brankoXM 1192 Napisano pre 13 sati (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 838 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan nisam nasao u pretrazi temu o ovom skuteru,pa da je otvorim. danas sam se ponovio ovim simcetom , sledi prva registracija,za sada od iskustava imam slike i par krugova po komsiluku (vozio sam druge skutere,ali ovaj nisam) evo slika,dok ne dobije tablicu i pocne da se vozi,pa cu da napisem utiske. kako vas sluzi vase simce ? Promenio pre 13 sati član brankoXM 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 294 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene moj Simeun služi fenomenalno... Čestitam kupovinu.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1192 Napisano pre 12 sati MK SO Zandarmerije, 838 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan platio sam kombi da ga doveze do mene kuci, i zove me vozac,kaze ej mozes da otvaras kapiju i spremas se,dolazim za par minuta.... ja izadjem napolje,otvorim kapiju ,zvoni telefon.... kaze ej, imao sam saobracajku,zena me isekla,dodji da vidis da li ima stete na motoru... au... kilometar od moje kuce,a dosao iz bg do mene,80 tak km,i pred kucnim pragom. ja sednem u auto sidjem u grad ,kamionce razbijen bocni zmigavac,ulubljeno krilo, ogrebotine duz stranice,stoji na putu... zuta panda skroz oguljena i prilicno ulubljena celom desnom stranom...skrenula levo na putu ispred njega,umesto da ga propusti.isla iz suprotnog smera. dobro je svi zivi i nasmejani. simce bilo dobro uvezano nije ni mrdnulo.ali nije bilo bas prijatno kad sam dobio poziv.pa kilometar od kuce da mi umres 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4500 Napisano pre 7 sati Malinar u pokusaju, 1904 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je onaj na akciji 2090 evra? Teram druga da ga pazari, on se stis'o, gleda neke polovne rage za 1200 evra, umesto da kupi novu stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1192 Napisano pre 4 sati MK SO Zandarmerije, 838 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan jeste, i cena je bila korigovana jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9770 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3920 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Imam sličnu kombinaciju trenutno, versys1000 i st200. Imam patike za grad i cipele za igranku. Savršeno. Sa skutera ne silazim, teram ga svaki dan, obožavam ga. 52L kofer, provlačenje, upotrebna vrednost, potrošnja od 2.8-3.0, ne akam i ne trošim motor po gradu koji ispod mene PRŽI 100+ stepeni. Čim idem van grada i dalje na motor, i teram. Juče sam se provozao sa drugarom na 39'C, kad sam ušao u grad nisam mogao da dočekam da dođem kući i ostavim ga, umiranje je, agregat je toliko zračio toplote da sam mislio da ću umreti. Seo na skuter i otišao da se ošišam.. I nema agregata ispred, samo vruć vazduh, u šorcu majici i papučama (ne preporučujen ne nošenje zaštitne opreme, ali sam išao 500m do ćoška). Rekao sam to 1000 puta, motor je obest, naš hir, ali skuter je potreba. Nikad više bez skutera. Pošto imam tocano urbano i muffove, ne planiram da ga parkiram ni zimi, samo u slučaju padavina, u februaru sam ga vozio i po minusu, pošto je s njim svaka relacija 10-15min sa kraja na kraj grada ni to mi nije neizdrživo. Gume, ODMA PROMENI, kupi metzeler roadtec, veruj mi, sct je kriminalno opasan i klizak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...