Jump to content

Moto Zajednica

25.10.2026 Srbija ili mafija

Recommended Posts

• Integrisan, 9132 postova

Znate... Ovakav odziv naroda od juče, koji je iznenadio sve, polako zaista poprima oblik istinskog, masovnog, što reče danas prof. Ejdus, ustanka naroda za demokratiju. 

Danas su u Beogradu masovni redovi. Svuda. 

• Sviđa mi se 10

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Misbehave Responsibly, 1741 postova
  • Motocikl: FZ6S

Na Vidikovcu nemoguća misija. U Barajevu čekićao kratko, ne može se stići na red. Sad u Sopotu 15-tak ljudi u redu, dobro organizovano, rade do 19h. 

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 2258 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
WWW.DANAS.RS

Predsednik Opštinskog odbora Novog lica Srbije u Bajinoj Bašti podneo je neopozivu ostavku...

Ljudi s kičmom,  bravo 👏 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 6838 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Evo sad tek nisam pametan... Videh listu OKG-a... Ako on sa ovom listom misli da ljudi glasaju za njih, neko ga je silno zajebunio.

Ili je ubedjen da je dovoljno da je on broj 1 a ostali ispod su nebitni za glasača, ima doduše i toga.

Na stranu da li je zakonski da preCednik učestvuje kao nosilac liste?

Bio sam ubedjen da će ponuditi staru foru sa likovima poput Danice Grujičić, Macuta, onog Čičičića pa kad osvoji većinu

postavi ove svoje gubavce ali da njih tura na listu - blago je reći da sam šokiran...

Vjerica Radeta, Rističević, Bakarec, Jovanov, Lidija Vukićević, Lečić!!!, nulti ćaci, Nataša Jovanović, ona što ga je sa Radetom kunula u Skupštini, Šešeljev sin!!!, Krkobabić ej! Sa sve Čaletom, Malim, Džajinom ćerkom, Piljom...

Nisam nešto temeljno pregledao ali ne videh Gašića i onog nesretnog Glišića a on je podnosilac liste valjda...

Čak ni zaljubljeni pogledi Tipsarevića nisu bili dovoljni da ga voljeni turi na listu. Od sportista, vedeta je Rebrača...

Sa ovakovom listom ili svesno predaje vlast ili ima siguricu za kradju i obećanje, od onih od koga mu treba, da će mu to proći.

Nema treće.

• Podržavam 1

• Integrisan, 8208 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Osladila im se poslanicka plata, imunitet, prevoz, povlastice, 7000e po poslaniku itd... Ovamo laje i galami po Skupstini a kada treba stvarno da se zrtvuje, PRC!

• Ne silazi, 2258 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Pre sat vremena, alexanto je napisao:

Evo sad tek nisam pametan... Videh listu OKG-a... Ako on sa ovom listom misli da ljudi glasaju za njih, neko ga je silno zajebunio.

Ili je ubedjen da je dovoljno da je on broj 1 a ostali ispod su nebitni za glasača, ima doduše i toga.

Bio sam ubedjen da će ponuditi staru foru sa likovima poput Danice Grujičić, Macuta, onog Čičičića pa kad osvoji većinu

postavi ove svoje gubavce ali da njih tura na listu - blago je reći da sam šokiran...

Vjerica Radeta, Rističević, Bakarec, Jovanov, Lidija Vukićević, Lečić!!!, nulti ćaci, Nataša Jovanović, ona što ga je sa Radetom kunula u Skupštini, Šešeljev sin!!!, Krkobabić ej! Sa sve Čaletom, Malim, Džajinom ćerkom, Piljom...

Nisam nešto temeljno pregledao ali ne videh Gašića i onog nesretnog Glišića a on je podnosilac liste valjda...

Čak ni zaljubljeni pogledi Tipsarevića nisu bili dovoljni da ga voljeni turi na listu. Od sportista, vedeta je Rebrača...

Sa ovakovom listom ili svesno predaje vlast ili ima siguricu za kradju i obećanje, od onih od koga mu treba, da će mu to proći.

Nema treće.

Meni deluje kao manevar, da se sklone glavne njuške,  ovde sem polu-usmene i Malog, nema "glavonja"... Nadam se da je ovo plan bekstva. 

Samo,  ako prođu nekažnjeno, glupo će zvučati,  ali džaba smo krečili.. 

Promenio član ProMaster
  • Podržavam 2

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: CF Moto 450MT

Ма за његове гласаче листа није битна.

О томе сведочи и сам назив листе, прво он па слоган.

У целој Србији је лоше, не зато што је он на власти, него што су око њега сви неспособни, класична мантра просечног ћација.

На томе и заснива своју кампању у којој смо могли видети како понижава све градоначелнике, председник општина, директор јавних предузећа... а малоумни народ се смеје и тапше га по рамену јер је он спасилац.

Тако да сама листа није битна.

