Jump to content

Moto Zajednica

Golubac

Recommended Posts

• Drug član, 584 postova
  • Motocikl: V2- americki

Dve nesreće da smrtnim ishodom za nedelju dana. Razmak izmedju oko 500 metara. Prvi kolega obilazio u blagoj krivini, ali nepreglednoj, udario u zadnji kraj auta i podleteo pod drugi.

Juče drugi kolega zbunjen cik-cak prestrojavanjima na putu koji se već šestu godinu gradi( taj deo završen al se čekaju izbori da ne pomenik svečano otvori), pretpostavio da su obe trake u jednom smeru. Ostatak priče ne mora se ni objašnjavati🥴. Vidim danas postavili čunjeve na tom delu, jbl ih bolje ikad nego nikad🤬.

Verujem da i vremenski uslovi dosta utiču na ponašanje i reflekse. Čuvajte se, niko drugi to neće da uradi za nas🙏

• Tužan 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1093 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020'

Kako sam ja mogao da poginem na tom nedovrsenom putu misleći da su dve trake za jedan smer. Da stvar bude gora, zagledam se u navigaciju i krenem da cackam. Pravac, ja u levoj traci misleci da je moj smer.
Kako sam u zadnjem trenutku video auto i cimnuo volan, evo ne znam. Mercedes A klasa 2020god+, braon boja, Beč table. Neću ga u zivotu zaboraviti.

Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja