujem druge da je nekupe,iznes svoje misljenje pa nek bira covek.. inat nikom nije dobro doneo,,a i zuta rasa ce zavladati svetom,ovo je tek pocetak..... probo ja hju songa,,strasno dobro motorce,i kometa,i agilu,,,malo para za dosta muzike..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista,hvala ti sto si mi otvorio oci. Idem da skinem sijalice i to sto valja,i nove gume koje sam uzeo,pa da ga zaletim u Dunav Pa nemoj, ne vredi sad, vec si kupio, vozi dok se ne pokvari, ali pazljivo, onako, neznije malo, ti materijali ne trpe naprezanja bas. Gotovo je sad, za tebe je kasno, ti si vec kupio. Ja ovo zbog drugih pisem, da ne bi oni kupili, dobro delo cinim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od rasprave,vidim da je problem mnogo vecih razmera nego sto sam mislio. Da, psihickih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citava teorija zavere. Izgleda da su mom drugaru podmetnuli. Kao sto sam vec pisao,covek presao surovih 20 000 bez kvarova. Sigurno je to KDX prepakovan na plastike od kineza. Mamu im njihovu,sta sve ne bi uradili za malo reklame :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nema veze,,to su pricali pre 30 godina i za japance,,kaze vidi ova japanska govna....a sad... e tako ce biti za ponovo,,,i prvi japanski primerci su bili krsevi..... al vidim sve vise i vise kineza po putu,sve vecih i vecih...i onih starijih,jos idu,kvare se naravno isto kao i japanci,nista nije vecito,,, nego nema veze ko nece da kupi kineza nemora da ubedjuje druge da to nerade... nekom se svidjaju crnke nekom plavuse,neko voli ridje,,,sto ljudi 100 cudi,,100 zena 200 sisa...prosto ti to ... ja kawu nikad nebi kupio bas iz servisnog iskustva,pa neubedjujem druge da je nekupe,iznes svoje misljenje pa nek bira covek.. inat nikom nije dobro doneo,,a i zuta rasa ce zavladati svetom,ovo je tek pocetak..... probo ja hju songa,,strasno dobro motorce,i kometa,i agilu,,,malo para za dosta muzike..... Eeee, Bokilicu, pa nije bas tako, u staro vreme nisu bas japanci srot proizvodili...seti se cime su osvojili svet - honda CUB - kol'ko je to bio kvalitetan mali motoric...pa oni mali Honde Monkey...kol'ko je to moglo da izdrzi zlostavljanja...Ne, ne, nisu Japanci nikad srot proizvodili. A ti Hju songovi - pa to nisu kinezi...to vec moze da prodje sa kvalitetom...dosta su kvalitetniji od kineza. I oni...Kymco...i to su dobri motorici...al' nisu kinezi (a ljudi misle da jesu)...po meni su to jedini kosooki (a da nisu japanci) a da vrede nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem od rasprave,vidim da je problem mnogo vecih razmera nego sto sam mislio. Da, psihickih Pa da, Nesicu, bar se oko necega slazemo...boles' je to...gledati i voziti srot, a misliti da je motor...Al' nije to sramota, treba ljudima pomoci...evo, ja se bas trudim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7959 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: VFR1200F '10, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nista,hvala ti sto si mi otvorio oci. Idem da skinem sijalice i to sto valja,i nove gume koje sam uzeo,pa da ga zaletim u Dunav KDX ce biti optuzen za pomaganje pri unistavanju tudjeg vlasnistva, o danjem taku bicete blagovremenu obavesteni ;D I mani se vishe tog SHROTA !!!! aman psihicki me unistava ta rec kad je pomenesh A cisto informativno skuter kymco super 9 50ccm kosta skoro duplo od vecine kineskih skutera tacnije 1690e :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KDX 0 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, pa to je zato sto je i toliko bolji... Ali zato je ovde na forumu neko prodavao Agility sa samo 2000km predjenih, jos u garanciji, za 700e...to je bolje od svakog kineza duplo, a niko mu se nije javio...zato sto su ljudi boles'ni...uhvatila ih "novokinezologija".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Mart 13, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Gile ne trosi tastaturu dzabe, vidi se na kilometar da se decku vozila devojka ali je sticajem okolnosti morao da uzme babu, pa sad se nekako tesi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...