vex 6582 Napisano pre 4 sati Drug član, 584 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Dve nesreće da smrtnim ishodom za nedelju dana. Razmak izmedju oko 500 metara. Prvi kolega obilazio u blagoj krivini, ali nepreglednoj, udario u zadnji kraj auta i podleteo pod drugi. Juče drugi kolega zbunjen cik-cak prestrojavanjima na putu koji se već šestu godinu gradi( taj deo završen al se čekaju izbori da ne pomenik svečano otvori), pretpostavio da su obe trake u jednom smeru. Ostatak priče ne mora se ni objašnjavati. Vidim danas postavili čunjeve na tom delu, jbl ih bolje ikad nego nikad. Verujem da i vremenski uslovi dosta utiču na ponašanje i reflekse. Čuvajte se, niko drugi to neće da uradi za nas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1552 Napisano pre 4 sati Drug član, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja mogao da poginem na tom nedovrsenom putu misleći da su dve trake za jedan smer. Da stvar bude gora, zagledam se u navigaciju i krenem da cackam. Pravac, ja u levoj traci misleci da je moj smer.Kako sam u zadnjem trenutku video auto i cimnuo volan, evo ne znam. Mercedes A klasa 2020god+, braon boja, Beč table. Neću ga u zivotu zaboraviti.Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2039 Napisano pre 3 sati Drug član, 2981 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A što vozite u levoj traci? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 1039 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Očajno je označeno, imao sam sličnu situaciju na tom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...