У Ужицу за два дана прикупљено 1.646 потписа.

Колона је била током оба дана константна.

Чекало се по два и више сати на потпис.💪

Студенти побеђују!

Promenio član Marko05
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 2

• -, 2017 postova
  • Motocikl: /
2 hours ago, alexanto said:

On broj 1?

Pa eto automatski mozemo vec danas da ih raspickamo! On ne moze nikako po zakonu da bude ni prvi ni 250ti jer nije dao ostavku...

Cudi me da se niko nije oglasio niti pobunio jer rik automatski mora da obori ovu listu.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Integrisan, 8208 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
1 minute ago, ser said:

On broj 1?

Pa eto automatski mozemo vec danas da ih raspickamo! On ne moze nikako po zakonu da bude ni prvi ni 250ti jer nije dao ostavku...

Cudi me da se niko nije oglasio niti pobunio jer rik automatski mora da obori ovu listu.

To je radio na svakim izborima do sada...

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: CF Moto 450MT
1 minute ago, ser said:

On broj 1?

Апсолутно, али он већ годину дана свакодневно крши устав тако да некако му дође на уобичајену ствар.

Генерално мислим да не треба њиме да се бавимо, него да покренемо апстиненте који никада не гласају.

Излазност од 80-85% њега руши без обзира на сву крађу.

Читам негде да се помиње изазивање нереда сутра приликом предаје листе.

Колико је тачно не знам, али би се ваљало организовати како би заштитили те људе и децу.

• nekrunisani kralj moto cigana, 3380 postova
  • Motocikl: 4x4
pre 20 minuta, ser je napisao:

Birodi podneo zahtev RIK-u da odbije proglašenje izborne liste "Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija" - Vesti iz Srbije, regiona i sveta - N1 info

SHARE.GOOGLE

Biro za društvena istraživanja (Birodi) saopštio je danas da je Republičkoj izbornoj komisiji...

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: VF 750 C

Kontejner Efendija je svestan da nema većinu i jedini adut (za sada, po mojoj pesimističnoj logici) mu može biti, da Hag odrapi neke višegodišnje kazne Tačiju i ostalima pa ako se pokrene neka histerija na Kosovu(juče se 100,000 ljudi okupilo u Prištini) onda  da Efendija iskoristi to i proglasi vanredno stanje, malo vojska, džem, palačinke, granica, tenAk oslikan ikonama, Raška, ku.. c, palac, I onda odloži izbore, jer zna da će ih izgubiti.

Na Kosovu ima servilnu srpsku listu koja će pokušati da ospori vladu pred Ustavnim sudom Kosova, i stvori još veću krizu, a narod gladan, pa njihovi lideri gledaju da ih "nahrane gerila memento patriotizmom" od pre 28 godina.

Istovremeno, srpska lista je nezabeleženim pretnjama i ucenama stvorila razdor na Univerzitetu u Km pa sada  nema nijednog predstavnika sa istog na Studentskoj listi(što se mene tiče dugogodišnji ćutači I ne trebaju biti na listi) pa time gube neke glasove. 

Apsolutno nebitno da li nepomenik ima ovlašćenja ili ne, nikada ih se nije držao I nema ga ko zakonski sprečiti. Ustavni Sud kao da ne postoji, sve policijske jedinice vode njegovi lojalisti,u komandnom lancu vojske sve marionete... itd

Možda previše pesimistično ali ja ne vidim kako će oni mirno predati vlast!? I to ponavljam deceniju, kao papagaj. 

Činjenica je da su oni spremni da ubiju za vlast a pitanje je da li smo mi spremni da poginemo za slobodu? 

Promenio član Dovakhiin
  • Sviđa mi se 2

• -, 2017 postova
  • Motocikl: /
40 minutes ago, Motorcyclist said:

To je radio na svakim izborima do sada...

Ma nema veze sto se zove lista AV, nebitna stvar. On kao predsednik drzave ne moze biti jedan od kandidata na toj listi, to je nesto osnovno i ne treba neki kolegijum da tumaci pravilnik, pa da se lome, ocemo necemo!

Sta im tesko da onda nakon izbora objave neki proizvoljni rezultat bez obzira na brojanje, tako ja gledam na to.

Nabavljajte gas maske na vreme!

• Drug član, 1992 postova
Pre sat vremena, ser je napisao:

On kao predsednik drzave ne moze biti jedan od kandidata na toj listi

Ovo su više očekivanja nego "nešto što piše u pravilniku"

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1338 postova
  • Motocikl: Lep
1 hour ago, ser said:

Ma nema veze sto se zove lista AV, nebitna stvar. On kao predsednik drzave ne moze biti jedan od kandidata na toj listi, to je nesto osnovno i ne treba neki kolegijum da tumaci pravilnik, pa da se lome, ocemo necemo!

Sta im tesko da onda nakon izbora objave neki proizvoljni rezultat bez obzira na brojanje, tako ja gledam na to.

