Alekre 17682 Napisano juče u 14:20 (promenjeno) Integrisan, 8705 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nove CB-ejke, bila premijera pre nekoliko dana. Ja volim retro mašine, meni se lično sviđa osim instrumenata. Ima tablet Kontam da mora jer ima sve od elektronike pa trebaju meniji, ali bar da su stavili okrugli analogni obrtomer. Promenio juče u 18:52 član Alekre 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 498 Napisano juče u 14:45 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ovo rado posedovao, deluje kao sigurica. Takođe volim retro mašine.Snage taman za moje godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7562 Napisano juče u 18:14 Enduraš, 6778 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Šteta sto nema niklovane cajgere bio bi pun pogodak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4635 Napisano juče u 21:50 BJB Maxi Scooter Club, 1386 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, uketic je napisao: Ja bi ovo rado posedovao, deluje kao sigurica. Takođe volim retro mašine. Snage taman za moje godine. To smo mislili i za CB1000GT al nema danas sigurice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1153 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Gledali je u Milanu, lepota... Ali kad sam seo i ugledao ovo, toliko prazno i bezlično I taj tablet i sam korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12279 Napisano pre 17 sati Hronični Motociklopata, 7969 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Delim mišljenje sa Alekretom i ostalima, okrugli cajgeri fale, pa makar bili digitalni, sve ostalo top. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 498 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 510 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se takođe, ovaj televizor nikako ne ide uz dizajn samog motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24588 Napisano pre 7 sati Integrisan, 7940 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg ne idu ni USD vile, radijalne kocnice, ABS itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2370 Napisano pre 6 sati Drug član, 1634 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 7987 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 6832 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Opravdanje za ovo sranje od televizora je kao...puna je elektronike, koja se uzgred budi rečeno identična koristi na drugim modelima, pa je logično da to bude komandni centar. Kako? A kako RE može da napravi okruglo? Japanci su, naročito Honda, majstori reciklaže. Ovde su ga "i'cepili". Iako mi je koncept jasan i gotivim golaće, to je za mene motor, ovo mi je baš bezlično. Džaba joj karakter na gasu i sva ta štelovanja...bez okruglih satova je baš bljak....a pominju kao i duple trube "kao nekad". Ovo je samo još jedna izuzetna reklama za Kawasaki z900. Naravno da nisam mušterija i otprilike neće biti to, taj ekran, nešto što će da me odvrati od kupovine...ali baš su ga nekako sklepali od postojećih delova. Hornet 1000, od kojeg nasleđuje puno toga, je očigledno bio flop...pa sad daj da ga ispravimo. Kažu da su novi motori trošili ulje...i da je to kao sada rešeno, pride su mu čačkali nešto oko razvoda, pa zvuči i ponaša se drugačije od Horneta. Mislim da sam pominjao novinara MCNa Majkla Nivesa....on je sada solo i radi isto što i pre. U njegovom klipu gost je i Brzi Freddie Spencer, u čijim bojama je jedna od varijanti ovog motocikla...baš ova što je i testirana. Ukratko, CB bi trebalo rigorozno da sledi liniju predaka...a novih modela ima toliko da svaki može po volji da se unakazi. Nešto bi valjda trebalo da bude i sveto majku mu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 143 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako cemo retro, Kwaka Z900RS je No.1. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24588 Napisano pre 2 sati Integrisan, 7940 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Honda je dva puta imala promasaj sa hiljadarkama, da su trosile ulje. cbr1000rr 2008. i hornet 1000 ovaj novi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4878 Napisano pre 29 minuta Drug član, 1233 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, pronto je napisao: Nešto bi valjda trebalo da bude i sveto majku mu. Pa i jeste- profit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...