Vitez Koja 333 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 216 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa njima? Svidele mi se neke stvari, pa me zanima iskustvo sa njima? Popust ili radi kod njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 688 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada nista kupio kod njih ali sam nasao za moj motor kod njih skid plate sw motech kosta 21000 dinara dok na svim stranim sajtovima bugarska zapad je 250 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 333 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 216 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nasao nesto kod njih, ispadne mi jeftinije nego u Kini da kupim. Pa me zato zanimaju iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 137 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupovao vise puta SW Motech skalameriju kod njih, skroz korektni, inace su ovlasteni diler za RS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...