mali_veseljak 1353 Napisano Nedelja u 16:14 Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, bajker71 said: Na mog pradedu Vojislava u Velikom ratu su pucali neki Srbi kao pripadnici Austrougarske vojske... Ti mislis da su ti djedovi dobrovoljno otisli u austougarsku vojsku? Vjerovatno znas da su srbe iz BiH slali na Socu i druge frontove zbog toga sto je vecina prelazila na stranu stpske vojske. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1353 Napisano Nedelja u 16:14 Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dok se mi raspravljamo neko je zadovoljan sto mu se plan ispunjava.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5184 Napisano Nedelja u 16:16 Drug član, 3151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, miki je napisao: Mislim da bi "obe strane" trebalo malo da stanu na loptu. Ljudi koji žive u Srbiji djelimično opravdano, ali djelimično i ne, krive ljude koji žive u Republici Srpskoj. @mali_veseljak@Pirotehnicar mislim da imate pogrešnu predstavu o dešavanjima o kojima ovde pričamo, iz prostog razloga što živite relativno daleko od granice. Ja lično znam ljude iz istočnih dijelova RS, jer mi je majka odatle i tamo sam rođen i živio neko vrijeme, i to dosta njih, koji rade ovo za šta nas ovde optužuju. Znači Zvornik, Bijeljina, Vlasenica, Bratunac. Neki od njih to rade iz nekog svog uvjerenja da tako treba, ali neki to rade iz čiste lične koristi, bole ga đon što će on da ujebe Beograđane (jer su svakako šupci) dok god on dobije 50/100/200 evropejaca za dan života + mu dupe vidi puta do BG. Najžalosnije je to što kad bude došlo do konačne podele Bosne...svi sa tvoje strane Drine će gledati ka Srbiji sa vapajima za pomoć. Da li će Srbija odgovoriti u tom trenutku ne znam...baš zbog tih dunđera bez mozga. Tuga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4912 Napisano Nedelja u 16:34 Drug član, 1239 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da neće, iz razloga što nas još uvijek, većinom, gledaju kao glupe Bosance. Bez obzira što smo pametniji i sposobniji od mnogih koji nas tako gledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24655 Napisano Nedelja u 16:36 Integrisan, 7979 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ovde pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2803 Napisano Nedelja u 16:36 Mr., 670 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, suarez said: Jel možeš onda da mi kažeš šta se konkretno radi na teritoriji Bosne po pitanju očuvanja srpskog naroda? Posto se po tvojim rečima u Beogradu pije kafa, a cesto viđamo proteste, akcije i slično. Da po Beogradu se pije kafa i na to su i sami studenti ukazivali a ti mozes da se pravis slijep. Mnogo veci otpor i procentualno je u manjim mjestima nego u samom Beogradu. Da 20 posto Beograda izadje i iskaze gradjansku neposlusnost rezim bi pao za 15 minuta. Sto se tice ovog sto si gore napisao u vezi ocuvanja srpskog naroda sa ove strane Drine radilo se sta se moralo od 92.do 95 u vrijeme u kome nam je svaki metak koji je dosao preko Drine naplacen. Svjedok sam tog zlog vremena i u svemu tome opstadosmo nekako i sacuvasmo konstitutivnost u Bosni. Kad smo nakon rata dozvolili da nam rezim iz Beograda kroji kapu sve je i krenulo nizbrdo. Ne znam koji ti je pa ti je odjednom srbin sa zapadne strane Drine kriv za sve. Popusti nas brate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8304 Napisano Nedelja u 16:37 Drug član, 2346 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Do podele bosne nece doci u skorije vreme, zapadu je potrebno jedno takvo “bure baruta” u svakom regionu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2803 Napisano Nedelja u 16:38 (promenjeno) Mr., 670 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, mick said: Najžalosnije je to što kad bude došlo do konačne podele Bosne...svi sa tvoje strane Drine će gledati ka Srbiji sa vapajima za pomoć. Da li će Srbija odgovoriti u tom trenutku ne znam...baš zbog tih dunđera bez mozga. Tuga... Gledali smo 95-te i mi i ovi iz Krajine pa sta bi. Da ne bi Holbruka novi kameni cvijet bi se morao podici u Krajini. Promenio Nedelja u 16:39 član Pirotehnicar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5184 Napisano Nedelja u 16:38 Drug član, 3151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Sharky - Alex je napisao: Do podele bosne nece doci u skorije vreme, zapadu je potrebno jedno takvo “bure baruta” u svakom regionu Čim dotok novca prestane ili se umanji veruj mi crtaće se granice momentalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8304 Napisano Nedelja u 16:41 Drug član, 2346 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se Mick, ali opet se zapad pita za novac i oni mogu da zavrnu slavinu kao i 80-ih kad su planirali podelu jugoslavije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5184 Napisano Nedelja u 16:50 Drug član, 3151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Sharky - Alex je napisao: Slazem se Mick, ali opet se zapad pita za novac i oni mogu da zavrnu slavinu kao i 80-ih kad su planirali podelu jugoslavije. Svaki dalji komentar je suvišan....a mi smo glupi komplet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suarez 76 Napisano Nedelja u 16:52 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda TEK 250 2025 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Pirotehnicar je napisao: Da po Beogradu se pije kafa i na to su i sami studenti ukazivali a ti mozes da se pravis slijep. Pije se po svim većim gradovima. Uvek će biti jedan procenat ljudi. pre 7 minuta, Pirotehnicar je napisao: Ne znam koji ti je pa ti je odjednom srbin sa zapadne strane Drine kriv za sve. Popusti nas brate Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su mi krivi Srbi iz Bosne za vlast u Srbiji, niti sam spominjao glasanje. U istim smo govnima, vlast kod vas nije nista bolja. Treba zajedno da se borimo. Pitanje je opstanka, pogotovo na jugu Srbije. Samo sam rekao da je moj subjektivni osećaj da nema tog nekog nezadovoljstva kod vas, koje bi po mom mišljenju trebalo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2803 Napisano Nedelja u 16:56 Mr., 670 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, suarez said: Pije se po svim većim gradovima. Uvek će biti jedan procenat ljudi. Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da su mi krivi Srbi iz Bosne za vlast u Srbiji, niti sam spominjao glasanje. U istim smo govnima, vlast kod vas nije nista bolja. Treba zajedno da se borimo. Pitanje je opstanka, pogotovo na jugu Srbije. Samo sam rekao da je moj subjektivni osećaj da nema tog nekog nezadovoljstva kod vas, koje bi po mom mišljenju trebalo da bude. Pogresan ti je subjektivni osjecaj. I ova prica, vjerovatno nenamjerno, ide u pravcu kanalisanja nezadovoljstva prema nama preko Drine a sijanje razdora i podjela jeste modus operandi rezima u Beogradu i satelita u RS na kom opstaju toliko dugo 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 16959 Napisano Nedelja u 19:46 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 971 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Vucic napravi moto fest, Srbi iz Srbije i Srbi iz RS se posvadjaju u temi o tom moto festu jer smo jedni drugima krivi za nesto sto nismo, sto opet nema nikakve veze sa moto festom. E zato smo tu gde jesmo. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1353 Napisano Nedelja u 20:19 Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9512 Napisano Ponedeljak u 16:58 -, 1970 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan On 7/26/2026 at 5:53 PM, mali_veseljak said: Kao sto pojedini iz RS glasaju u SRB organizovano, vjeruj da ima ista stvar i obrnuto. Ali ja nikad nisam cuo da neko iz BL, Trebinja ili Doboja pogrdno govori o srbima i Srbiji. To je poenta svega sto sam napisao. Za koju? Ovu "pravu" ili blokadersku? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1353 Napisano Ponedeljak u 17:39 Drug član, 1029 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ruka ruku mije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 2176 Napisano juče u 06:41 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1065 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda CBF 1000 + Triumph Bonneville America 800 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/26/2026 at 6:36 PM, Pirotehnicar said: Da po Beogradu se pije kafa i na to su i sami studenti ukazivali a ti mozes da se pravis slijep. Mnogo veci otpor i procentualno je u manjim mjestima nego u samom Beogradu. Da 20 posto Beograda izadje i iskaze gradjansku neposlusnost rezim bi pao za 15 minuta. Sto se tice ovog sto si gore napisao u vezi ocuvanja srpskog naroda sa ove strane Drine radilo se sta se moralo od 92.do 95 u vrijeme u kome nam je svaki metak koji je dosao preko Drine naplacen. Svjedok sam tog zlog vremena i u svemu tome opstadosmo nekako i sacuvasmo konstitutivnost u Bosni. Kad smo nakon rata dozvolili da nam rezim iz Beograda kroji kapu sve je i krenulo nizbrdo. Ne znam koji ti je pa ti je odjednom srbin sa zapadne strane Drine kriv za sve. Popusti nas brate Za ovih godina koliko su ovi na vlasti svi se usemili negde po ne vladinim i vladinim organizacijama sa nekim izmisljenim imenima ....pazi "Centar za drustvenu stabilnost",ili Beogradski centar za bezbednosnu politiku ima ih na hiljade ,gomila "Politickih analiticara" dalje, ova navodna opozicija u skupstini apsolutno im ne odgovara promena vlasti,to je sve dobro placeno,,,da i pije se kafa za vreme izbora i krivi nam "prekodrinci" 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17523 Napisano juče u 07:13 (promenjeno) Drug član, 1994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Sveta 5. je napisao: Za ovih godina koliko su ovi na vlasti svi se usemili negde po ne vladinim i vladinim organizacijama sa nekim izmisljenim imenima ....pazi "Centar za drustvenu stabilnost",ili Beogradski centar za bezbednosnu politiku ima ih na hiljade ,gomila "Politickih analiticara" Većina analitičara političkih ali i vojnih ima oko 25 do 30 godina. Kad pre pokupiše toliku mudrost i iskustvo? Promenio juče u 12:01 član bajker71 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8368 Napisano juče u 10:10 Pana, 793 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Većima analitičara političkih ali i vojnih ima oko 25 do 30 godina. Kad pre pokupiše toliku mudrost i iskustvo? Čkolovali se na Akademiji mladih lidera na Paliću ili je znanje i iskustvo preneto dodirom neke od partijskih veličina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17523 Napisano juče u 11:02 Drug član, 1994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znači znanje može da se prenese dodirom ili polnim putem kao neka venerična boles'!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 12291 Napisano juče u 11:22 Hronični Motociklopata, 7974 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jašim je napisao: Čkolovali se na Akademiji mladih lidera na Paliću ili je znanje i iskustvo preneto dodirom neke od partijskih veličina Ali ono "Akademija mladih lidera"... koja količina proseravanja iza toga, a ono sve neki panjevi, ulizivači/tapšači u usponu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24655 Napisano juče u 12:43 Integrisan, 7979 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Ali ono "Akademija mladih lidera"... koja količina proseravanja iza toga, a ono sve neki panjevi, ulizivači/tapšači u usponu... 90% losi djaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4335 Napisano juče u 16:05 Drug član, 1964 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: 90% losi djaci... 100% loši ljudi 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 8368 Napisano pre 14 sati Pana, 793 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Đaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...