Nabavljajte gas maske na vreme!

Naravno da ce proglasiti pobedu, na koji god nacin. Mislim, ko veruje da ce oni saopstiti prave rezultate i da su izgubili, moze slobodno 31.12 da ceka deda Mraza kuci, jer deda mraz postoji. Pitanje je samo sta nakon izbora i kako ce teci "dan posle". 

• Podržavam 1

• Misbehave Responsibly, 1741 postova
  • Motocikl: FZ6S
1 hour ago, Jack Daniels said:

Ako je neko raspoložen da učestvuje u izbornom danu u mobilnim timovima na motorima,na teritoriji Zemuna neka mi se javi PP.

Ideja je OK, ako pod Zemun podrazumevaš opštinu a ne Zemun u užem smislu. Za Zemun ne znam pa ne mogu da komentarišem ali sam solidno propratio rezultate na Rakovici 2024. Kad sabereš Vidikovac, Skojevsku, ... - načelno nešto urbaniji deo, SNS je gubio za ~1500 glasova. Ali sa oko ~+3000 glasova u Resniku i par izbornih jedinica na rubu opštine su izašli na 55%.
Ne plašim se ja će se mega podvale planirati u centru Zemuna; Zemunci su se jasno izjasnili na prethodnim blokadama. Prisustvo u centru je parada.
Grmovac, Busije, Ugrinovci, Batajnica, Altina, .... tamo bih očekivao 217 prijavljenih na adresi bandere, autobuse iz Bosne, krimose u crnim vozilima bez tablica, i pandure koji čuvaju pomenute.

Isto važi i za druge opštine; na Voždovcu Pinaosava, Zuce, Ripanj. Na zvezdari Mokri Lugovi, itd ....
Verujem da slično važi za većinu gradova.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
Pre 11 sati, Jack Daniels je napisao:

Ako je neko raspoložen da učestvuje u izbornom danu u mobilnim timovima na motorima,na teritoriji Zemuna neka mi se javi PP.

Ljudi, ovo je najvaznija poruka u celom nasem razgovoru. Samo ovako. Sve ostalo je pisanje u prazno. 

• I N S T R U K T O R, 1263 postova
  • Motocikl: CBF 600N, penzionerski
Pre 9 sati, Skyrunner je napisao:

Ovo su više očekivanja nego "nešto što piše u pravilniku"

Pa zato će valjda i dati ostavku na mesto predsednika, sad je opet na redu da bude premijer.

• U prolazu, 17 postova
  • Motocikl: Moto Morini Atrhike 450
Pre 11 sati, Dovakhiin je napisao:

Činjenica je da su oni spremni da ubiju za vlast a pitanje je da li smo mi spremni da poginemo za slobodu? 

Mislim da je već previše ljudi poginulo za slobodu a od ruke ove bande. Pravo pitanje da li smo spremni da uzmemo pravdu u svoje ruke. Jer ako nastavimo da ginemo za slobodu, pobiće nas sve. Ja lično imam 0% nade u izbore, izaći ću svakako ali da mislim da izbori vrede neki kur u državi u kojoj vlast svesno krši sutav nekoliko puta dnevno - NE! 

• Integrisan, 9132 postova
pre 16 minuta, AlekShu je napisao:

Ljudi, ovo je najvaznija poruka u celom nasem razgovoru. Samo ovako. Sve ostalo je pisanje u prazno. 

Najvažnija poruka, po mom mišljenju, je izaći i glasati. I onda izaći i braniti rezultat. Koliko treba puta izaći. 

Nije svako za ostalo, ko jeste bravo, ali za ova dva... moraće baš svako. 

I neće niko osim vas, nas svih. Zaista će morati svako da mrdne pozadinu. To je poruka. 

Jer, ako rezultat bude branilo milion ljudi na ulici, biće sve mirno, a jedan čovek biće na jednom malom avionu za UAE. 

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
Pre sat vremena, severian je napisao:

Najvažnija poruka, po mom mišljenju, je izaći i glasati. I onda izaći i braniti rezultat. Koliko treba puta izaći. 

Nije svako za ostalo, ko jeste bravo, ali za ova dva... moraće baš svako. 

I neće niko osim vas, nas svih. Zaista će morati svako da mrdne pozadinu. To je poruka. 

Jer, ako rezultat bude branilo milion ljudi na ulici, biće sve mirno, a jedan čovek biće na jednom malom avionu za UAE. 

Pa znas kako, s' obzirom na to da smo se mi ovde profilisali i izjavljivali da smo neka nezvanicna drustvena grupa, pored drugih, koja je spremna na neko vece ucesce u svemu ovome, hajde da se onda ukljucimo konacno u neku proaktivnost. Da se ne lazemo sad, na prste mogu da se nabroje ljudi medju nama koji su zapravo doprineli borbi do sada. Valjalo bi promeniti to. Jos nije kasno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja