Jump to content

Moto Zajednica

sym symphony 125 sr

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 839 postova
  • Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr

nisam nasao u pretrazi  temu o ovom skuteru,pa da je otvorim.

danas sam se ponovio ovim simcetom , sledi prva registracija,za sada od  iskustava imam slike i par krugova po komsiluku (vozio sam druge skutere,ali ovaj nisam)

evo slika,dok ne dobije tablicu i pocne da se vozi,pa cu da napisem utiske.

kako vas sluzi vase simce ? 

79ced0f8-bf9b-4ed4-9436-84015833b167.jpg

93d3aaee-891b-480a-838c-ce04b12a1fb8.jpg

925c0f58-efd2-4d2c-8e29-a3a4caf79e9c.jpg

43716035-4fed-438a-9a32-b2e3905db6a4.jpg

f624e1bc-b064-4fc7-b1c8-aae2d60bd037.jpg

77cbb340-8bce-4d2c-826f-c5a9fca9927d.jpg

Promenio član brankoXM
  • Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

platio sam kombi da ga doveze do mene kuci, i zove me vozac,kaze ej mozes da otvaras kapiju i  spremas se,dolazim za par minuta.... ja izadjem napolje,otvorim kapiju ,zvoni telefon....

kaze ej, imao sam saobracajku,zena me isekla,dodji da vidis da li ima stete na motoru...

au...   kilometar od moje kuce,a dosao iz bg do mene,80 tak km,i pred kucnim pragom.  ja sednem u auto sidjem u grad ,kamionce razbijen bocni zmigavac,ulubljeno krilo, ogrebotine duz stranice,stoji na putu...

zuta panda skroz oguljena i prilicno ulubljena celom desnom stranom...skrenula levo na putu ispred njega,umesto da ga propusti.isla iz suprotnog smera. dobro je svi zivi i nasmejani.

simce bilo dobro uvezano nije ni mrdnulo.ali nije bilo bas prijatno kad sam dobio poziv.pa kilometar od kuce da mi umres :) 

• Sviđa mi se 2

• Malinar u pokusaju, 1906 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Ovo je onaj na akciji 2090 evra?

Teram druga da ga pazari, on se stis'o, gleda neke polovne rage za 1200 evra, umesto da kupi novu stvar.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 3922 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb

Imam sličnu kombinaciju trenutno, versys1000 i st200. 

Imam patike za grad i cipele za igranku.

Savršeno. 

Sa skutera ne silazim, teram ga svaki dan, obožavam ga. 52L kofer, provlačenje, upotrebna vrednost, potrošnja od 2.8-3.0, ne akam i ne trošim motor po gradu koji ispod mene PRŽI 100+ stepeni. 

Čim idem van grada i dalje na motor, i teram. Juče sam se provozao sa drugarom na 39'C, kad sam ušao u grad nisam mogao da dočekam da dođem kući i ostavim ga, umiranje je, agregat je toliko zračio toplote da sam mislio da ću umreti. Seo na skuter i otišao da se ošišam.. I nema agregata ispred, samo vruć vazduh, u šorcu majici i papučama (ne preporučujen ne nošenje zaštitne opreme, ali sam išao 500m do ćoška). 

Rekao sam to 1000 puta, motor je obest, naš hir, ali skuter je potreba. Nikad više bez skutera. Pošto imam tocano urbano i muffove, ne planiram da ga parkiram ni zimi, samo u slučaju padavina, u februaru sam ga vozio i po minusu, pošto je s njim svaka relacija 10-15min sa kraja na kraj grada ni to mi nije neizdrživo. 

Gume, ODMA PROMENI, kupi metzeler roadtec, veruj mi, sct je kriminalno opasan i klizak. 

👍 

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: Aprilia SR MAX 300

Ja sam prošle nedelje u Ulcinju rentao baš ovakav tri dana . Nov potpuno , total 182 km. Mogu reći da me razočarao ,jer sam i ranije u Greece vozio isto SYM 125 . Ovaj sad je bio bez duše , stao sam da ponovo pročitam oznaku na boku , misleći da je 50ccm. 

Mošda je nekako prigušen ili nešto slično zbog zaštite od preteranog forsiranja .

Nadam se da je to u pitanju i da će ovaj tvoj biti munja .

• Malinar u pokusaju, 1906 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

U Grčkoj sam 2019. rentao symphony 125, kontam da je danas symphony sa istim ili jačim agregatom, ja i drugarica smo išli oko 100 km/h i činilo mi se da je skroz ok. Ja 100+ kila, ona pedesetak.

Promenio član milomir22

• Ne silazi, 3922 postova
  • Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb
12 minutes ago, milomir22 said:

U Grčkoj sam 2019. rentao symphony 125, kontam da je sa istim ili jačim agregatom, ja i drugarica smo išli oko 100 km/h i činilo mi se da je skroz ok. Ja 100+ kila, ona pedesetak.

...to ti ona rekla da ima 50kg ili si sam vag'o? 😉 

e,stigla i tablica,popodne cemo on i ja legalno do grada,da ga probamo u njegovom prirodnom okruzenju. 

juce sam malo probao po ulici,vozio sam ja nekad novog kineza 50 ccm,razlika je.ubrza,reaguje,ne zapne iz sve snage kao 50. nisam mnogo zavrtao gas,postuje se razrada,mada,kod mene se sva vozila voze kao da su u dozivotnoj razradi :)

ovo je mali grad,nema ovde nekih  brzih saobracajnica niti deonica gde moze 80. sve je usko sabijeno i projektovano za mnogo manji grad i manje ljudi. putevi su preoptereceni saobracajem da nemas gde da razvlacis,a i tek sto se krene eto pesackog,raskrsnice,krivine.

kolima kad idem na posao, bord mi pokaze prosecnu od 18 kmh...po ogranicenjima ako se vozi.

nema gde ovde da se ide ni 60,50 mozda. simce to radi sa lakocom.

brdo mene zanima,do grad ami je pola ravno pola nizbrdo,videcu u povratku,ako moze uz normalno brdo  da kulturno izadje,on zadovoljava ono sto meni treba.

Promenio član brankoXM

• Zainteresovan, 465 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125

Kupljen oktobra, 1300-400 km predjenih.
Potrosnja 2,1-2,6l/100. Max brzina 100-110, kako duva vetar. Za svaki dan, odlicna sprava. Lepo povlaci, lak na upravljacu. Prosta masina. Na ~150km ides na pumpu. Za te pare sigurno nema nista bolje, novo. Kofer kappa K30NT.
70-80km/h drzi lagano, uziva. Tvrdo sediste (vidim kod tebe crno, kod mene crveno). Uz brdo sa mojih 80kg ide odlicno. Svasta sam probao, vozio, imao, i mogu da kazem da je dobar skuter.74ac482a342d5cc83b134f4bfc4de417.jpg

Sent from my 2201117PG using Tapatalk

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: Kymco Visa

Crveno sedište je na LC verziji sa vodenim hlađenjem ili vizuelne razlike nema, samo ispod plastika? Mada lično mislim da je na 125cc vodeno suvišno, vezvanje ABS-a za vodeno hlađeni model je bezveze.

EDIT: sada vidim da nije, far je drugačiji na LC verziji, a boja je dostupna u obe varijante motora. Inače po BG-u ih viđam gomile na dostavi.

Promenio član astmario

• Drug član, 1281 postova
  • Motocikl: NEMAM

Brate ST i SR nisu isti skuteri. Boja sedišta nema veze dal je LC ili AC kad smo kod toga.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja