Jump to content

Moto Zajednica

25.10.2026 Srbija ili mafija

Recommended Posts

• Integrisan, 8233 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
N1INFO.RS

Ekološki ustanak odustaje od učešća na vanrednim parlamentarnim izborima zbog odluke da podrže studentsku listu, nezvanično saznaje N1. Ovu odluku trebalo bi i

OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BATOOOOOOOOOOOOOO IDEMO! Raspad lazne opozicije. 

Ostade samo Djiki i onaj odvratni Francuz.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 1476 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally
pre 23 minuta, Motorcyclist je napisao:

Ne moze.

Naravno da može. Evo fotki brzinski, mrzi me da skeniram.

Danas baš dva lica Srbije kod nas u centru.. stavili su štand pored studentskog, odvrnuli narodnjake i udri

20260915_132534.thumb.jpg.23c9b44ecd4d93852c69ad83323eb744.jpg20260915_132542.thumb.jpg.ba41bdda505a3d52f852a7597865bb32.jpg20260915_132546.thumb.jpg.f74a37d1362a482169c301fac3838287.jpg20260915_132553.thumb.jpg.841f5c1c0dae42cfb0822ff04799d94f.jpg

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

• -, 2027 postova
  • Motocikl: /
36 minutes ago, bmw said:

Gde se može videti ili pročitati izborni program i plan kako dalje od "studenti pobeđuju"? Na internetu nema ničega ili bar ja ne nalazim, pa ako ima neko neki link, bio bih zahvalan.....

Svaka institucija ce raditi svoj posao profesionalno.

Jel ti treba jos nesto?

• Hvala 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6851 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Polako se opasuljuju skupštinski štakori koji bi bar još 4 god da piju koka kolu od 16 dinara iz skupštinskog restorana  

što bi rekao Rale Milenković ;)

Posle Parandilovića i Ćuta odustao od separatne liste... Nesto(r) sinoć uz asistenciju demokratskih snaga iz ćacilenda

ipak izglasao koaliciju sa tetkinim malim ali cenim da mu sad sledi raspad mada svakako je nebitan...

• Integrisan, 9161 postova
Pre sat vremena, DigitalShaman je napisao:

@severian Nemoj pogrešno da me shvatiš, ne napadam te, niti se svađam, na istoj smo strani. Niti pokušavam da ispadnem pametan (kasno je za to). Samo iznosim svoje stavove kao neko ko je bio na skoro svim protestima (od vremena pa do danas) i video šta se dešava i koliko su benigno shvaćeni svi ti mirni protesti što od strane onih protiv kojih su upućeni tako i do strane onih koji ih organizuju.

Uveravam te da je max kako si bio na jednako protesta kao ja)))). Od pre svoje 18te... do danas. 

I baš zbog toga mislim šta mislim. Samo mirno, ali ledeno odlučno. 

Jedini put. Težak i jedini. 

pre 36 minuta, mick je napisao:

Baš čupava situacija sa Gordijevim čvorom u sredini.

Uvek ima način. Izađete na pola sata, pročitate od reči do reči šta si rekao, vratite se na posao. 

Častan i jedino opravdan stav, ubr. Imaš piće prvom prilikom, zbog toga! 

• Sviđa mi se 2

13 minutes ago, andrej. said:

Naravno da može. Evo fotki brzinski, mrzi me da skeniram.

Danas baš dva lica Srbije kod nas u centru.. stavili su štand pored studentskog, odvrnuli narodnjake i udri

20260915_132534.thumb.jpg.23c9b44ecd4d93852c69ad83323eb744.jpg20260915_132542.thumb.jpg.ba41bdda505a3d52f852a7597865bb32.jpg20260915_132546.thumb.jpg.f74a37d1362a482169c301fac3838287.jpg20260915_132553.thumb.jpg.841f5c1c0dae42cfb0822ff04799d94f.jpg

Znas ti zasto sam ja napisao ne moze. Da njega zanima, nasao bi i sam.... 

• Sviđa mi se 2

pre 9 minuta, alexanto je napisao:

Polako se opasuljuju skupštinski štakori koji bi bar još 4 god da piju koka kolu od 16 dinara iz skupštinskog restorana  

Posle Parandilovića i Ćuta odustao od separatne liste... Nesto(r) sinoć uz asistenciju demokratskih snaga iz ćacilenda

ipak izglasao koaliciju sa tetkinim malim ali cenim da mu sad sledi raspad mada svakako je nebitan...

Vidi... I u HU je bilo tako. Nisu stranke lako podržala Tisu. Ni tek tako. 

Nego zato što im nije bilo druge. 

Ovo je IZUZETNO pozitivan razvoj događaja! 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 3194 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 24 minuta, alexanto je napisao:

Ne pada sneg da prekrije breg....

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2077 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19

Breaking news: Ceo blok Aleksić - Ćuta - Parandilović odustaju od izbora i podržaće studentsku listu. Btw da li mislite da blok Đilas - Ponoš - Ješić (i ko je već tu sa njima) neće sa studentima svojom voljom ili su ih studenti od*ebali zbog negativnog marketinga? Drugim rečima, da li se nadati i priželjkivati da će i njihov blok odustati od soliranja i podržati studente ili procenjujete da bi njihov prilazak napravio balast studentskoj listi i odvratio neke ljude da glasaju za studente? Ono, palamudimo malo...

Promenio član DraganNS
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 1341 postova
  • Motocikl: Lep
4 hours ago, mick said:

Meni je nekako važniji taj ''dan posle'' odlaska tog aviona. Nekako stičem utisak da ćemo nakon toga (ako uopšte dođe do tog scenarija) imati pun k...ufer problema koji će nas jedan za drugim opaljivati po glavama a neće imati veze sa ovim trenutnim.

