Juan 331 Napisano Četvrtak u 21:26 Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan danas sipao do cepa i racunica kaze 2,7 litara na sto km. zadovoljanBice sve manje i manje, i meni na pocetku 2,6, a evo juce bas sipao 2,3. Uglavnom max 2,4, kao sto je deklarisana potrosnja.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1218 Napisano Petak u 15:35 MK SO Zandarmerije, 867 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan da,to je to. ja do posla imam sve skoro nizbrdo,u povratku naravno skoro sve uzbrdo. a posto kazu da uzbrdica pojede vise nego sto nizbrdica ustedi to je onda to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 526 Napisano Petak u 18:27 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pitao danas u gradu nekog Glovo-vca na SR-u tamnije puti kako mu se pokazao skuter nešto nije bio oduševljen, kaže da se bolje pokazao ST /LC sad jbm liga.Ko zna kakav je taj koji on vozi, možda mu neko dušu izvadio pre toga.Prelaze i do 8000-10.000 mesečno,nije mi jasno kako je to uopšte moguće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1218 Napisano Petak u 18:34 MK SO Zandarmerije, 867 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan za mojih 6 km dnevno,svaki je dobar,samo da moze uzbrdo,zato sam i uzeo 125, i moze sve sto meni treba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...