Pedja Ča 2235 Napisano pre 7 sati Drug član, 637 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iako nije nista novo,i bilo je toga uvek...ali u neko zadnje vreme na vise strana videh ili cuh o putnicima na dva tocka koji voze motore od 50cc. U eri kada vodimo polemiku koji je motor udobniji,dal je bolje 750,1000 ili 1300cc za putovanje, koja ogibljenja,koji modovi voznje...pored nas se provlace i krecu ljubitelji dvotockasa koji voze najmanje kubikaze a prevaljuju kilometre koje ne voze ni vozaci velikih motora. Vec sam napisao u jednoj temi o grupi od nekoliko njih na Tomosima sa PA zutim tablicama koje sam sustigao ispred Zabljaka na povratku sa moto skupa u Trebinju. Bila je to najveselija ekipa koju sam sreo tih dana. Svi u punoj opremi i sa kamerama,pice li ga pice uz Durmitor...opet na Moto Vikendu u Cacku pricam sa dvojicom Pozezana koji voze kineze neke od 50cc...isto u punoj opremi...kazu mi putujemo i idemo svuda...uzivamo i ne zurimo... Jutros se sisam i frizerka mi prica o svom suprugu koji je kupio kineza od 50cc,kupio opremu...i bez ikakvog iskustva raspalio na more,pa na Ostrog,pa izvozao Sjenicu,pa mu se prikljucilo par drugara pa hoce da idu za Trebinje,da voze obalu Cg...Hrvatsko primorje... i ne znam sta vec...kaze zena covek uziva,a ja ga podrzavam. Moj zakljucak pored toga sto mi je milo da vidim takav entuzijazam i hrabrost,osecam veliko postovanje prema ovim kolegama...Nekad i sam razmisljam dal da idem ili ne na neku duzu rutu,a ovi majstori samo gas...vedri,nasmejani,spremni. Napominjem da nije nimalo naivno ici magistralom kuda voze teretnjaci sa tako malim motoricem. Zato sam smatrao da bi trebalo da budu pomenuti na forumu. Tako da i ona prica oko pozdravljanja skuterasa i ovih manjih motora za mene nije upitna...od mene uvek pozdrav i postovanje 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2054 Napisano pre 6 sati Drug član, 2989 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Davno probano 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1310 Napisano pre 6 sati (promenjeno) MZ Rider, 4158 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Beše 2022: https://youtu.be/1sSEn6c95Ks?si=thIvjaiVyRpYo4UK Promenio pre 6 sati član Šumi Zmajček 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2235 Napisano pre 5 sati Drug član, 637 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Šumi Zmajček je napisao: Beše 2022: https://youtu.be/1sSEn6c95Ks?si=thIvjaiVyRpYo4UK Mene ovakve voznje impresioniraju iskreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4810 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 6952 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je sam pre više od 50 godina Tomos automatikom išo na more, 2 dana se vozio, u to doba su još mnogi tako išli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22427 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 1369 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pedja Ča je napisao: uzivamo i ne zurimo... Ovo je ključ svega. Samo para i vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2235 Napisano pre 4 sati Drug član, 637 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, đunta je napisao: Moj drugar je sam pre više od 50 godina Tomos automatikom išo na more, 2 dana se vozio, u to doba su još mnogi tako išli. Znam,i ja znam primere takve,i ficom se islo cela porodica se potrpa....srecno vreme,svi srecni...Danas imamo mnogo vise ali mi se cini da kolicina srece nije proporcionalna sa boljim uslovima zivota...zato su mi ljudi iz ove teme jos drazi...jer sa malim kapacitetima ostvaruju velike stvari...ne zale se,ne kukumavce...jednostavno uzivaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4810 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6952 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, išlo se Fićom i vukla kamp prikolica, bile neke male makedonske, ja ko dete sa famijiom spavali u kolima, a srariji na dušecima napolju, nije bilo ni šatora. A danas nam sve nešto fali, ni smeštaj sa 10 zvezdica nam nije dovoljan. Nekad se putovalo auto stopom ili inter reilom, ranac sa vrećom i malo stvari i ceo svet je dostupan. Bila je tema, čovek sa vespom preko Prokletija, zatam još nekih koji su putovali po svetu tako malim motorima. Nekada su se u exYu proizvodili Tomos i Rog, a Jawa uvozila, sve od 50ccm, jako masovno se vozilo i putovalo, doduše, bilo je to i jedno revulucionarno mirnodopsko vreme hipi pokreta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 751 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jedini problem kod malih kubikaza je preticanje treba voditi mnogo racuna i autoput,inace dozivljaj je izvanredan. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 602 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Jako volim da citam i gledam o ovakvim putovanjima, i postujem kolege koji ovako putuju. Na Dolomitima sam video ekipu na onim starim Vespama, svima su izmamili osmehe. Licno meni je tek na 1000cc sve selo na svoje mesto, i pojavila mi se zelja za duzim putovanjima. Al ponekad kad vidim snimke ljudi koji voze te manje motore imam utisak da sam nesto propustio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 751 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo ovi moji snimci nisu profesionalnog tipa,ne snimam za siroke narodne mase vec za sebe,da ostanu uspomene zabelezene. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2235 Napisano pre 3 sati Drug član, 637 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Djeronimo je napisao: Jako volim da citam i gledam o ovakvim putovanjima, i postujem kolege koji ovako putuju. Na Dolomitima sam video ekipu na onim starim Vespama, svima su izmamili osmehe. Licno meni je tek na 1000cc sve selo na svoje mesto, i pojavila mi se zelja za duzim putovanjima. Al ponekad kad vidim snimke ljudi koji voze te manje motore imam utisak da sam nesto propustio Isti trip i ja imam Nisam nikad vozio mali motor...prvi put vozio MZ nekih 3 km rvanja sa njim i sledeci na koji sam seo je CBR600F...Jednom kasnije probao skuter s oni mali tockici i nije mi se svidelo. Ali definitivno sam tu nesto propustio. Kad sedim u basti kafica i prolaze ovi motorici pogled mi luta ka njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2235 Napisano pre 3 sati Drug član, 637 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Bobni je napisao: Da se razumemo ovi moji snimci nisu profesionalnog tipa,ne snimam za siroke narodne mase vec za sebe,da ostanu uspomene zabelezene. Snimak je meni odlican. Sto bi rekli Raw materijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 751 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Pedja Čaimao sam maler kada smo se vracali,odlepio mi se nosac za kameru i najlepsi deo oko kopaonika nisam snimio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...