Astral 6242 Napisano Ponedeljak u 16:50 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3922 postova Lokacija: Lyon Motocikl: 4tx Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Op op op... Zli peder cita...trepce ...guta knedlu... Mislis li da mu je neprijatno? Ma i on 100% radi za Ipone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10721 Napisano Ponedeljak u 16:55 Ne silazi, 2818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Aprijatno !! Ne znam radi li za ipone , ali da ima akciju u PUG - ima sigurno.. Sace da se javi , da ti objasni da nemas pojima , da je ljudski faktor , da se probijaju rokovi servisa , da nije do pug-a i tako bla bla bla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15144 Napisano Ponedeljak u 19:52 (promenjeno) Ne silazi, 1514 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, JoeD je napisao: Jednom prilikom zamenim ulje, dodjem na posao, kaze kolega, imas trag ulja iza sebe (od kuce do posla 15 km). Podignem haubu, nema gde nije procurilo ulje. ceo motor okupan, kad ga upalim cuje se kao sivaca masina, tako neki zvuk. Ulje retko kao voda. Gde je to mogao da procuri a da je sa drugim uljem bilo dobro i bez curenja? Mogao je da izbaci na merač (to nema veze sa kvalitetom ulja) ili na čep za sipanje ako je neko zaboravio da ga zavrne. Da je izgurao na merač to bi bilo i sa drugim uljem, isto i da je procureo na nekom semeringu ili bilo gde. Promenio Utorak u 06:48 član Interceptor BP 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11363 Napisano Utorak u 00:13 nekrunisani kralj moto cigana, 3354 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, mrle je napisao: Meni si jednom dosuo antifriz. I morao sam posle tri četiri godine da prodam Kawu, istekla mi registracija i gume mi bile loše i kočnice i mnogo je ulaganja bilo potrebno. I oni krpeži kada me udario autobus popustili. Užas Evo i dokaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2572 Napisano Utorak u 05:46 Drug član, 1743 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore to kad zafali antifriza na putu a nigde pumpe, pa moras da pišaš u flašu ili ekspanzionu posudu, zavisi gde je lakši prilaz... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13037 Napisano Utorak u 06:02 (promenjeno) Ne silazi, 2237 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Rider000 je napisao: Najgore to kad zafali antifriza na putu a nigde pumpe, pa moras da pišaš u flašu ili ekspanzionu posudu, zavisi gde je lakši prilaz... Vazda ste vi vozači stroma bili čudno nastrani.. Promenio Utorak u 06:02 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10721 Napisano Utorak u 06:39 Ne silazi, 2818 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, mrle je napisao: Evo i dokaza Ama jel me sprdas ?!? Okle ova slika jbt ??? 10 god ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2572 Napisano Utorak u 07:29 Drug član, 1743 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ProMaster je napisao: Vazda ste vi vozači stroma bili čudno nastrani.. Vidim sadrzaj boce koji kolega sa slike sipa, po boji se vidi da nije antifriz... Pa se setih ... w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 13037 Napisano Utorak u 09:29 Ne silazi, 2237 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bre zli peder, dok je bio pederčić, sad tek vidim... Da je malo više bio zGuza bilo bi lako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12873 Napisano Utorak u 10:31 Ne silazi, 3121 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Nije on zao,samo mu je takav pogled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...