Alexandra995 6655 Napisano juče u 09:08 Drug član, 1579 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Evo meni skoro 2000km Silkolene u agregatu, uš'o crv pa sam počela da proveravam ulje na 300-400km. I dalje je na maksimumu, ne mogu da ocenim, mislim da je krenulo polako da menja boju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 922 Napisano juče u 09:16 Drug član, 1501 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Alexandra995 je napisao: I dalje je na maksimumu, ne mogu da ocenim, mislim da je krenulo polako da menja boju. Dobro radi deterdzent 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7381 Napisano juče u 10:04 Ne silazi, 5308 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A mora da menja boju, čisti i ne dozvoljava naslagama da se lepe za zidove, to je dobra osobina ulja. Sve zavisi od količine - više ulja, sporije se prlja. Na skuterima brzo potamni, jer je mali kapacitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3473 Napisano juče u 10:08 Drug član, 1095 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Једино та потрошња, јер је егзактно мјерљива..Ипак, и ту мораш да имаш исте начине експлоатације и других услова да би директно упоредио.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 140 Napisano juče u 10:20 U prolazu, 90 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500, BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Jovan Ristic je napisao: Produžavanje servisnog intervala nema toliko veze sa tim da proizvođači žele da uvere kupce u kvalitet. Njima čak ide u korist da budu kraći servisni intervali. Duži servisni intervali su posledica sve strožih ekoloških standarda gde se proizvođači svih SUS motora guraju ka što dužim servisnim intervalima, da bude što manje odlaganja ulja. Takođe u skladu sa tim proizvođači ulja se teraju da prave što dugotrajnija ulja. Slazem se da postoji taj deo oko ekologije i zbrinjavanja opasnog otpada, ali svakako zele i da na jedan nacin skrenu paznju kupcima da je njihov proizvod kvalitetniji od nekih drugih gde su servisni intervali na 5000km, i da je kupac bezbrizniji i da ima manje tj. nize troskove odrzavanja u garantnom periodu (tipa ako prelazi 10K godisnje, ne mora da ide 2x na redovni servis). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7381 Napisano juče u 10:32 Ne silazi, 5308 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, sve je danas marketing. Najčešće napišu neke velike brojke, ili na godinu dana, a ispod sitnim slovima sa zvezdicom * po vrućini, hladnoći, po prašnjavim putevima, kiši, punom gasu... smanjite intervale. A kupac čita samo ovo prvo navedeno falabogu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8426 Napisano juče u 12:09 (promenjeno) Pana, 797 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim kakve sve probleme ljudi imaju zbog Ipon ulja meni teško da pišem o svojoj gluposti. Prilikom zamene pomešam dva ulja i posle nekih 600km primetim da mi je potrošnja pala na 4l za razliku od ranijih +- uobičajenih 4.8-5l. Kvačilo standardno, vožnja kruzer penzionerska 90-140 Sad me muči odnos mešanja. Promenio pre 5 sati član Jašim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12897 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 3136 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Pola pola,kao spricer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15194 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 1519 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pravi špricer se meša 68:32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...