Vitez Koja 340 Napisano Jun 8 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa njima? Svidele mi se neke stvari, pa me zanima iskustvo sa njima? Popust ili radi kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 828 Napisano Jun 8 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada nista kupio kod njih ali sam nasao za moj motor kod njih skid plate sw motech kosta 21000 dinara dok na svim stranim sajtovima bugarska zapad je 250 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 340 Napisano Jun 8 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nasao nesto kod njih, ispadne mi jeftinije nego u Kini da kupim. Pa me zato zanimaju iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 146 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao vise puta SW Motech skalameriju kod njih, skroz korektni, inace su ovlasteni diler za RS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 86 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1390 SUPER ADVENTURE R Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao neke torbice i porucio nesto od sw motech-a , sve bilo po dogovoru i cene kao sa sw motech sajta . Pozitivno iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8353 Napisano Jul 2 Drug član, 2358 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozitivni, gostoljubivi, tacni…. Sve pohvale od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 1082 Napisano juče u 07:34 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Kakva imate iskustva sa njima po pitanju servisa? Konkretno me zanima Kove podrška, pošto sam počeo da razmišljam o kupovini 800X. Čitam da ljudi sa ostalim distributerima imaju dosta loša iskustva, a Burnout ipak prodaje premium proizvođača, pa imam određenu nadu da način poslovanja koji imaju sa Ducatijem prenose i na Kove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2451 Napisano juče u 08:16 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo od pre tri četiri godine je da su ozbiljni po pitanju servisa.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 328 Napisano juče u 11:10 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Moje sa Benellijem je da su jako neozbiljni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12921 Napisano juče u 13:21 Ne silazi, 3150 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Zbog njih sam menjao marku motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...