bradivoje 19 Napisano Petak u 19:48 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Prešao sam 330 km, još mi se nije upalila rezerva, i kada sam ponovo sipao, ostalo mi je još 6 litara... pa se pitam: da li je moguće da moj Milenko troši ispod 5 l ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 850 Napisano Petak u 19:52 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitaj Milenka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1495 Napisano Petak u 21:13 Zainteresovan, 555 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moguce je. Ja sam slusao ljude da im motori trose i po 3L, cak i manje. A tek za auta kako malo trose, daleko ispod fabrickog minimuma... tako da i tvoj moze da trosi ispod 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17398 Napisano Petak u 21:39 Integrisan, 8651 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Passat 2.0 TDI koji troši 5 do 5.5 po gradu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 486 Napisano Petak u 23:13 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Moze i manje. Kad se ne vozi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 19 Napisano Subota u 05:58 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim ozbiljno... a kad vi ne umete da razlikujete šalu od zbilje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9761 Napisano Subota u 06:01 (promenjeno) Ne silazi, 3917 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ovako. Ko je milenko? Bmw 650? Edit: Ja koristim aplikaciju Fuelly već 10 godina.. Pratim i pišem svako sipanje, sve troškove, kad sam šta menjao... Meni je versys 650 na otvorenom putu, lokalni putevi, kad je brzina 70-90 trošio i 4. Evo ti statiska svih sipanja. E sad. Efikasnost samih agregata je skoro ista, najveću razliku u potrošnji prave razlike u radu, tj. pritisak u gumama pravi ogromnu razliku, masa i otpor vetra, stil vožnje, dal si konstantan ili imaš puno gas/kočnica. Ne vidim zašto bi gs650 imao problem da bude ispod 5L. Grad i gradska vožnja su uvek značajno veća potrošnja, rad u mestu i konstantno stani kreni. Promenio Subota u 06:14 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 848 Napisano Subota u 19:21 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda XL600V Transalp, Aprilia Pegaso 650 Supermoto, Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500 Africa Four, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ko još vozi 70-90? Možda ti radi na jednom klipu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17398 Napisano Subota u 21:54 Integrisan, 8651 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vozim ja na primer. Uglavnom se držim tu negde oko ograničenja. Najviše što sam uspeo da ga uštinem je bilo 3.8 litara što je ludilo za 900 kubika. Mada ta potrošnja nije realna. Obično to bude kod mene bude oko 4.7, 4,8, retko kad preko 5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12791 Napisano juče u 05:25 Ne silazi, 3073 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo pa ce Milenko da proizvodi benzin.Onda dolazi profit. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 19 Napisano juče u 06:58 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan Evo 'vako: moj Milenko je trošio 3.9 i 4 litara... na 100 km. U gradu ne merim potrošnju... ko je lud da meri potrošnju u gradu. Eto ti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24901 Napisano juče u 10:12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2985 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...jos jedna tema koja obecava... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 44 Napisano juče u 10:49 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je F660GS Twin (800 kubika) trošio 3.8-3.9l u proseku po magistrali, na autoputu preko 5l. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 848 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda XL600V Transalp, Aprilia Pegaso 650 Supermoto, Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500 Africa Four, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Bez 8 litara ne priznajem. Slabo vi to terate. 70 ne bih išao ni da mi je guma spala sa felne. Čemu život na motoru od 900cc i 70... Valjda lepo izgleda motor dok ga gledaš u dvorištu. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bradivoje 19 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW F650, ex KLE 500, ex Honda Trans Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Forest said: Bez 8 litara ne priznajem. Slabo vi to terate. 70 ne bih išao ni da mi je guma spala sa felne. Čemu život na motoru od 900cc i 70... Valjda lepo izgleda motor dok ga gledaš u dvorištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 486 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Forest je napisao: Bez 8 litara ne priznajem. Slabo vi to terate. 