Jump to content

Moto Zajednica

Golubac

Recommended Posts

• Drug član, 586 postova
  • Motocikl: V2- americki

Dve nesreće da smrtnim ishodom za nedelju dana. Razmak izmedju oko 500 metara. Prvi kolega obilazio u blagoj krivini, ali nepreglednoj, udario u zadnji kraj auta i podleteo pod drugi.

Juče drugi kolega zbunjen cik-cak prestrojavanjima na putu koji se već šestu godinu gradi( taj deo završen al se čekaju izbori da ne pomenik svečano otvori), pretpostavio da su obe trake u jednom smeru. Ostatak priče ne mora se ni objašnjavati🥴. Vidim danas postavili čunjeve na tom delu, jbl ih bolje ikad nego nikad🤬.

Verujem da i vremenski uslovi dosta utiču na ponašanje i reflekse. Čuvajte se, niko drugi to neće da uradi za nas🙏

• Sviđa mi se 1
  • Tužan 9

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1093 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Kako sam ja mogao da poginem na tom nedovrsenom putu misleći da su dve trake za jedan smer. Da stvar bude gora, zagledam se u navigaciju i krenem da cackam. Pravac, ja u levoj traci misleci da je moj smer.
Kako sam u zadnjem trenutku video auto i cimnuo volan, evo ne znam. Mercedes A klasa 2020god+, braon boja, Beč table. Neću ga u zivotu zaboraviti.

Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 5

• Drug član, 586 postova
Pre 5 sati, MaxiS je napisao:

Jel moze neko da oznaci na mapi i stavi printscreen ovde za nas koji ne znamo gde je daj deo?

Od Požarevca do Golubca, cirka 45 km, imaš 4-5 mesta sa debilnim oznakama. 

Plus tronošci, radari, patrole u naplati harača, ovaj prevenciji i unapređenju saobraćaja.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Zainteresovan, 417 postova
  • Motocikl: Versys 650, Monkey
6 hours ago, MaxiS said:

Jel moze neko da oznaci na mapi i stavi printscreen ovde za nas koji ne znamo gde je daj deo?

image.thumb.png.2e06ef36e4a044e7548e1d5d45ed9253.png

• Hvala 2

• Drug član, 1501 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08

Da li je moguće da od 2022 godine nisu završili... Kad smo išle na moto kamp, radila se i dunavska magistrala i put od Golupca ka Požarevcu... ☹️

• Svrati ponekad, 196 postova

Nisu... Non stop neka preusmeravanja,neke mašine koje stoje za ukras.Signalizacija, onako. Ko ide često i ne može baš lako da pogreši. Ima najava,pa zona usporavanja i zatim skretanje. Bitno je da se nakon skretanja saobraćaj odvija dvosmerno. E tu je zajeb kod dosta vozača koji se prestroje u levu traku i peglaju dok im unezvereno ne ablenduje vozač iz suprotnog smera. Opet napominjem,ja sam u zadnjih par meseci prošao baš dosta puta pa mi i nije toliki problem.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

• Drug član, 1298 postova
  • Motocikl: Lep
32 minutes ago, Alexandra995 said:

Da li je moguće da od 2022 godine nisu završili... Kad smo išle na moto kamp, radila se i dunavska magistrala i put od Golupca ka Požarevcu... ☹️

Krenuo je i da se urusava jedan nadvoznjak ili sta vec prosle godine...

Meni je najgori deo nakon samog izlaska iz Pozarevca, 2x sam kretao u preticanje misleci da je sredjena, jos blaga krivina na levo deluje pregledno, a ustvari je skroz nepregledna i samo se stvori auto ispred.

• Tužan 1

• Integrisan, 8572 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ja ne kapiram zašto oni kružni tokovi a ne nadvožnjaci koje taj put već ima na više mesta. Kao brza saobraćajnica i posle se koči na tri kružna ako se ne varam.

• Drug član, 1501 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08
Pre 1 sat, Abi je napisao:

Krenuo je i da se urusava jedan nadvoznjak ili sta vec prosle godine...

Meni je najgori deo nakon samog izlaska iz Pozarevca, 2x sam kretao u preticanje misleci da je sredjena, jos blaga krivina na levo deluje pregledno, a ustvari je skroz nepregledna i samo se stvori auto ispred.

Mi smo prošle godine išli na odmor na Srebrnom jezeru, dok smo se probili do Požarevca i auto puta, ono je bio pakao...

• Drug član, 586 postova
Pre 3 sati, Alekre je napisao:

Ja ne kapiram zašto oni kružni tokovi a ne nadvožnjaci koje taj put već ima na više mesta. Kao brza saobraćajnica i posle se koči na tri kružna ako se ne varam.

16 komata ima🤬. Da bi brže,jace,bolje krali. Bw trebao je biti zavrsen pre vise od dve godine😱

Promenio član vex
  • Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 1298 postova
  • Motocikl: Lep
3 hours ago, Alekre said:

Realno je sada sporiji put nego dok je bio stari, ne zezam se :D Jer i na starom se vozilo istom brzinom, ali nije bilo kruznih tokova da se koci i staje.

• Sviđa mi se 2

• -, 1942 postova
  • Motocikl: /
4 hours ago, Alekre said:

Ma vise ih ima...

Ja imam neku teoriju da su pare za nadvoznjake i podvoznjake "nestale". 

Da taj jedan kruzni tok ima cenu kao nadvoznjak... Tj da je tamo neko u dokumentima napisao samo prikljucna saobracajnica i fakturisao po ceni nadvoznjaka

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1804 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650
Pre 7 sati, Alekre je napisao:

Mozda je neka medjunarodna praksa?

Put od Sarimsaklija do Kusadasija (cirka 250km) je magistralni, infrastrukture kao autoput, ali ima mnogo bocnih naselja i ogranicenje je 80kmh. Svako malo ga ubrzas, eto je raskrsnica ili kruzni tok. 

Ja isao 2021, nisam vodio racuna o radirima, i taman ubrzam, drzim, eto ga raskrnica... Lose odradjene petlje... A dobar put u pizdu materinu

Promenio član MaxiS

• Drug član, 1094 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200
Po projektu su bili predviđeni,
Al je jeftiniji kružni tok.

Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 196 postova

Ja sam hteo da odlepim od ulaska u Tursku do Kušadasija. Ja u životu nisam naišao na toliko kružnih tokova i raskrsnica na brzim saobraćajnicama. Još štrecanja zbog onih maketa policijskih automobila sa sve blinkerima...

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja