Lukac 1562 Napisano Ponedeljak u 12:10 onaj koji oblikuje, 389 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je na poslednju voznju otisao jos jedan od Beogradskih moto legendi, moj drugar i klasic Spasojevic Dragan -Spale. Znamo se od 1971god odrasli smo zajedno na Beogradskom asfaltu, godinama mi je pomagao u mehanici, druzili se i vozili zajedno. Lose operisan kuk pa kicma prosle god, od tada je bio vezan za krevet culi smo se zadnji put pre par meseci.Zbogom i mirni ti putevi nebeski. 1 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4167 Napisano Ponedeljak u 12:14 Drug član, 1335 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan RiP legendo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10769 Napisano Ponedeljak u 12:49 Drug član, 3418 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Ode još jedan stari prijatelj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 250 Napisano Ponedeljak u 13:17 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 549 Napisano Ponedeljak u 14:00 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja dragi Spale. Prošlo je četvrt veka a kao da je juče bilo kada smo se skupljali na Krstu kod gazda Milutina i letnjih dana 2000. godine osnovali MK Beograd. Bugi, Lole, Dača, Zare, Spale, Miša, Tane, Sergej, Nebojša, Sale, Džoni, Nemanja... Lepo je to vreme bilo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 411 Napisano Ponedeljak u 14:12 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 92 Napisano Ponedeljak u 14:17 Svrati ponekad, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici,,,, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 23359 Napisano Ponedeljak u 15:00 Integrisan, 9110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici i prijateljima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10769 Napisano Ponedeljak u 16:15 Drug član, 3418 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana je na Lešću, opelo u 12.30, sahrana u 13.00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 549 Napisano Ponedeljak u 17:45 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem na Mišin post da je sahrana u sredu, 22. jula. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M_Bane 87 3379 Napisano pre 20 sati Braveheart, 734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće porodici i prijateljima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1479 Napisano pre 19 sati Drug član, 1223 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana - Spasojević Dragoljub | umrlice.com UMRLICE.COM Sahrana za Spasojević Dragoljub, 22.07.2026. u 13:00h. Groblje: Lešće groblje Beograd, Beograd. rip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 914 Napisano pre 19 sati Drug član, 1495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja, saucesce porodici. Obelezio je jedno vreme u svetu motocikala u Beogradu i sire, pricace se o njemu dugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8181 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 3557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce. U svet motora sam usao pre tri god ali za Spaleta i ekipu sam cuo od starijih, skoro su mi opet pricali o toj ekipi, Legende nikad ne umiru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2346 Napisano pre 17 sati Drug član, 1633 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je žao. Spaleta nisam baš dugo video ali se sećam svog prvog odlaska kod njega. Išao sam sa nekom tremom kao na prijemni za faks. Toliko sam se pre toga naslušao priča da ni sam nisam znao šta me čeka tamo. Ali iskustvo sasvim suprotno. Baš mi je ostao u lepom sećanju. R.I.P. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 857 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph trophy 900, HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan RIP MK Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 857 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 391 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph trophy 900, HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan 7 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16210 Napisano pre 6 sati Cool tip, 3255 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3665 Napisano pre 3 sati ODUSTO OD DIJETE, 3044 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...