70 ne bih išao ni da mi je guma spala sa felne. Čemu život na motoru od 900cc i 70... Valjda lepo izgleda motor dok ga gledaš u dvorištu. Da ti taj ẓ̌ivot potraje. I da potraje drugima oko tebe, što je i važnije. Takvi kao ti su najgora stvar u svemu ovome. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2581 Napisano pre 5 sati Drug član, 1072 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan @AlekShu Nije covek rekao da ga vozi 200 na pravcu, ne treba ga odmah napadati. Ko vozi auto striktno po ogranicenju opasno mi ide na zivac, motoriste ne bih komnetarisao. Kako god, u poslednje vreme sve vise razmisljam da uzmem sebi neki hard enduro i sidjem s asfalta. Ne znam ko mi je gori, da li ovi sto manijace a ne umeju, ili ovi sto voze 50 na sat po nekoliko km i naprave kolonu duzu nego kad se krene po mladu. Da ne budem skroz van teme, ni jedan svoj motor ne spustih na te zlatne 4- 4.5 litre, KLE, KLR, Strom, Versys, sve preko 5.5. Laki je malo nervozan izgleda. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 12394 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 4523 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan Xadv mi je trošio u gradu zakucanih 5l, nisam ga nešto štedeo. Ni Afriku sad ne štedim baš i realno varira 6.2-6.5 u Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 848 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda XL600V Transalp, Aprilia Pegaso 650 Supermoto, Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Honda VF500 Africa Four, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Ma opušteno Gile, Alek me ni ne poznaje tako da mu nemoj uzeti za zlo. Ja bar nisam. A ako vidite u potpisu koje motore imam, izuzev fj1100 malo tu šta može da se tera i 160. A fj1100 sam stavio prednju gumu sa speed indeksom S (maksimalno 180 dozvoljeno) i nju sad vozim. 8l na 100km. Sasvim slučajno je to i potrošnja Vf500 Trail po offu Promenio pre 5 sati član Forest 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24901 Napisano pre 5 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2985 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...meni uvek potrosi SVE sto sipam...jel to ne valja, treba li da idem kod majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 486 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Ma svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2581 Napisano pre 4 sati Drug član, 1072 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce da mu motor ne trosi 10 litara, nek sipa 6. Nista lakse. Odavno sam prestao da gledam potrosnju na svojim vozilima. Sipam kad imam, vozim koliko imam. Bitno je da se nesto kotrlja. Dao sam zeni auto pre par meseci (Maverick 2.0), otisla na Kop i vratila se, skinula mu potrosnju s mojih standardnih 13 na 10 litara plina. A ja mislio da ne moze ispod. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 355 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jaka tema, jaki odgovori hahaha Auto mi troši kao da negde gorivo curi, al zato ide očajno Zato se Hondica ne gasi, šta god da joj radim tu je na oko 3l/100km. Laki jednocilindraši braćo i briga vas za stanje na bliskom istoku. Samo nemojte sa da krenete i plin na motore da stavljate Promenio pre 4 sati član Skandi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 1021 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auto mi trosi 0 litara goriva - vozim na struju A motor celih 5.5-6 l tako da mi je isplativije da ne vozim motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17237 Napisano pre 2 sati Drug član, 1983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom Banditu nema merača goriva (2001-vo već ima) ni lampicu, tako da rezervoar punim uvek do kraja a "Trip 1" resetujem na 0.km. Kad zvuk redna 4 pređe u zvuk Multistrade L 2 prebacujem na rezervu, zapamtim kilometražu, gledam neku sledeću krštenu pumpu a mašina ponovo počinje da peva. Podatak o potrošnji mi nije bitan zbog troška za gorivo već mi više govori o "zdravstvenom stanju" motocikla. Kada sam ga tek kupio, registrovao ga i krenuo za Albaniju, na rezervu sam prebacivao posle 200 km, nekada i manje. Na prošlonedeljnoj vožnj sam prelazio i po 280 km pa prebacivao na rezervu, tj. od čepa do čepa 5,25l i ako nisam ništa štedeo i zavrtao ga kada god se ukazala prilika. Da sam cinculirao bilo bi i manje. Prosečnu potrošnju sam skinuo za više od 1l prevashodno nabavkom dobrog filtera za vazduh i nešto malo servisom i podešavanjem karbova... Zato mi nije jasno kada neko kaže nije mi bitno koliko troši?! Razumem da nije svako štedljiv i ekonomičan ali ne radi se o ekonomičnosti nego o tome da nije normalno ako je potrošnja goriva velika pri normalnoj vožnji i da te simptome ne treba zanemarivati. O isplativosti vožnje ne razmišljam, jer da mi je to bitno ne bi ga ni imao pošto svaki izlazak iz garaže lepo košta i nije mi žao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...