Zaista mislim da će nakon ovog biti još gore jer u suštini mi nemamo nikog adekvatnog jer će svaki sledeći biti sličan. Možda zvučim nenormalno ali moje neko iskustvo i trenutno osećaj mi govori da mi kao nacija nismo ni u najavi spremni na suštinsku promenu iz korena. A i da jesmo ta promena podrazumeva nekoliko generacija da zagine zarad onih budućih a to znači opasne promene koje uključuju bolne procese. 

Nekako to ne vidim ni kod studenata na žalost. Želja je tu ali suštinski to treba da pokrenu stariji jer ta deca manjkaju u životnim iskustvima što je logično. Koliko zadovoljstvo ide u pravcu skidanja ovog trenutnog toliko se sve srozava spoznajom da nema tu suštinski boljitka. Kao što sam ranije pisao...Kurta i Murta...

Razumem te sta pricas i sam sam tako gledao, ali prvi put sada imamo "klince" koji nisu bili u politici i mislim da to BAS jeste prednost! Svi ovi politicari su isto sranje samo drugo pakovanje, evo sada i deo opozicije to pokazuje, a ovo su klinci sa ulice i ako neko moze u ovom totalno kancerogenom sistemu nesto promeniti su upravo ti neki ljudi koji nemaju veze sa time (politikom). Sto se tice nakon 5. Oktobra, pa ubise "izdajnika" vidis da nam je mnogo bolje. 

Mene vise brine narod kao narod, mislim da je veliki broj ne tako bistrih, samo kada vidim kako razmisljaju i gledaju, u tome je veci problem od par ljudi na vlasti.

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
Pre sat vremena, bmw je napisao:

Gde se može videti ili pročitati izborni program i plan kako dalje od "studenti pobeđuju"? Na internetu nema ničega ili bar ja ne nalazim, pa ako ima neko neki link, bio bih zahvalan.....

Pocelo je predstavljanje programa, imas danas standove studentske po vojvodini, ici ce kontinuirana akcija do izbora

• BJB Maxi Scooter Club, 6851 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Ovoga da se rešimo i svanuće nam a da bi se to desilo treba struka i pamet da prevlada.

Institucije a ne lideri!

Osveta losih djaka.jpg

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Integrisan, 8810 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ova vlast je iznedrila najgore iz našeg društva. Ne brine se kakav joj vazduh građani udišu, kakvu vodu piju... U saobraćaju se gine kao u ratu, nestaju deca, delovi države, a platu običnog čoveka su sveli da mu traje 15 dana. Njihova deca su na listama za odbornike imaju genetski nasleđene visoke funkcije... Sve ovo vodi u nepovratne procese ka nestanku jednog naroda. Mada verujem da ćemo opstati kao što smo opstajali vekovima.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 5

• Ne silazi, 2264 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Najviše me raduje činjenica sto  ukoliko izgube ove izbore, oni mogu da ugase stranku. Ko ce ikada njih da glasa, a da ne bude ucenjen, da mu je obećano nesto i slično.. 

Imaće glasačko telo kao SPO 😂

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450

Tog 15. matra sam krenuo u svoj rodni Beograd na protest. Usput u naselju Barič videh na stanici nekog čiču kako kako drži transparent "ruke su vam krvave" i čeka autobus. Povezao sam ga i evo prisećam se njegove mantre: "Joooj samo da ne uspeju da pobegnu, da im se ovde sudi!".

• Podržavam 3

• -, 2027 postova
  • Motocikl: /
2 hours ago, DraganNS said:

Btw da li mislite da blok Đilas - Ponoš - Ješić (i ko je već tu sa njima) neće sa studentima svojom voljom ili su ih studenti od*ebali zbog negativnog marketinga? Drugim rečima, da li se nadati i priželjkivati da će i njihov blok odustati od soliranja i podržati studente ili procenjujete da bi njihov prilazak napravio balast studentskoj listi i odvratio neke ljude da glasaju za studente? Ono, palamudimo malo...

Verovatno su sigurni da imaju bazu glasaca sa kojom ce proci cenzus zato ga drve...

Ja licno da sam na Djilasovom mestu isto bi obustavio i dao podrsku studentskoj listi, ipak ce znaciti dosta tih 4-5-6%. Ono sigurno je da oni nece sa radikalima posle izbora, al bi dosta znacilo kada bi i oni podrzali, bas bi se podigao moral.

Posle za godinu dve nek se sastavljaju i prave program i svoje liste imaju tu i gradske izbore

• Ne silazi, 2264 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 5 minuta, ser je napisao:

Verovatno su sigurni da imaju bazu glasaca sa kojom ce proci cenzus zato ga drve...

Ja licno da sam na Djilasovom mestu isto bi obustavio i dao podrsku studentskoj listi, ipak ce znaciti dosta tih 4-5-6%. Ono sigurno je da oni nece sa radikalima posle izbora, al bi dosta znacilo kada bi i oni podrzali, bas bi se podigao moral.

Posle za godinu dve nek se sastavljaju i prave program i svoje liste imaju tu i gradske izbore

Ma znaju oni da ne mogu nista, samo im se ne gube poslaničke plate i dnevnice.. 

A verujem da su i probali da se prišlepaju SL, ali da su odjebani...

• Sviđa mi se 1

46 minutes ago, ProMaster said:

Najviše me raduje činjenica sto  ukoliko izgube ove izbore, oni mogu da ugase stranku. Ko ce ikada njih da glasa, a da ne bude ucenjen, da mu je obećano nesto i slično.. 

Imaće glasačko telo kao SPO 😂

Pa to je stranka koja ce nestati preko noci. Kako je i postala.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja